Accesoarer

Mitt i allt depp över Marni-kollektionen på H&M's hemsida lyckades jag hitta de här två godbitarna bland accesoarerna. Silverskor kan jag inte få nog av och halsbandet skriker bara mitt namn. H&M på fredag it is!

H&M

Marni for H&M

Eller, känns tveksamt att lägga det här inlägget i kategorin Tips.
Sitter just nu och tittar igenom kollektionen som Marni har skapat för H&M. Fy bubblan vilken besvikelse. Detta är helt klart det sammarbetet med de fulaste plaggen de någonsin har haft! Fula färger, fula mönster, fula snitt och ful passform på i stort sett allt. Usch och fy! Det blir då inte något köande den 8e mars inte.
Marni

Onsdag 29 februari

Skottdagen idag! Det är inte varje dag det inte...
Just nu sitter jag och slösurfar och vilar fötterna. Det blev en impulsiv dag idag då det visade sig att nono var i stan. Vi åt frukost på Espresso House och kikade sedan i en massa affärer. Det slutade med att jag kom hem med massor! Suck! Nu är det minsann färdigshoppat på ett bra tag, eller, på fredag är det. Jag skickade nämligen efter ett par skor som kommer till Malmö på fredag, men efter det är det slut! Jag får ta och fota allt imorgon när ljuset förhoppningsvis är lite bättre. Får se om jag vågar visa allt eller om jag skäms haha!
Nu blir det att skicka några mail och ringa lite samtal. Fröken duktig idag minsann.

Dags för Big Brother

BigBrother

Vår

Ruskvädret försvann och istället blev det strålande sol och 15(!) grader varmt på eftermiddagen. Underbart! Var ute och gick en lång promenad och bara njöt.
Jag är helt klart redo för våren nu!

Sol

Vanity Fair

I helgen höll Vanity Fair sitt årliga Oscars party och röda mattan kryllade av kändisar. Här nedan har ni mina fem favoritklänningar. Måste jag välja en så är det Claire Danes prinsessblåsa som toppar min lista tätt följt av Kate Bosworths coola mini. Hade inte tvekat en sekund till någon av dem.

Klänningar
Kate Bosworth i Prabal Gurung, January Jones i Wes Gordon,
Kate Beckinsale i Atelier Versace,
Claire Danes i Valentino och Lily Collins i Monique Lhuillier.

28feb

Tisdagsfin

28feb
Kavaj - Gina Tricot
Kjol - H&M
Linne - H&M

Tisdag 28 februari

God morgon god morgon!
Det är ministorm ute med duggregn och massor med vind. Huva! Tur att jag ändå inte hade några direkta planer på att befinna mig utomhus idag. Igår var jag en snabb vända i Köpenhamn på ett jobbmöte och sen blev det en helkväll med BigBrother. Hade en del att ta igen efter helgen. Nu är jag i alla fall ifatt. Vem gillar/ogillar ni? Änn så länge så hejar jag på Hanna R och det hade verkligen inte gjort något ifall Jessica blev utröstad på söndag.
Nope. Nu tänkte jag titta på veckans avsnitt av How I met your mother innan jag tar tag i dagen. Ha det fint!

Lakrids
Börjar dagen bra med mumsig dansk saltlakrids. Jummy!

27feb

Invigning av mina nya marinblåa byxor som jag köpte i helgen och jag älskar dem.
Så mjuka och sköna.

27feb27feb
Topp - Gina Tricot
Byxor - H&M
Ring - Bijou Brigitte

Måndag 27 februari

I'm back!
Har haft en fenomenalt rolig helg, som vanligt när nono kommer och hälsar på, och är nu laddad inför en helt ny vecka. Det blir en vecka med stora beslut, mys och förmodligen en minisemester till helgen om allt klaffar. Jag tänker inte babbla på en massa här utan det blir en bildkavalkad lite senare. Har nämligen massor med bilder att visa. Trevlig kväll på er.

Lördag 25 februari

Har en underbart rolig dag framför mig tillsammans med nono. Alldeles strax ska vi ner till bussen mot centralen. Vi börjar med lite lunch/fika på Starbucks som äntligen har öppnat och sen blir det lite shopping. Hon hade visst en liten önskelista med sig. Sen blir det hem och fixa någon god middag. Efter det börjar traditionen: hög musik, blanda blanda goda drinkar och en massa skitsnack medan vi fixar oss. K håller förfest och efter det blir det utgång. Kan knappt minnas sist jag var ute i Malmö! Det har blivit mycket Köpenhamn den sista tiden och nu förra helgen Göteborg. Oj vad jag babblar! Dags att bege sig. Ha en fin dag så hörs vi när vi hörs.

Shoppingen del 3

Sista delen av shoppingen (förutom hudkräm, hårsnoddar och sånt tråkigt) består självklart av smycken! Det guldiga halsbandet köpte jag inne på Glitter och ringarna kommer allihopa från Bijou Brigitte. Underbara butik! Den första ringen glittrar jättemycket i verkligheten, nr två känns väldigt stilren och maffig - precis så som jag vill ha det, nr tre kunde jag inte låta bli för att den var så söt och nr fyra är en perfekt pekfingerring brevid något lite större på långfingret. Det blir invigning redan idag.

Shopping2

Badkläder

H&M har fått in massor med snygga bikinis och baddräkter på sin hemsida och det väcker sommarkänslorna. Här nedan har ni mina absoluta favoriter. Den i beige/orange är ser lite tantig ut på bild men på fotona när den sitter på är den ruskigt snygg. Jag har redan den lila modellen fast i förra årets mönster så det blir kanske lite tråkigt. Men en lila bikini, hallå, vem vill inte ha det?

Badkläder

Fredag 24 februari

Håller just nu en paus i mitt RollerCoaster Tycoon spelande. Jisses vad jag har saknat det. Är mer än beroende just nu! Ska ta och betala några räkningar och fixa lite lunch. Köpte hem avokado igår så det blir nog en lingongrova med keso och avokado. Mumsfillibabba.

Ansiktsmask
Snygg är man också

Shoppingen del 2

Jag är kär! Det har blivit lite av en arbetsskada att jag älskar allt som har med dödskallar att göra. Den silvriga ringen nedan har jag haft i några år nu och används dagligen på jobbet. Den är utan tvekan min favoritring. Den bronsfärgade köpte jag i våras och nu hittade jag en guldig version som jag bara var tvungen att köpa. De kostar 90kr inne på Glitter.

Shopping3

Solnedgången

Jag måste bara visa den otroligt vackra solnedgången jag har utanför mitt fönster just nu:

Solnedgång

23feb

23feb123feb2
T-shirt - Present från New York
Kjol - H&M
Strumpbyxor med rosetter - GeKås
Armband - Gjort själv
Ringar - Glitter och dop present

Shoppingen del 1

Jag vill påstå att jag har letat efter ett par marinblå byxor i år. Det får inte vara jeans men heller inte likna chinos för mycket, en svår balans. När jag då sprang på ett par inne på H&M igår var lyckan total. Ännu bättre blev det när de även fanns i den perfekta beige färgen. En ton som tydligen är väldigt svår att hitta. Det var igentligen ljusa byxor jag var ute efter från början. Men det hela slutade med att jag kom hem med två par. Nu behöver jag inte köpa fler byxor i år. (199kr styck)

Shopping4

Torsdag 23 februari

Underbart väder idag. Sju plussgrader och strålande solsken! Idag känns det helt klart mer motiverande att gå iväg och storhandla. Har en del prylar att fota som jag köpte igår, mest smycken så klart, och så ska helgens planer finslipas. Det verkar som att det blir dubbla hemmafester och dubbla utgångar, shopping och hemmamys. Låter inte helt fel. Nu gäller det bara att planera in så att allt hinns med. Vi hörs senare när jag har hunnit vakna ordentligt.

Tired of winter

Vinter

22feb

Attans att jag inte får med på bild hur glittrig toppen är. Den är i alla fall helt fylld med glittriga röda trådar. Så fint så.

22feb122feb2
Topp - Gina Tricot
Jeans - BlendShe
Halsband - Presenter
Ring - Bijou Brigitte

Ute och shoppar

Så kan det gå.

Onsdag 22 februari

Jag kan förvarna redan nu om att den närmsta tiden kommer jag att vara ganska så frånvarande. Har nämligen installerat RollerCoaster Tycoon på datorn igen. Vilken nostalgitripp. Jag blir verkligen beroende av det spelet och det är fortfarande hur kul som helst.
Måste ner och skicka iväg de sista sakerna från mina Tradera-aukrioner och så ekar det i kylskåpet, annars blir det en heldag: Jag och Karusellerna.

Favoriter hos Gina Tricot

Har spanat runt lite på Gina Tricots hemsida och hittade en hel del fint. Klänningen och linnet framför allt. T-shirten på minner om en jag redan har så det är kanske inte så konstigt att jag gillar den. Ungefär allt rosa är snyggt och hade jag inte redan haft ett likadant halsband i guld redan så hade jag utan tvekan köpt det här i silver.
Så snyggt! 249, 149, 99, 399 och 149kr kostar sakerna.

GinaTricot

Det senaste från E.L.F.

För ett tag sedan fick jag hem lite saker från E.L.F. Har nu hunnit prova mig igenom det mesta och jag känner mig väldigt nöjd. Det guldiga nagellacket var det enda som inte levde upp till mina förväntningar men de 11kr kan jag helt klart överleva utan. Med risk för att vara tjatig; har du inte provat på E.L.F innan så gör det!

Elf

21feb

21feb121feb2
Linne - H&M
Kofta - GeKås
Kjol - Gina Tricot
Strumpbyxor - Lindex
Skor - SkoPunkten
Ringar - Bijou Brigitte och H&M

Tisdag 21 februari

Sitter och äter frukost och tittar på säsongspremiären av The Amazing Race. 20e säsongen! Det är helt sjukt. Men åh vad jag älskar det! Utan tvivel bästa programmet någonsin.
Idag ska här skickas iväg en massa paket och planeras inför resan. Om det fortfarande är uppehåll i eftermiddag kanske jag tar en vända nere på stan. Fick lite bonuscheckar från H&M igår så det kliar lite i fingrarna. Annars inget speciellt. Hoppas ni får en fantastisk dag!

Humor

Fruktansvärt rolig sketch från Saturday Night Live med bland annat Justin Timberlake och Beyonce. Se den!


17feb & 19feb

Helgens superbekväma outfits med samma byxor.
Fick aldrig tagit någon bild på lördagens schlager-utgångs outfit, men jag kan lova att där var massor med paljetter inblandade.

17feb117feb2
Topp - H&M
Jeans - Gina Tricot
Ringar - Bijou Brigitte och Glitter

19feb119feb2
T-shirt - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot
Armband - Blommigt från Bijou Brigitte, resten är gamla som gatan
Ring - Bijou Brigitte

Måndag 20 februari

Hemma!
Den här helgen har gått på tok för fort! Den bara försvann. Jag älskar verkligen Göteborg och ännu mer de fina människorna som bor där. Har haft en mysig, rolig och lite galen helg tillsammans med mina favorit J's och längtar redan tills nästa gång vi ses. Bilder är självklart på väg.
Precis som jag misstänkte så blev det inte så mycket bloggande. Men det ska det strax bli ändringar på. Knåpar ihop några inlägg ikväll när jag packat upp och fixat ifatt med mail och sånt.

På väg

Ungefär nu sitter jag på tåget mot Göteborg. Ha en fin helg allihopa!

På väg

Torsdag 16 februari

Fullproppad dag idag. Ska alldeles strax ta bussen ut till Hyllie och gå på Restaurangmässan och äta mig själv mätt på efterrätter. Sen blir jag barnvakt ett par timmar åt lille mannen. Vi tänkte gå en tur i parken och mata ankorna, halka runt lite på isen på sjön och kanske hitta någon rolig lekplats. Vinterskor och oömma kläder it is!
Ikväll tar jag tåget upp till underbaraste Göteborg. Har en hel långhelg med trevligheter framför mig. Tänkte ta med mig datorn upp så eventuellt dyker det upp något inlägg emellan varven, annars hörs vi igen mån-tisdag nån gång.

Rolig hoodie

Inne på Kandeeshop kan man köpa den här mysiga hoodien för 499kr.
Jag älskar texten!

Hoodie

15feb

15feb
Klänning - Gina Tricot
Skor - Din sko
Halsband - Gina Tricot

Jag saknar dig mindre och mindre

Så sann och så otroligt fin.


Melissa Horn - "Jag saknar dig mindre och mindre"

Onsdag 15 februari

Huvudvärk borta och strålande solsken. Jeij! Om förkylningen bara ville släppa i näsan också så vore jag tacksam.
Alldeles strax ska jag till tandläkaren och plocka bort stygnen i underläppen. Ska bli så skönt att slippa ha de där trådarna ivägen. Det känns ungefär som om du alltid har en matbit liggandes där. Ingen hit.
Sen måste jag packa färdigt för imorgon kväll åker jag till Göteborg. Äntligen! Det var evigheter sedan sist, minst ett halvår i alla fall.
Tänkte faktiskt ta tag i mitt liv efter det. Bland annat genom att uppdatera mitt CV och börja spana runt lite på nätet efter trevliga möjligheter. Förändringar förnyar, och fönyelse är precis vad jag är ute efter.

Tisdag 14 februari

Alla hjärtans dag idag! Jag skickar virituell kärlek till alla som vill ha :)
Igårkväll fick jag hemsk huvudverk och den sitter tyvärr kvar än. Det blir nog en tidig kväll under en filt och kanske med en film ifall ögonen vill sammarbeta. Datorljuset känns inte speciellt trevligt just nu kan jag lova.
Har spenderat dagen med att packa färdigt i stort sett allt inför helgen och så ploppade där upp ännu en eventuell resa som skulle undersökas. Trevligt som attans! Lovar att berätta så fort allt blir spikat. Nope, en alvedon skulle allt sitta fint...

14feb

Inviger den nya knallgröna klänningen idag.

14feb114feb2
Klänning - H&M
Stickad kofta - Gina Tricot
Ring - Bijou Brigitte

Kärlek till alla!

Ha en underbar alla hjärtans dag!

heart

Senaste filmerna

The descendants - En ganska så deppig film om man tänker på handlingen men smarta repliker och lite småtröga karaktärer gör att den blev rolig mitt i det allvarliga. Oscarsnominerad och sevärd.
Seeking justice - Action! Fick en att sitta på högspänn fler än ett par gånger. Helt klart den bästa filmen utav dessa tre.
Conviction - Baserad på en sann historia om en man som hamnar i fängelse och hans syster som utbildar sig till advokat för att själv kunna få ut honom.
Sätter sig i hjärtat.

Filmer

Bilder från i fredags

Hard Rock1
Nono och jag på Hard Rock Café i Köpenhamn

Hard Rock2
Happy Hour

Hard Rock4
Finaste Nono

Hard Rock3
Jag

13feb

Piffar upp dagen med röda läppar och högklackat.

13feb113feb2
T-shirt - New Yorker
Kjol - Gina Tircot
Pumps - Scorett
Armband - Glitter, DIY, Presenter...

Grammisgalan 2012

Inatt var det Grammisutdelning och drottningen av röda mattan var enligt min mening fröken Rihanna. Gorgeous! Jag förstår bara inte vad hon tänkte när hon färgade (nästan hela) håret ljust. Hon som passade så bra i rött.

Rihanna

Måndag 13 februari

God morgon!
Idag snöar det inte mer! Ljust och fint ute och jag vaknade upp på toppenhumör.
Det blir en massa surfande på förmiddagen och en mumsig lunch med avokado och keso. Sen ska här tvättas. Det var nog över en månad sedan sist, tvättkorgen svämmar bokstavligen över. Har i stort sett planerat klart inför helgen också. Tänkte prova ut lite klädalternativ och kan nog inte hålla mig ifrån att börja smygpacka lite.
Ha en underbar dag allihopa!

Nya auktioner på Tradera

Lite in - lite ut.
Har plockat ihop några saker som jag aldrig använder och lagt ut dem på Tradera. Har 15 saker ute och det är allt från kläder och skor till väskor och smink.
Ni hittar auktionerna här!

Tradera

Lördagens shopping

De här tre godingarna är mina senaste inköp.

Shopping3
Invigde den här finfina toppen redan i lördags och jag gillar den skarpt.

Shopping1
Älskar den ljusblå färgen på det här linnet.

Shopping2
Längtar tills det blir sommar och man kan gå med bara ben till den här klänningen.

12feb

Piffar upp en vanlig söndag med småglittrig sidenkjol.
"Life's too short not to have nice clothes."

12feb112feb2
Linne - H&M
Mörklila sidenkjol - Gina Tricot
Stövletter - SkoPunkten
Armband - Över 15år gamla så jag minns inte
Ring - H&M

Sushitime

Har ju helt glömt att skryta om förra helgens mission: Hemmagjord sushi! Fy sören vad gott det blev! Jag och nono satt och knåpade ett tag för att få in tekniken men tillslut var det hur enkels som helst. Vi gjorde vanliga nigri-lax, avokadosar, makirullar med lax och avokado och inside-out med crabsticks och lax. Sesamfrön på det och en mumsig soya på det. Den kvällen slog jag mitt personliga rekord och åt över 20 (!!) bitar.

Sushi

Söndag 12 februari

Jag beöver åka iväg! Blir galen av att bara sitta här och sitta. Nu har jag fått nog av "semester". Som tur är verkar det som att min lilla SwedenTour blir av, i alla fall en liiten del av den. Göteborg är äntligen spikat. Knappt en vecka kvar nu.
Känner mig lite småkrasslig fortfarande, har gjort det i nästan en vecka och börjar bli trött på att inte kunna andas genom näsan. Detta får bli en dag när jag kryar på mig, skriver mail och sånt icke-jobbigt.

11feb

Gårdagens.

11feb111feb2
Tubtopp - H&M
Kjoj - Gina Tricot
Stövlar - SkoPunkten
Halsband med klocka - Gina Tricot
Ringar - Bilou brigitte och H&M

10feb

Det blev lite stressigt igår innan vi skulle åka så jag fick inte tid att fota outfiten på. Men så här såg jag ungefär ut:

10feb110feb2
Topp - Gina Tricot
Kjol - H&M
Skor - Köpta i London
Ringar - Thailand, Bijou Brigitte och Glitter

Lördag 11 februari

Sitter och lyssnar på Coldplays nya skiva och rensar bland alla bilder från igårkväll när jag och nono intog Hard Rock Café igen. Som vanligt blev det en hellyckad kväll med massor av goda drinkar och skratt. Det blev visst lite shopping igår också som jag kan visa upp när jag har hunnit fota. Har en storstads weekend att planera nu och så tänkte jag rensa ut bland alla mina gamla filmer - slänga sånt som jag har sett, spara undan favoriter och klassiker. Det borde nog kunna hålla mig sysselsatt resten av dagen.

Citat

Citat

Polyvore

Jag har nyligen blivit frälst med en ny internetsida som heter Polyvore. Kan erkänna här och nu att jag är fast! Haha! Hela idén går ut på att du skapar kollage och betygsätter andras. En riktig inspirationsbomb kan jag lova.
Longing for France
"Longing for France"

9feb

Snörvlig näsa och röda ögon är ingen bra look. Kryar på mig.

9feb19feb2
Poolotröja - Gina Tricot
Jeans - BlendShe
Boots - Din sko
Ring - Glitter

Byxor

Hittade precis de här tjusiga byxorna på H&M's hemsida. Så passande när jag ändå ska där förbi imorgon. Det blir helt klart en spaning efter dem. De ser aningen glansiga ut på bilden, hoppas inte, i så fall skippar jag.

Byxor

One day

Mös ner mig med popcorn, en filt och filmen "One day" igår. En riktig tjejfilm som väckte den dolda romantikern i mig. Den var sorgligare än väntat men över lag helt klart godkänd, fin.

One day

Torsdag 9 februari

Jag ser det snöar, jag ser det snöar... Suck på det! Som tur är lägger det sig inte. Hoppas bara det slutar tills imorgon när jag ska springa en massa på stan.
Idag ska här städas färdigt allt det jag inte hann med igår. Sen behöver jag handla och måla naglarna innan nono kommer ikväll. Vi har filmkväll inplanerad så jag får vel se till att fixa någonting gott vi kan snacksa på också.
Imorgon blir det som sagt en heldag på stan och på kvällen är det Happy Hour
i Köpenhamn. Världens godaste cocktails - here we come!

Fint hos GinaTricot

Den här ursnygga toppen finns just nu i GinaTricots webshop. 199kr kostar den och finns i både svart och vitt. Jag vill ha båda två! Kan serriöst inte välja. De känns väldigt klassiska och enkla. Fint som snus.

GinaTricot

8feb

Älskar verkligen tröjan med Master Yoda. Liite liten, men vad kan man begära
för 40 kronor nere i Thailand.

8feb
T-shirt - Thailand
Kjol - H&M
Ringar - H&M och Glitter
Skor - Versace for H&M

Born to die

På repeat just nu:


Lana Del Rey - "Born to die"

Pickaboo

Roar mig med fokus-inställningarna på min nya kamera.

hej1


hej2

Onsdag 8 februari

Så där ja. Nu är jag hemma igen efter min långweekend uppe i skogarna. Skönt att komma tillbaka till snöfria vägar, färre minusgrader och sin egen säng. Känner mig totalt utvilad och ska ta tag i att packa upp och fixa lite lunch. Sen blir det storstädning. Tänkte skrubba ordentligt i köket och inne på toa. Skönt att få det avklarat innan helgen. Efter det ska här bloggas. Dags att komma tillbaka i rutinerna igen.

Wulfmorgenthaler

Sushi

Måndag 6 februari

Det verkar visst som att jag stannar tills imorgon. Kyckling och bacongryta med ris och gräddsås är inte att leka med.
Sitter och tittar på repriser av gamla serier på tv och äter mumsiga lemon bars som vi bakade igårkväll. Snacka om slö dag! Men det gör absolut ingenting för det snöar utanför och jag har absolut inga som helst planer på att gå ut.

Jenny Packman Spring 2012 RTW

Sommar och sol tack! Bläddrade igenom bilderna från Jenny Packmans vårkollektion för 2012 och fastnade direkt för de tre klänningarna nedan. Tunna skira material i fina färger och med enkla detaljer. Hade jag skullat på bal i vår så hade jag utan tvekan haft den vita klänningen. Den gröna skulle man lätt kunnat ha som en lite finare vardagsklänning och jag önskar att den blå hade haft två ärmar. Då hade den varit perfekt.

Spring

Söndag 5 februari

Har kalasat färdigt och sitter nu och tittrar på Bilar-filmen med lillemann. Stannar nog tills imorgon eller på tisdag, mamma försöker muta mig med min favorit kycklinggryta på tisdag kväll, så det blir lite glest här på bloggen under tiden. Vill ju passa på att umgås. Vi hörs när vi hörs.

Lördag 4 februari

Mot Sherwoodskogen!
Haha, ska alldeles strax bege mig mot tåget för en helg uppe i skogarna. Har hört att det ligger snö och är svinkallt så jag har plockat fram vinterskorna för första gången den här vintern. Det känns vel sådär. Idag blir det kalas för broren som fyllde år i veckan och ikväll ska jag hem till nono och mysa. Stannar tills imorgon kväll eller måndag morgon, beror på om jag fryser ihjäl eller inte.

4feb

Idag åkte vinterbootsen fram. Alltså är det officiellt vinter!

4feb14feb2
Kofta - Gina Tricot
Linne - H&M
Klänning - H&M
Termoleggings - Lindex
Boots - Din sko
Ringar - H&M

Senaste tidens tidsfördriv

Change-up - En väldigt rolig film. Regissören är samma snubbe som regiserat The hangover så om du gillar den typen av humor så är det här filmen för dig.
Melancholia - Lika skum som jag förväntade mig. Ganska deppig men otroligt fin.
Seven years in Tibet - Filmen som gav Brad Pitt besöksförbud i Kina för all framtid måste ju bara ses. Den räknas vel lite som en klassiker. Inte någon toppfilm enligt min mening men helt klart sevärd.

Filmer

Spetsigt värre

Gina Tricot har många plagg i vit spets på sin webshop just nu. Det känns så sommrigt och fint. Linnet i mitten är helt klart min favorit. Snyggt med tribalmönster i spetsen istället för de vanliga blommorna. 249, 199 och 199kr kostar topparna.

GinaTricot

3feb

3feb13feb2
Topp med strass - Gina Tricot
Kjol - H&M
Ring - Pieces

Fredag 3 februari

God morgon!
Fredagen är äntligen här och ikväll ska jag jobba. Tjoho! Hoppas det går bra med munnen bara, känner mig fortfarande otroligt öm. Annars får det bli teckenspråk hela natten.
Behöver röja upp lite här hemma innan jag ska iväg, dammsuga och bädda rent och lite sånt. Har ett par räkningar att ta tag i och lite mail som ska skickas. Ha en underbar dag så hörs vi.

Kilklack sneakers

H&M har idag fått in ett par döhäftiga skor. Vid en första anblick liknar de ett par vanliga vita sneakers. Men tittar man en gång till så ser man att där minsann är en tio centimeter hög kilklack och två centimeter platå! Jag kan inte hjälpa att tycka de är lite småsnygga. 299kr kostar de. Ska eller ska inte?

HMskor

Drömmer mig bort

Åtta månader kvar. Känns som en evighet. Jag vill ha plussgrader, värmande solsken och vita stränder nu nu nu!
Budgeten är i alla fall satt och faktaletandet är i full gång. Mer kan jag inte göra ännu.

Nice

Torsdag 2 februari

Det kliar i min underläpp så jag håller på att bli galen! Har slutat med alvedonerna så det gör lite småont och hela underkäken och hakan spänner.
Idag har jag varit nere på stan och lämnat tillbaka en tröja som jag köpte och tänkte sy om men upptäckte att det blir nog inte så bra i alla fall. Fick laddat på mitt busskort inför imorgon och sprungit inom banken också.
Nu har jag resten av dagen öppen för förslag. Känner mig lite sugen på att baka något gott. Fudge kanske?

2feb

Det strålande solskenet utomhus väckte vårkänslorna till liv. Summer inside!

2feb22feb1
Klänning - H&M The garden collection
Stickade strumpbyxor - Lindex
Skärp - Lindex
Ringar - Gina Tricot

In time

Igårkväll mös jag ner mig under en filt och såg den här filmen: In time. Den var oväntat bra. Självklart fick den en att tänka till lite över vad vi gör med vår tid igentligen. Det var även en fin film om klasskillnader och lite romantik så klart. Mr Timberlake blir bara bättre och bättre och Miss Seyfried är inte fy skam hon heller. Har du inte sett filmen innan så gör det.

In time

Hehe!

hehe

1feb

Mysiga kläder för en heldag i soffan

1feb11feb2
Oversized stickad tröja - Gina Tricot
Jeans - VILA
Halsband och ring - Bijou Brigitte

Buisness time

Jag måste bara dela med mig av mitt absoluta favoritklipp på Youtube. Det är komikerduon Flight of the Conchords som framför en av sina låtar "Buisness time". Utan att överdriva så har jag sett det hundratals gånger och jag skrattar fortfarande lika mycket varje gång. Enjoy!


Onsdag 1 februari

Shit! Fick en liten shock här när jag skulle skriva datum i rubriken och upptäckte att det redan är februari! Vart blev januari av om jag får fråga?
Igår blev jag lite opererad inne i munnen. De tog bort läppbandet som sitter mellanunderläppen och tandköttet. Snabbt och smidigt överstökat, men när bedövningen släppte var det inte lika kul. Det var i stort sett omöjligt att prata eller ens öppna munnen. Jag låg bara i sängen hela dagen och tittade på filmer med munnen ihopknipen och alvedoner på sängbordet. Ingen hit.
Men idag känns det bättre. Är fortfarande öm men kan i alla fall prata någerlunda. Sitter och försöker sörpla filmjölk. Antar att det blir en sängen-dag idag också.