Fredag 6 februari

Jag vek mig. Efter att bara ha hört en massa negativt om den senaste I-phone uppdateringen så har jag undvikit att klicka på den knappen. Har inte haft några som helst problem med den äldre versionen. Så länge ingen "livsviktig" app krävde det så kunde jag klara mig utan. Men nu räcker det. Har gått en vecka utan Instagram och nu tankas den nya uppdateringen in för fulla muggar. Suck. Men men.
Magknipen från helvetet var och hälsade på inatt så jag fick knappt en blund på hela natten. Ingen hit att behöva stiga upp vid sex och sen jobba i åtta timmar efter noll sömn. På något mirakulöst vis så gick det. Kan bara säga att powernapen jag tog direkt när jag kom hem var inte att leka med. Så skönt! Alltså sova är verkligen superskönt. Speciellt med kärleken tätt intill sig.
Nu ska är fixas fjärilskotletter och ev kollas på film.Får se om vi går hem till Jake och Amanda senare och socialiserar lite. Imorgon tar vi tåget till Halmstad. Ska på inflyttnings-/födelsedagsfest. Middag ute och så utgång så klart. Ska bli superkul! Längtar även efter att få päsa i bubbelpoolen som finns på hotellet vi bokat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback