29april

Gårdagens. Aningen trött och sliten sedan utekvällen i lördags.

29april129april2
Oversize linne - GeKås
Kjol - H&M
Mönstrade strumpbyxor - Lindex
Ringar - Glitter, Bijou Brigitte

Måndag 30 april

Valborgsmässoafton idag.
Alldeles strax ska jag sätta mig på tåget ner mot Malmö igen. Åh vad jag har saknat den staden och folket som bor där! <3
Ska börja med lite spaning i affärer och förmodligen shopping, luncha på Starbucks, hem till K på förfest, äta den underbara sushin som man bara kan få tag på där nere och sen beger vi oss hela gänget till stadsparken i Lund. Det blir picknick, konserter och allmänt mys med alla mina favoriter. Lägg sedan till en brasa och en eventuell nattklubb på det så kan det nästan inte bli bättre.


28april

Lördagens partyoutfit blev den nya klänningen med favoritsmycken och favoritskor.

28april128april2
Klänning - Gina Tricot
Skärp - H&M
Skor - Scorett
Ringar - Glitter och present från Thailand
Armband - Present

Söndag 29 april

Då var det söndag, igen. Tycker att det är det hela tiden, eller är det bara jag? Inatt sov jag över hos nono och tog sovmorgon till lite över nio. Sen var det hem och städa lägenheten och rensa och redigera bilder från igårkväll. Det blev inte alls någon rinkdans utan istället åkte vi till grannbyn och gick först på en stor fest i Folkets hus och sen på premiäröppningen på en av klubbarna där. Tyvärr var klubben ingen hit då åldersgränsen visade sig vara 18år, alltså väldigt mycket ungt folk där, och det var skum musik och väldigt kallt i lokalerna. Stället bestod av en stor utegård med en massa små rum runtomkring där det var olika dansgolv eller korvbodar. Typiskt dansställe ute på landet med andra ord. Nu är man minsann inte i storstaden längre. Haha! Nåja, bilder är på väg.
Ikväll är det BigBrothermys hemma hos nono som vanligt på söndagarna. Den här veckan hoppas jag på att det är Tenny som åker. Hoppas innerligt. Kanske att vi fixar något gott att fika på också.

Lite shopping

I torsdags när jag ändå var nere i Köpenhamn så stannade jag till i Malmö efter jobbet och kikade i lite affärer då de hade After Work Shopping inne i centrum. Massor med butiker hade rabatter och erbjudanden. Jag köpte den fina klänningen på Gina Tricot fast i vit och ett mintgrönt nagellack. De hade 20% på allt i butiken. Den fräcka kjolen är ut H&M's Fashion against aids kollektion som släpptes i torsdags. Jag föll faktiskt inte för någonting när jag kollade igenom kollektionen på nätet, men när jag såg det härliga mönstret i verkligheten så kunde jag bara inte låta bli. Det blir nog invigning av den redan i veckan.

Shopping

27april

Bättre sent än aldrig.

27april127april2
Klänning - Gina Tricot
Skärp - H&M
Ring - Present från Thailand
Armband - Köpt i Singapore, H&M

Pirates of the Caribbean

Nu har jag och broren äntligen sett klart alla fyra "Pirates of the Caribbean" filmerna. Vi började för ett par veckor sedan och såg de tre första i sträck. Nu för bara ett par dagar sedan såg vi den sista. Det är andra gången jag ser dem allihopa och de är fortfarande fruktansvärt bra. Tvåan (Dead mans chest) är min favorit utav dem.

Pirates

Lördag 28 april

God morgon gott folk.
Först och främst ber jag om ursäkt för den kassa uppdateringen den här veckan, det har helt enkelt inte blivit någon tid över till att sitta vid datorn. Tänkte att jag skulle göra upp för det genom att massuppdatera idag istället. Vad sägs?
Annars blir det bara till att slappa och hålla helg. Ikväll blir det förfest hemma hos en tjej som jag umgicks mycket med när jag var liten. Eventuellt går vi på rinkdansen efter det. Jag har aldriv varit där förut så det ska bli kul att prova på. Nope, ska ta och klä på mig lite och köra igång diskmaskinen och en omgång tvätt innan jag kommer tillbaka och nördar mig ett par timmar. Vi hörs snart igen.

Miss Perry

Jag blev lite kär i Katy Perry när jag såg henne i den här Temperley London klänningen på 2012 ASCAP Pop Awards i Hollywood förra veckan. Väldigt romantisk och söt. Jag diggar till och med hennes mörklila hårfärg.

Katy Perry

Onsdag 25 april

Full rulle. Jobbade morgonpasset och har precis kommit hem, lagom genomblöt efter en cykeltur i ösregnet. Nu gäller det bara att torka nogerlunda innan det är dags att bege sig ut igen. Har lovat att sitta barnvakt resten av kvällen.
Imorgon är det jobb i Köpenhamn. Ska bli så kul! Det var över en månad sedan sist. Och att träffa Line och Frederik ska bli det allra bästa! Nope, nu hinner jag inte sitta här och dega längre. Har lite att packa ihop och någon räkning att betala innan jag ska gå. Vi hörs väl imorgon kväll när jag kommer hem igen.

Humor

Humor

Tisdag 24 april

Det är värst vad veckorna går fort. Jag vet att det bara är tisdag, men är redan halvvägs igenom jobbveckan. Efter det är det helg och sen är det helt plötsligt en ny vecka igen. Skumt! Det gick bra på jobbet idag. Liite kämpigt att stiga upp klockan 05.00 måste jag erkänna, men det gick. Har struttat runder i matsalen mest hela dagen och har fått ont i handleden efter att ha skurit upp alldeles för mycket pålägg.
Ikväll är vi tre som myser i soffan; Jag, Ben & Jerry ;) Har lite serier att se.
Imorgon blir det jobb tidigt som attan igen och på kvällen ska jag vara barnvakt åt lille C igen. Puzzel och "Ett småkryps liv"-filmen är väl som vanligt det som väntar.

21 jump street

Igår kväll sågs som sagt filmen "21 jump street" på bio och den var rysligt bra! Skrattade nästan konstant. Det här är verkligen min typ av humor. Helt klart en film som jag kan rekomendera!

21 jump street

Måndag 23 april

Ny måndag och en ny vecka på jobbet har börjat. Jobbade 9-19 idag och känner mig helt slut. Kom precis hem och tänker inte röra mig en meter förutom när tänderna ska borstas innan jag går och lägger mig. Har bett broren att köpa med sig Ben & Jerry's på vägen hem från gymmet. Så hurtig han är som är iväg och tränar medans jag bara sitter här och känner mig allmänt mörbultad. Mest i låren faktiskt, är inte van att cykla och självklart tog jag vägarna med de brantaste uppförsbackarna när jag skulle trampa hem. Äh, får skylla mig själv.

22april

Inviger det nya halsbandet idag. Lite indiankänsla.
Ursäkta den suddiga bildkvalitén, det blir inte bättre ljus med ösregn och en
trasig taklampa.

22april1 22april2
T-shirt - Åhlens
Kjol - Gina Tricot
Halsband - Glitter
Ringar - Bijou Brigitte, Ur&Penn och H&M
Armband - Presenter, köpta på Kreta och Lindex

Ändrade planer

Det blev en hel eftermiddag med att förbereda matlådor inför jobbeveckan. Kreps, soppa, kycklinggryta... Istället för filmkväll blir det biokväll. "21 jump street". Den verkar väldigt rolig enligt trailern i alla fall. Det blir jag broren och nono som går, och vi hinner precis hem tills BigBrother-Live börjar.

Dagens inspiration

Neutralt puderrosa, glitterbomb och i övrigt väldigt enkelt, mönstermix med blaffiga juveler och genomskinliga spetstoppar.

Inspiration
(Lookbook)

Söndag 22 april

Ny dag och nya äventyr. Haha! Det regnar som vanligt och jag sitter och tittar på "The vampire diaries" på datorn. Har inte så mycket planerat mer än att provpacka mina vacumpåsar för att se hur mycket där går ner och tvätta ett par maskiner med handdukar och sängkläder. Ikväll blir det filmkväll och BigBrother-mys hemma hos nono. Amandus och Hanna P är nominerade och jag hoppas innerligt att det är Hanna som åker ut.

21april

21april121april2
Silverglittrig tröja - H&M
Byxor - Gina Tricot
Grön ring - Bijou Brigitte
Armband - Glitter och H&M

Nya smycken

Det blev ett par inköp inne på Glitter idag. Ett finfint armband i silver som ser ut som något man har kladdat på ett papper. Jag gillar't. Kunde inte heller låta bli att köpa halsbandet som påminner lite om en drömfångare med en stor turkos sten. Lovely!

Smycken

20april

Serriös posing med broren innan Mammas kalas.

20april
Asymetrisk klänning - H&M
Skor - Din Sko

Lördag 21 april

Hade det jättetrevligt hemma hos Mamma igårkväll. Åt grillat till middag och cheesecake till efterrätt. Drack goda likörer och satt och pratade i flera timmar.
Idag tog jag sovmorgon ändan till klockan nio. Såg förra veckans avsnitt av "Mad men" och sen begav jag mig iväg och fick min cykel pumpad. Nu kan jag börja cykla till jobbet, jeij! Resten av dagen tänkte jag spendera med att vika tvätt, städa och betala räkningar. Lite lördagsmys. Kanske att det blir en sväng till Hässleholm och spanar i lite affärer. Vi får se vad som händer.

Köttbullelåten

90-tals nostalgi:


Ronny Rooster - "Köttbullelåten"

Fredag 20 april

Idag fyller världens bästa Mamma år!! :) Grattis!
Ikväll blir det middag och fika med familj och släkt. Fram tills dess fördriver jag tiden med att se ifatt veckans BigBrother-avsnitt. Har inte orkat hålla mig vaken till klockan elva någon kväll sedan jag började jobba. Illa. Annars inget speciellt.

Nice del 4

Sista klumpen med bilder från Nice:

Nice29
Nere vid stranden

Nice30
Underbara sol. Tyvärr var det för kallt för att bada

Nice31
Besökte det omtalade Sephora och fick en ny favoritbutik

Nice32
Blomstermarknaden i gamla stan

Nice33
Åt den godaste pizzan någonsin!

Nice34
En annan dag provade vi "Antipasti". Mycket läskigt!
Hälften av maten hade ögon och den andra hälften var slemmig i konsistensen

Nice35
Underbar italiensk glass i miljoner smaker

Nice36
En kväll på den senare proppfulla pubben Wayne's

Nice38
Nono

Nice37
Fina Promenade des anglais mitt i natten

Nice39
Det blev galet mycket människor till sist

Nice40
En annan skum bar

Nice41
Antikmarknad. Här snackar vi äkta vintage Chanel, Dior...

Torsdag 19 april

God morgon! Det blir visst inte så överdrivet mycket bloggande de dagar jag jobbar har jag märkt. Går upp alldeles för tidigt, runt fem, och när jag kommer hem är jag helt slut och inspirationslös. Idag blir det nog samma visa fast av en helt annan anledning. Jag ska nämligen hämta lille C på dagis efter jobbet. Vi ska spendera ett par timmar på lekplatsen med en fikakorg och sen blir det nog hem och gräva i sandlådan eller pussla mistänker jag. Imorgon är jag helt ledig så då tänker jag ta en ordentlig sovmorgon. Längtar redan.

18april

Myser runt i den här sköna siden- och chiffongklänningen med ursnygg rygg.
Leggings är mysplagget #1 så här efter jobbet.

18april 18april2
Klänning - Gammal H&M som jag har sytt om
Leggings - GeKås

Fin klänning

Den här finfina klänningen finns på Gina Tricot's webshop just nu för 199kr (även i grönt). Ojojoj säger jag bara. Gillar som ni nog redan vet annorlunda ryggar på plagg och den här var inget undantag. Jag hade förmodligen plockat bort rosetten ifall det blev aktuellt. Men nu bor jag ju ändå inte nära någon fysisk butik länge.

Klänning

Tisdag 17 april

Två av fyra dagar på jobbet avklarade. Känner mig helt slut i kroppen, är inte alls van vid att hålla igång nu efter en så här lång ledighet. Har framförallt ont i fingertopparna efter allt skurande med stålsvamp idag. Farväl nagellack och mjuka händer. Nej men jag ska inte klaga. Det är faktiskt helt okej. Många roliga människor och lite av ett terapiarbete. Men det känns helt klart att man varit uppe sedan klockan halv sex imorse. Fy bubblan! Inte blev det bättre av att det var snöstorm (!!!) ute heller. När jag kom fram till jobbet var mina strumpor genomvåta. Där fick jag för att jag var optimistisk och packade undanvinterskorna förra veckan. Som tur var har all snön försvunnit igen.
Ikväll blir det nog filmkväll misstänker jag. Bara slapping i soffan med en påse popcorn.

Snö?!

Katastrof!! Der var INTE kul att vakna upp till det här slasket.

Snö

Nice del 3

The Colline du Chateau, Castle Hill, Nice, Frankrike

Kvällsfika

Skulle igentligen bara inom och köpa mjölk men kunde inte låta bli när jag såg en Marabou med saltlakrids. Lakridsälskare som jag är blev jag tvungen att prova. Jag är skeptisk, men vi får la se...

Choklad
...uppdatering: Lite skum blandning men helt okej. Föredrar dock var smak för sig.

Måndag 16 april

Mot jobbet! Sitter och trycker i mig det sista av frukosten innan jag beger mig mot jobbet. Skum känsla, har inte jobbat regelbundet sedan i december ifjol. Men det ska bli skönt. Och ett vanligt jobb med vanliga tider ser jag också fram emot. Får se hur jag mår ikväll efter tio timmar dock, haha!

Muffinsfabriken

Igår fick jag ett ryck och fyllde hela köket med nybakade morotsmuffins med limeglasyr. Tänkte att jag skulle ta och lägga upp receptet en dag om det kan vara något? Goda blev de i alla fall.

Muffins

15april

15april1 15april2
Topp - Gina Tricot
Linne - GeKås
Kjol - H&M
Ringar - Bijou Brigitte och H&M
Armband - Bijou Brigitte

Söndag 15 april

Sista dagen på veckan och sista dagen på mitt påsklov, även sista dagen innan jag börjar på riktigt på nya jobbet i matsalen. Får passa på att njuta av ledigheten så mycket som jag bara kan med andra ord. Har visserligen lovad att jag ska följa med Pappa och storhandla, men för övrigt är jag helt ledig. Igår fick jag ett ryck och bakade tonvis med morotsmuffins med limeglasyr. Supergoda blev de! Förmodligen går jag förbi Mamma en sväng och bjuder på fika. Ikväll blir det nog BigBrother mys med nono. Det är Amandus och Joe som är nominerade. Åker Amandus ut nu så slutar jag helt serriöst att titta! Det vore katastrof ifall alla mina tre favoriter åkte ut veckorna efter varandra! Dessutom förtjänar Joe att åka ut nu.

Nice del 2

Här kommer nästa klump med bilder från Nice:

Nice18
Jag och medelhavet

 

Nice19
Den här fantastiska utsikten hade vi från vårt hotell

Nice20
Mitt i stan ligger en stor park med en fin karusell

Bild21
Uppe på The Colline du Chateau, Castle Hill

Nice22
Hamnen

Nice23
Makalöst vacker utsikt

Nice24
Nono och Jag

Nice25
Utsiktstornet

Nice26
Puss på dig lilla molnet

Nice27
Fint vattenfall längst uppe på berget

Nice28
Vårgrönt och blommigt överallt

14april

Är ungefär lika trött som jag ser ut, haha.

14april1 14april2
Klänning - Gina Tricot
Skärp - H&M
Armband - Indiska
Ringa - Glitter

Lördag 14 april

Helg!
Utgång eller inte utgång, det är frågan. Det händer minsann inte särskillt mycket i den här lilla hålan så frågan är väl snarare om jag orkar ta mig ner till Malmö eller inte. Det blir förmodligen filmkväll annars. Åh, dessa i-lands problem. Det regnar årminstonde inte idag. Jeij!

Den finaste vovven jag vet

Kajsa
Kajsa

Fredag 13 April

Fredagen den 13e idag. Har väl inge haft så värst mycket otur än, vad jag har märkt i alla fall. Har varit en sväng inom hos Pappa och kelat lite med Kajsa och lämnat över stavmixern som jag köpte åt honom igår. Har även packat upp och in alla mina inköp från GeKås. Köpte en hel drös med nya trosor och strumpor, så idag tänkte jag ta en ordentlig rensning i underklädeslådan och slänga allt som jag verkligen inte använder. Inga "Äh, jag sparar den i alla fall. Tänk om den skulle behövas ifall det här skulle hända eller ifall jag känner för sånna här en dag". Nope, hårdhandskarna fram! Har jag tur så hålls motivationen uppe till att rensa i ännu fler lådor. Ska nog kunna få dagen till att gå med det.

Nice del 1

Äntligen har jag rensat ut bland alla bilder från semesterveckan i Nice. Här har ni första klumpen:

Nice2
Flög över Alperna på vägen ner

Nice3
Fina marknaden på Court Saleya

Nice8
Här snackar vi färska citroner

Nice1
Jag i gamla stan

Nice4
Pose! Hur ofta är man i Frankrike lixom?

Nice5
Hehe

Nice6
Fina stranden. Tyvärr var det fortfarande för kallt i vattnet för att bada

Nice7
Andra hållet

Nice9
Mumsiga smoothies i solen

Nice13
Nono med den obligatoriska krama-en-palm-på-semestern-bilden

Nice14
Jag också så klart

Nice12
Underbara macaroons. Karamell, citron och viol är helt klart mina favoriter

Nice11
Turistposing med ett gigantiskt monument

Nice17
Spårvagnen och lite av stan

Nice15
Jag och nono på väg ut en kväll

Nice16
Åt på fina restauranger och åt bland annat den godaste laxen på länge

Det får räcka för den här omgången. Fortsättning följer...

Ullared

Är precis hemkommen med fyllda kassar och tömt bankkonto. Nu ska här packas upp och sen blir det bara slapping resten av kvällen. Är helt slut i huvudet.

Ullared

Torsdag 12 april

Sitter och väntar på att bli hämtad. Bilen går mot Ullared och det beryktade GeKås. Har en lång lista som behöver kryssas av där uppe. Det blir jag, nono och mamma som åker den här gången. Bekväma skor på, shoppinglistan i väskan, äpple i fickan och en massa bra musik till bilresan - check!

Nice

Sitter nu och rensar bland alla semesterbilder en gång för alla. Där är hur många som helst och jag vill så klart visa er allihopa! Det kommer nog att bli ett par-tre separata inlägg för att inte bomba bloggen helt. Nu när rensningen är i stort sett klar återstår det bara att lägga upp alla här, vilket också kommer att ta sin lilla tid är jag rädd. Förhoppningsvis får jag tid till helgen.
God Natt!

Nice
Jag på franska rivieran

11april

11april111april2
Tröja - Adidas
Klänning - H&M
Skärp - Köpt i London
Ringar - Bijou Brigitte, Glitter och H&M

Hall pass

Såg en väldigt rolig film igår: Hall pass. Det var faktiskt länge sedan jag såg en film där jag skrattade så mycket som till den här. Mannen mot kvinnan. Klockrent!

Hall pass

Påsk

En liten bild från i måndags när vi firade påsk hemma hos Mormor och Morfar.
Glad Påsk i efterskott allihopa!

Påsk

Onsdag 11 april

Det har nu regnat konstant i tre dygn. Är ganska så trött på det faktiskt. Vår och värme tack!
Ikväll ska jag hem till Farmor och Farfar på middag, främst för att jag tänkte släppa bomben om i höst för dem. Spännande att se hur de reagerar. Fram tills dess tänkte jag kolla ifatt på "Americas next top model". Ligger ett par avsnitt back. Ännu en dag inomhus med andra ord.

Näst bäst

Broren är givmild och lånar ut sin favoritmugg, nästan.

Fika

Rebecca Ferguson


Rebecca Ferguson - Mr. Bright Eyes

10april

10april1 10april2
T-shirt - Gina Tricot
Jeans - BlendShe
Halsband - Pieces
Ringar - Glitter och Gina Tricot
Armband - Glitter

Tisdag 10 april

Ännu en grå och regnig dag uppe i skogarna. Har ingenting speciellt inplanerat på hela dagen. Det blir väl en massa lägenhetsledande och kanske en massage hos mamma. Annars bara slapping. Ikväll bjuder broren visserligen på middag så det ska bli gott. Känner mig övergödd efter den här påskhelgen.
Äh, varför skriva när man inte har något vettigt att skriva om? Over and out.

9april

9april19april2
Klänning - H&M
Blus - Gina Tricot
Skor - Din Sko
Halsband - Glitter
Ringar - H&M och Bijou Brigitte

GinaTricot

Det var länge sedan jag var inne på GinaTricot's hemsida och fönstershoppade. Surfade in idag och hittade en hel del godbitar.
Så här ser min fönstershoppinglista ut:

GinaTricot
Klänning 249kr, linne 99kr,
tröja 199kr, linne 149kr, topp 99kr

Måndag 9 april

Mjukstartar dagen med ett avsnitt "The amazing race" och ett "Mad men".
I eftermiddag håller mormor och morfar påskmiddag för tjocka släkten så då ska det frossas i god mat och lekas knasiga lekar. Jag känner mig faktiskt laddad. Här ska letas ägg, ätas ägg, kastas ägg, rullas ägg...
Är även glad över att svenska folket tog sig samman och röstade ut Marcel ur BigBrother, äntligen.
En annan sak att vara glad för är att de hemliga planerna inför hösten verkar skjutas närmare och närmare. Det enda jag vill göra är att planera en massa, men det är fortfarande på tog för långt dit för att det ska behövas ännu. Det enda jag kan göra är att spåna och drömma just nu.

Au Revoir

Au Revoir

8april

Jag är helt klart inne i en blå period just nu. Speciellt kornblått, älskar den färgen!

8april1 8april2
Stickad tröja - H&M
Jeans - BlendShe
Ringar - Från Glitter hela högen

Gårkvällens middag

Jag skulle vilja påstå att mina och nonos göra-sushi-skills är rätt så grymma nu.

Sushi
Mums fillibabba!

Söndag 8 april

Gårdagens mini vinter är ett minne blott och idag skiner solen! Jeij! Har både storstädat och varit på Maxi och storhandlat. Så nu är frysen äntligen fylld med mat igen och inspirationen är på topp. Ikväll blir det parmalindad kycklingfilé med pommes och rostade grönsaker. Mumsfillibabba! Var och hälsade på Pappa en stund i förmiddags och fick kelat lite med Kajsa också. Nu har jag lite mail att skriva och en hel del viktiga telefonsamtal som ska ringas. Det händer mycket nu och inom den närmsta framtiden kommer det bara att accelerera som galet. Så fort allt är spikat helt 100 så lovar jag att berätta allt! Ge mig tre månader, sen vet ni också. Längtar massor!

7april

7april
Tröja - H&M
Kjol - H&M

Lördag 7 april

Vaknade upp imorse och där låg SNÖ på marken där ute!!! Katastrof! Som tur var har det övergått till regn nu så förhoppningsvis är det borta igen om ett par timmar. Usch och fy! Jag trodde vi var klara med vintern för den här gången.
Idag ska här bli mycket gjort. Storhandla på Netto är väl det som är viktigast. Sen blir det hem till nono en sväng för att planera och maila en massa inför i höst. Vi tänkte även göra egen sushi ikväll. Sist vi provade blev en riktig succé så varför inte. Åh vad jag är sugen på sushi, redan.

Mission Impossible 4 Ghost Protocol

Såg äntligen den senaste Mission Impossible filmen i förrgår. "Ghost Protocol". Den var ungefär vad jag hade förväntat mig; spännande och indragande. Jag gillar verkligen alla fyra filmerna. Det är lagom mycket våld och action för min smak. Fick du precis som jag inte sett den på bio i vintras så kan jag helt klart rekomendera att se den nu.

Mission

Smakprov

Här kommer en liten teaser från veckan i Nice. Sitter och redigerar de närmare 300 bilderna jag tog där nere.

Smakprov

Katy Perry

Jag diggar skarpt den här Paco Rabanne klänningen som Katy Perry hade på sig på Echo Awards för ett par veckor sedan. Silver har ju alltid varit min svaga sida och mönstret är riktigt coolt. Kan kanske inte föreställa mig själv i den, det krävs en viss Katy för att komma undan med något sådant.

Katy Perry

Fredag 6 april

Glad Påsk!PåskIdag fixas det iordning efter resan vill jag lova. Tvättar, ringer runt, skickar mail, packar upp, städar... Har bara varit borta i en vecka men det känns som en månad med allt som har hopat sig. Men det tar sig, har bara en maskin tvätt kvar att köra och några mail kvar att skicka innan jag håller helg. Ikväll tänkte jag kolla ifatt på lite serier och bara slappa. Tråkigt med regn annars hade jag gått ut en runda.
Måste förresten kommentera lite BigBrother också! Katastrofnomineringar förra veckan!!! Är fortfarande sur över att Jimmy åkte ut. Nu har två av mina tre favoriter åkt ut veckorna efter varandra. Inte okej! Hoppas för guds skull att Marcel åker ut den här veckan, annars är det serriöst något fel!

Torsdag 5 april

Hemma i Sverige igen. Kalla men soliga Sverige. Har sprungit runt lite och fixat grejer och i stort sett packat upp hela resväskan. Nu tänkte jag ta tag i att kolla ifatt några BigBrother avsnitt som jag har halkat efter. Har ändå varit ganska så duktig och hållt mig uppdaterad någerlunda under veckan. Jag orkar inte dra hela resehistorien just nu utan det får bli om ett litet tag när jag har hunnit smälta allt och sorterat bland alla foton och ögonblick.
Ikväll blir det nog filmkväll med broren; Mission Impossible 4 it is.

5april

Inte lika varmt här hemma som nere på rivieran precis, men med ett par hudfärgade strumpbyxor och en kofta över så går det finfint att ha klänning.
Älskar mitt nya nagellack från OPI som jag köpte där nere (30kr billigare!), det liknar hallonsorbet glass.

5april1 5april2
Klänning - Köpt i Thailand
Skor - H&M
Ringar - Bijou Brigitte, Studentpresent och Glitter

Hemma!

Ville mest bara tala om att nu är jag hemma igen. Landade i min egen säng runt midnatt inatt, så idag tog jag en välförtjänt sovmorgon. Nu ska här springas en massa ärenden nere i byn. Beställas jobbkläder, posta brev och lite sånt. I eftermiddag blir det visning av alla semesterbilder hemma hos Mamma. Jag lovar att jag uppdaterar här så snart jag får tid.