I brist på inlägg

Har fullt upp med packning och annat rese-fix.
 

2 dagar kvar

Idag händer det grejer: ska iväg och göra kopior på alla kontrakt, försäkringspapper, flygbiljetter mm, rensa färdigt i datorn, storstäda lägenheten och framför allt packa färdigt. Är i stort sett klar med packningen men har fortfarande lite kläder på tork och en del saker som jag fortfarande använder som måste ner. Igår var jag hemma hos Mamma en sväng och lagade lite kläder och installerade Skype på hennes dator. Så nu är hon också förberedd.
På något konstigt sätt känns det fortfarande inte som att jag ska flytta, inte permanent i alla fall. Det måste bero på att jag kommer hem en snabbis om tre veckor igen. Så efter det borde jag nog fatta att det faktiskt är på riktigt.

Dagens inspiration

Vackra jordiga toner, den perfekta lila klänningen, neonfärgade shorts
och ursöta halsringningar.
 

Måndag 30 juli

Just nu sitter jag och översätter mitt cv till engelska vilket är betydligt lättare sagt än gjort. Måste hitta en bra bild att bifoga också. Gårdagen var hektisk men kul. Vi fick allt ordnat i Malmö som vi skulle plus lite till kanske, jag borde inte ha köpt den där klänningen och linnet jag hittade, men gjort är gjort. Sista shoppingen i Sverige avklarad.  Hemma hos Gammelmormor bjöds det på god mat och jordgubbstårta så jag åt tills jag höll på att sprängas. Sen kom Elina på sleep over och vi satt uppe och pratade och spelade spel tills klockan var lver tre inatt. Sovmorgon idag? Icke! Halv tio kom hyresvärden och fixade badrumsfläkten som har varit sönder ett tag och sen var det lika bra att stiga upp ordentligt. Umgicks lite mer med Elina innan hon åkte hem efter lunch och nu är det då dags att ta tag i lite tråkigare saker som att skriva cv och lära mig den nya (?) telefonen som jag ska ha med mig. Tvättar som en galning samtidigt så att allt är rent och redo att packas ner om ett par dagar. Det närmar sig!

29juli

Klänning - Made by me
Smycken - Presenter och H&M

Söndag 29 juli

God morgon söndag! Om knappt en timme ska jag och nono ta tåget ner till Malmö och springa en massa ärenden. Bland annat inom Tre-butiken, Lindex, Hemmakväll... Förhoppningsvis kan jag övertala henne om att äta lunch på stället där man kan få äkta thailänsk fried rice. Hoppas hoppas!
Efteråt bär det av hem till min gammelmormor som fyller 85år. Stort kalas med middag och en massa släktingar är vad som väntar.
Till sist ikväll kommer Elina hitom för att spela spel och dricka drinkar.
Full rulle med andra ord! Men det är så det ska vara; varenda minut fylld med roligheter.

Mör

Är helt mör efter en heldag på Bodaborg. Kan erkänna att det inte gick särskillt bra rent stämpelmässigt men fy bubblan vad kul det var! Dit måste jag lätt fler gånger! Har du inte provat det är så GÖR DET! De finns på många olika platser i hela landet.
Fick mig en rygg- och nackmassage av Mamma när vi kom hem och nu ligger jag bara och slötittar på Skrillex-konserten live från Tomorrowland festivalen i Belgien samtidigt som jag planerar klart resten av mina sverigedagar. Det är inte alls lång tid kvar nu. God natt! Jag lär somna vilken sekund som helst.
 
Ett par screenshots från Madonnas YouTube-Live konsert i förrgår natt:
 
 
 

28 juli

Bodaborg here I come!
 
Linne - H&M
Byxor - GeKås
Randig sportbh under
Converse

Mot Bodaborg!

Jupp, där kommer jag att spendera precis hela dagen tillsammans med Mamma, lillebror och nono :)

Måste. Sova.

Är verkligen helt död just nu. Satt uppe halva natten igår och tittade på Madonnas konsert över nätet, riktigt bra. Ikväll har det varit full rulle med först middag och sen bad i en närliggande sjö. Fy bubblan vad skönt det var! Jag hade lätt kunnat ligga i vattnet hela kvällen om det inte vore för att de andra ville hem och äta efterrätt. Hann med att titta på filmen "Björnbröder" med lille C innan jag nu ramlade ner i sängen. Kan lova er att om tio minuter så sover jag.

Det ska va gött o leva


Hard Rock Café

Här kommer ett par bilder från förra fredagen när jag och nono var nere i Köpenhamn:
 
Happy hour var det ja
 
Fina nono
 
Träffade även några knasiga svenskar

Fredag 27 juli

Sista helgen i Sverige! Nu kan jag börja räkna ner dagarna tills avresan natten mellan tisdag och onsdag: 6 dagar med idag inräknad!
Idag blir det till att ringa de sista samtalen som måste ringas, skickas de sista viktiga mailen och börja så smått att packa ner alla de saker som jag inte ska ha med mig i flyttkartonger. Annars ska jag faktiskt försöka att vara lite ute nu när det är så fint sommarväder och ikväll bjuder Mamma som sagt på middag.
Trevlig helg på er!

Den perfekta skinnjackan

Som jag har letat. Jag är verkligen ingen skinnjacka-tjej, men det är ju såå snyggt på alla andra. Och för att inte tala om lättmatchat och praktiskt. Kolla bara in den här som precis kommit in på Gina Tricot. Den ska jag lätt ta mig en titt på på söndag.
 
599kr

Jag dör

Nej nu var det allt för länge sedan jag la upp några dansvideor här. Underbara:
 
  
 
 
 

Torsdag 26 juli

Sista torsdagen i Sverige. Jag har helt klart kommit på varför jag inte känner "flytta-paniken" ännu: första veckan har jag ju sällskap av både min mormor och en av alla mina tusen kusiner. Sen är det bara två veckor innan jag åker hem en sväng igen. Har fem dagar i Sverige inplanerade och de är redan fullbokade med allt från middagsbjudningar och tandläkarbesök till möbelflytt och självklart Coldplay konsert. Åh vad jag längtar! Sitter och lyssnar på deras senaste album "Mylo Xyloto" just nu faktiskt. Riktigt bra!
Nåja, idag har jag mestadels suttit inne och storrensat i datorn och i alla mina exerna hårddiskar. Har samlat på mig en himlans massa filer som jag faktiskt inte behöver spara. Har funderat på att ta tag i det i flera månader men alltid skjutit upp det på grund av den enorma tid det skulle ta att gå igenom allt. Men idag så! Är lååångt ifrån färdig, men nu har jag börjat i alla fall. Har varvat lite med att ringa samtal och baka ihop efterrätt tills imorgon. Mamma bjuder på grillad flintastek och jag på hallon-lime pannacotta med hallonspegel. Det ni!

26juli

Klänning - Made by me
Kilklackar - H&M
Ring - Ur&Penn

To Do innan flytten:

  • Tömma spargrisen på banken
  • Ringa Försäkringskassan
  • Översätta CV till engelska
  • Storrensa i datorn och externa hårddiskar
  • Ta kopior på alla viktiga papper
  • Tvätta och packa ner ALLA kläder som ska med
  • Planera första veckan med M och A lite mer i detalj
  • Storstäda lägenheten
  • Uppdatera musiken i i-poden
  • Köpa flyg-godis och tamponger
  • Flytta alla blommor hem till Mamma

Köpenhamn Zoo

Nu har jag äntligen rensat bland de miljontals bilderna från förra ceckan när vi var på Köpenhamn Zoo. Här kommer ett fåtal av dem:
 
 
 
 
 
Det kom en rejäl regnskur mitt på dagen men vi var förberedda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Matar kameler
 
 
 
 
 
Efteråt åt vi jättegod middag på Jensens Bøffhus
 
Jag och min lilla juice
 
Jättefin himmel på vägen hem

Dagens inspiration så här en onsdagskväll

Glada färgkombinationer, virkade klänningar, somriga mönster och svartaste helsvart.
 

Onsdag 25 juli

Har precis haft besök av Mormor och Morfar en stund här på förmiddagen och nu blir det lite lunch innan jag cyklar hem till Mamma med lite kläder som behöver lagas eller sys om. Det blir bara en snabbis den här gången för sen måste jag hem och ringa en massa samtal till bland annat min hyresvärd och till försäkringskassan. Jippi!
Ikväll bjuder Mamma på middag så det lär bli en helkväll där ändå.

Äntligen sommar!


Tisdagshumor


Tisdag 24 juli

En vecka kvar nu. Eller sex och en halv dag för att vara helt exakt. Och NU vågar sommaren visa sig. Jag hade annars den perfekta planen att avsluta med en riktig skåne-sommar, när Sverige är som bäst, men inte det inte. Regn och rusk och nu lagom tills jag försvinner då passar det sig. Men men, nu gäller det att passa på och njuta medans man kan! Har röjt undan de viktigaste sakerna för idag som att skicka lite paket, skriva en massa mail, tvättat sängkläder och handdukar och dammsugat. Har till och med hunnit cykla hem till mamma och kompani och bjudit dem på exotisk fruktsallad med vaniljglass till lunch och blåst såpbubblor så det stog härliga till med lilla C. Nu blir det lite slapping i trädgården varvat med packning när det blir för varmt i solen. Ha en fin sommardag allihopa!

Come away with me


I väntan på tiden

Klockan är elva, jag borde sova men är inte det minsta trött. Om exakt en vecka är jag på väg till Frankrike! Hur galet är inte det? Just nu känns det bara som att jag sitter och väntar på att tiden ska gå. Har så mycket jag vill göra men inte kan för det är fortfarande för länge kvar. Inga speciella planer resten av veckan heller så känslan för tillfället är att det kommer att bli en lååång vecka det här.
Jag vill bara åka nu! Men samtidigt har jag så mycket som jag skulle vilja hinna som det bara inte finns möjlighet till. Liseberg, stugan, bada i havet, avskedsmiddag med Malmögänget, gosa med Kajsa, cykla med lille C, åka till Göteborg... Åh!

Min första tattuering

Jag har ju helt glömt att visa bilderna från när hela lilla familjen tattuerade oss!
 
 
Jag och broren började samtidigt.
 
Insidan av överarmen ska tydligen vara ett av de värsta ställena att tattuera sig på
men jag blev helt klart possitivt överraskad. Det gjorde inte alls lika ont som jag trott.
 
När min var klar bytte vi plats så att mamma kunde börja på sin.
 
Brorens till vänster och mammas till höger
 
Min fina text. Är verkligen jättenöjd!

Måndag 23 juli

Idag har det varit full rulle. Jag har varit igång med en massa ärenden sedan klockan var nio imorse. Bland annat så har jag lämnat in min sista timsedel på jobbet, skickat iväg lite Tradera-paket, handlat mat på Willys och så kunde jag kryssa av min sista sak på shoppinglistan inför flytten: en bagagevåg. Följde även med och köpte en ny cykel till lilla C som minsann inte är så liten längre, han har helt växt ifrån sin gamla cykel.
Har även varit och fått alla flygbiljetterna utskrivna. Så nu känns det på riktigt. Om en vecka lär jag vara superpirrig!
Nope, nu ska här fixas lite middag och sen blir det nog en promenad för idag är det faktiskt äntligen sommar ute. Kors i taket.

23juli

Äntligen en riktig sommardag!
 
Topp - Gina Tricot
Shorts - Gina Tricot
Silverarmband - Present
Silverring - Present
Solglasögon - Lindex

Ännu fler godbitar

Jag får nog sluta upp helt med att surfa in på GinaTricot's hemsida. Jag hittar nya fina saker varje gång...
 
Byxor 399kr, halsband 129kr, hårsnodd 49kr, väska 79kr

21juli kväll

Ungefär så här såg jag ut i fredags i Köpenhamn:
 
Klänning med paljetter - Gina Tricot
Skor - Köpta i London
 
 
Ringar - Bijou Brigitte x2, Glitter

Packar för fulla muggar

Har vänt upp och ner på rummet och det är prylar överallt. Den största delen av packningen bör kunna bli färdig idag.
 

Smycken till salu

Jag har förresten en hel hög med smycken ute på Tradera om det är någon som är sugen. Nu hittar dem HÄR.
 

Söndag 22 juli

God förmiddag mina sköna!
Idag mår jag som väntat mycket bättre efter en ordentlig natts sömn och sovmorgon ändan till halv tio. Drömde en massa konstiga drömmar inatt så jag vaknade lite disorienterad men det börjar gå över nu.
Idag ska här packas så att det står härliga till. Med bara en vecka kvar så kan i stort sett alla kläder och skor packas ner. Ska även ta ett ordentligt tag bland smycken och smink hade jag tänkt. En storrensning bland underkläderna skulle också behövas. Det borde nog ta ungefär hela dagen misstänker jag. Önska mig lycka till!

21juli

Idag inviger jag en av mina egensydda klänningar som jag knåpade ihop i veckan. Tyget är så luftigt och skönt och ag verkligen älskar ryggen! Ny favoritsommarklänning - check!
 
Klänning - Made by me

Tidsfördriv

Har varit och hämtat min cykel, handlat och ätit en tidig middag. Nu barrikerar jag mig i sängen igen för resten av kvällen.
 
 

Nytt nagellack

Äntligen har jag hittat ett lila nagellack i den perfekta nyansen! 40kr på T.G.R. i Köpenhamn! Snacka om fynd!
 
 
 

Lördag 21 juli

Ojojoj. Idag mår man som man (inte!) förtjänar. Det blev som vanligt en succékväll på Hard Rock Café och jag stupade inte i sängen förrän klockan tre på natten, då hade vi varit igång sedan två på eftermiddagen. Det måste vara någon slags nytt rekord! Helt galet när man tänker på det faktiskt!
Just nu vrålar magen på mig. Det känns som om jag inte har ätit på en hel vecka men kroppen orkar bara inte ställa sig och laga någon mat. Det får väl bli lite nyponsoppa eller något annat snabbt och sen sova lite middag och hoppas på att jag är piggare efteråt. Inte hjälpte det att vakna halv nio imorse i alla fall.

Underbara!

 Nicole Kidman & Ewan McGregor - "Elephant love medley" ur filmen Moulin Rouge

20juli

Lika grå som vädret
 
T-shirt - New Yorker
Jeans - VILA
Halsband - Bijou Brigitte

Styling Mission #19 - Rengbåge

Idag är det sista dagen på Style Mission. Det är helt galet när man tänker på att det är åtta veckor sedan vi startade det här lilla projektet och det har verkligen gått över våra förväntningar. Över 20 personer har varit med varenda gång! Nu blir det dock ett par veckors paus och sen får vi se när nästa omgång kommer ut. Dagens tema är regnbåge:
 
 
 

Fredag 20 juli

Idag tänkte jag ta sovmorgon, tror ni inte att jag vaknar klockan kvart över sju?! Kvart över sju, vad skulle det vara bra för? Får nog ta och vila lite middag sen om jag ska orka med ikväll. Vid tre tar jag och nono nämligen tåget ner till Köpenhamn och går på Happy Hour på Hard Rock Café. Drinkarna har jag presentkort på i försenad 25-års present och det blir också en liten avskedsfest för oss själva. En sista gång på stammisstället. Naglarna är målade och outfiten framplockad. Tror faktiskt att jag ska passa på att gå en liten runda när det faktiskt är fint väder utomhus för en gång skull. Sen ska här kollas ikapp en massa serier; So you think you can dance, amerikanska Big Brother och Project runway.

Sjöstugan i Vittsjö

Är verkligen uppe med tuppen så jag hinner till och med lägga upp lite bilder här innan jag tar tag i dagen. Först ut är det urmysiga fiket "Sjöstugan" i Vittsjö. Dit åker vi en gång varje år och äter frasvåfflor och promenerar runt sjön. Så himmla vacker miljö.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stigen runt sjön var helt full med blåbär
 
 
 

Partyinspiration

Funderar på vad jag ska ha på mig imorgon kväll och hittade lite inspiration på nätet:
 
Paljetter all-in, sommrigt vitt, färgsprakande klänning
eller ett stort iögonfallende halsband. Åh, dessa val...

Torsdag 19 juli

Idag har det packats för fulla muggar. Har nästan två resväskor helt fyllda med kläder, skor, smycken och accesoarer. Det tar sig verkligen men känns knappast som att jag ska flytta. Jag antar att jag är så van vid att flytta att det inte alls känns särskillt speciellt den här gången. Just nu känns det bara som att jag ska på semester en lite längre tid.
Just nu håller jag en liten paus i allt rensande och sorterande för att planera detaljerna inför helgen. Det går bara inte så bra för tillfället.
Får nog återgå till packandet igen och fortsätta med planerandet imorgon förmiddag istället. Har även en HäagenDazs Pralines & Cream i frysen. Min nya favoritglass! Attans bara att jag är laktosintolerant...
 

Höst hos Gina

Surfade runder på nätet lite och upptäckte att många sidor har fått in sina höstplagg. Känns kanske lite väl deppigt med tanke på att vi inte ens har fått någon sommar ännu. Men några gråa t-shirts kan man ju alltid använda, även på sommaren. Nagellacket skulle inte heller sitta fel.
 
Topp 199kr, topp 99kr, tunika 99kr, nagellack 39kr

Onsdag 18 juli

Musikaldag! I eftermiddag ska jag hem till Alexandra och titta på så många musikaler vi hinner. Jag har bunkrat upp med 10-15 stycken och så får vi se vilka hon har. Det blir massor med chips, allsång och goda drinkar. En onsdag kan nästan inte bli bättre!
Men först ska jag (som vanligt) hem till Mamma och sy lite. Är inne på klänning nummer fyra + en kjol och inspirationen tryter knappast. Snarare tvärt om.

16juli

Så här såg jag ut igår på Zoo:
 
Siden linne - Gina Tricot
Jeans - ONLY
Kofta - GeKås
Halsband - Bijou Brigitte
Ring - Bijou Brigitte

Styling Mission #18 - Nitar

Sista Style Mission måndagen för den här gången. Det är helt galet vad tiden har gått med tanke på att det känns som att det var igår vi startade hela den här idén. Nu är det bara ett tema kvar och sen är det sluuut!
Gårdagens tema var i alla fall "Nitar" och jag hade nitar på alla mina accesoarer; väskan skorna och armbanden.
 
 
 

14juli

I lördags var jag ju på 25års- inflyttningsfest i Malmö och hade på mig min underbara asymetriska gröna klänning i siden.
 

Tisdag 17 juli

För fem minuter sedan öppnade himmelen sig och regnet vräkte ner, så pass att jag inte hörde musiken på datorn. Nu verkar det som tur var klarna upp igen. Det blir så svårt att klä sig sånna här dagar. Tråkigast av allt är att i princip alla dagar har varit så här den senaste tiden.
Igår var jag som sagt i Köpenhamn och gick på Zoo. Spanade in alla djuren med Mamma, hennes sambo, lilla C, morbror och två kusiner. Vi avslutade dagen med en gigantisk middag på Jensens Bøffhus och hamnade allihopa i matkoma på tåget hem. Vi fullkomligt rullade ut ut restaurangen så mätta vi var. Men gott var det! Åkte hemmifrån tidigt på morgonen och var inte hemma förrän klockan nio på kvällen. Så idag satt en rejäl sovmorgon på sin plats. Nu tänkte jag bara att jag skulle sortera lite sopor och se veckans avsnitt av "The Bachelorette" innan jag cyklar till Mamma och syr lite igen. Är helt inne i en period när inspirationen bara flödar så det gäller att passa på!

Styling Mission #17 - More is more

Fredagens Style Mission hade temat "More is more". Jag körde all-in på silversmycken i stylingen och guld och glitter i settet.
 
 
 

Snygga kändisar den här veckan

Vissa står ut mer än andra. De här fyra kändisarna fastnade mitt öga för. Älskar de kombinerade glada färgerna, min nuvarande guldfetisch håller i sig, Dita's klänning är otroligt vacker och vitaste vitt sitter aldrig fel så här om sommaren.
 

Jag lever!

Ville bara kika inom och säga att jag faktiskt är vid liv, trots att det her ekat här på bloggen de senaste dagarna. Förhoppningsvis får jag tid till att skriva lite imorr'n kväll. Men jag lovar inget. Ska nämligen till Köpenhamn imorgon och har ingen aning om hur lång tid det tar...

Lördag 14 juli

God förmiddag världen!
Det blev visst inget bloggande igår. Fredagen den 13e också så det var kanske lika bra att låta bli. Vi hade finmiddag på restaurangen och massor att göra så jag jobbade ändå precis hela dagen.
Även idag händer det massor; först och främst måste jag städa undan lite här hemma och sen bär det av till Mamma för att få massage och sen sy lite på klänningen. Efter det blir det fixing och förfest med nono innan vi tar tåget till Malmö och går på inflyttnings/födelsedagsfest. Förmodligen blir det utgång på det. En riktigt rolig dag minst sagt. Jag ska försöka att förinställa ett par inlägg så att det inte ekar här idag också. Men vi hörs officiellt imorgon igen.

13juli

Gårdagens:
 
Klänning - Indiska

Lite film

Den senaste veckan har jag lyckats se hela tre filmer. Kors i taket!
Wanderlust - Riktigt rolig med flertalet stunder då jag skrattade högt för mig själv.
The Vow - Faktiskt inte lika sorglig som jag trodde efter att ha sett trailern. Gripande handling och grymma skådisar.
W.E. - Madonnas omtalade film om kungen och den gifta kvinnan. Ganska så svår att komma in i men när man väl förstår hur allt hänger ihop så är den riktigt bra. Filmmusiken är dessutom fantastisk!
 

Torsdag 12 juli

Idag passar det minsann att vara fint väder. Självklart när jag ska vara inne precis hela dagen. Jobbar näst sista dagen på Hovdala Slott idag. Mycket folk och mycket att göra så det är roligt. Ikväll tänkte jag ta en sväng förbi Mamma och låna hennes symaskin. Har ett par plagg som behöver lagas och sys in. Förhoppningsvis får jag färdigt klänningen jag började på i helgen.
Medan ni väntar på inlägg kan ni ju ta och lyssna på den här: 
 
Ha en bra dag så hörs vi!

Dagens inspiration

Tunna koftor, blommigt, knalligt och sommarvitt. Så vill jag se ut precis hela året runt!
 

Tisdag 10 juli

Har nästan precis kommit hem från jobbet, tagit en dusch och sitter nu och funderar över kvällsfikan. Förmodligen blir det popcorn. Tänkte att jag skulle se filmen "The notebook". Men innan det är planerna att börja smygpacka lite. Det är faktiskt bara tre veckor kvar tills jag flyttar. Flyttar! Vinterkläder, jackor och sjalar kan utan problem packas ner. Skulle faktiskt kunna ta ett tag i garderoben också, jag hinner omöjligt använda allt som hänger där innan jag åker ändå. I alla fall hälften av alla kläder borde jag kunna packa ner, minst. Japp, så får det bli, där fick jag resten av kvällen räddad.

Styling Mission #16 - Bastopp

Och så dagens: Bastopp
 
 
 

Styling Mission #15 - Minimalistisk

Har ju helt glömt att lägga upp fredagens Style Mission, igen. Tema: Minimalistisk
 
 
 

9juli

Kör all in H&M idag
 

Linne - H&M
Kjol - H&M
Halsband - H&M
Armband - Present

Malmö

Det var lite halvkämpigt att ta sig upp imorse men på vägen ner vaknade man till. Strålande solsken hjälpte till en hel del. Vi lämnade av Pappa och alla hans resväskor vid tåget och körde vidare in till stan. Gick i en massa affärer, lunchade på thailändskt stekt ris med grönsaker och så körde vi hem igen med hög musik och allsång i bilen. Broren hittade allt han skulle ha och jag fick tag på allt jag behövde inne på apoteket. Självklart kom jag hem med en extra shoppingpåse som jag vet att jag borde skämmas över, men det gör jag inte. Fröken fick faktiskt lite mer lön utbetalt än väntat! Jag ska bara fota så ska ni få se vad som fick följa med.
 
Fina utsikten längs vägen.
 
 
Underbart stekt ris med grönsaker. Jag skulle lätt kunna äta detta dagligen!

Måndag 9 juli

Uppe med tuppen och redo för roadrtip. Idag ska jag och broren skjutsa pappa till Malmö och sen tar han själv tåget över till flygplatsen och vidare iväg på semester i en månad. Den lyckosten! Förmodligen blir det sista gången jag träffar hono m idag innan jag flyttar. Efter att vi har dumpat honom blir det lite shoppning i Malmö när vi ändå är där. Jag måste bland annat in på apoteket och köpa på mig ett lager mediciner att ha med mig ner till Frankrike. Har ju ingen aning om vad det finns för några motsvarigheter där nere, så det är lika bra att bunkra upp.

Picknick

Nu beger jag mig mot nono för picknick i trädgården. So long!
 

Versace

Har suttit och spanat på Versace's High Couture HV-2012 kollektion och där var massor med snygga klänningar! Jag skulle inte tacka nej till många av dem. Här har ni mina fyra favoriter:
 

7juli

Gårdagens:
 
T-shirt - New Yorker
Kjol - H&M
Ringar - Bijou Brigitte, Glitter
Halsband - H&M

Söndag 8 juli

Monsterförkylning dag två. Vaknade upp ungefär likadant som igår; med konstanta nysningar, huvudvärk och en rinnande näsa. Ingen hit. Har tagit både allergipiller och en alvedon och hoppas på det bästa. Idag är det nämligen dags för det årliga besöket på Sjöstiugan i Vittsjö. Dricka hallonsoda och äta frasvåfflor med grädde och hjortronsylt och njuta av den fina utsikten över sjön. Inte för att jag är speciellt hungrig. Igår åt jag för en hel vecka. Grillad flintastek, asiatiska vårrullar, bearnésås, jordgubbar, gräddtårta... Man skulle kunna tro att någon fyllde år.

Lördag 7 juli

Spontant blir nästan alltid bäst. Igår kväll blev det hux flux hemmafest med mycket trevligt folk och det blev en helt klart lyckad kväll. Vid halv fem imorse stupade jag i sängen och idag mår jag inte toppen kan jag lova. Inte nog med att jag är lite tung i huvudet från igår, galet trött efter för lite sömn, nej nej, ovanpå det har jag lyckats få en rejäl förkylning. Näsan rinner, ögonen kliar och jag nyser stup i kvarten. Allergipillren hjälper inte så det måste vara något annat på gång. Suck. Om bara en halvtimme ska jag nämligen vara hemma hos pappa på middag med ett helt gäng. Jippi. Önska mig lycka till!

6juli

Gårkvällens outfit:
 
Lång topp - Gina Tricot
Skärp - Lindex
Satinpumps - Bianco
Ringar - H&M, Top Shop, Glitter

Fredag 6 juli

Inspirationen är på topp! Sitter och sjunger med i musikallåtar på hög volym, har Polyvorat hela förmiddagen och ska strax cykla bort till mamma och ockupera hennes symaskin. Känner verkligen för att sy massor idag och det gäller att passa på den här helgen när hon inte är hemma.
Åh vad jag älskar sånna här dagar! Jag vill dansa, sjunga, sy, cykla, baka, packa, springa en runda, måla naglarna,  spela spel, vad som helst, allt! Fler av dem tack!

Paradise

Jag fullkomligt älskar den här videon!
 

Coldplay - "Paradise"

5juli


Linne - H&M
Kjol - H&M
Halsband - H&M
Ringar - Bijou Brigitte

Bilder från överraskningen

I söndags överraskade vi födelsedagsbarnet med en fotbollsfest
lagom till EM-matchen.
 
Vi kidnappade födelsedagsbarnet och satt på honom en snygg tröja
 
 
 
Åt god italiensk-spansk mat. Självklart fanns det pizza också
 
Drack spansk öl
 
 
Spelade ett par omgångar kubb
 
Blåste mini-vuvuzela
 
Spelade fotboll
 
Slog på piñata
 
Och självklart såg vi EM-matchen som Spanien överlägset vann.

Torsdag 5 juli

God förmiddag!
Idag tog jag sovmorgon ändan till klockan halv tio. Mycket skönt! Nu sitter jag och tittar på "The Bachelorette" och äter frukost innan jag tar tag i dagen. Idag ska här skickas iväg några paket, fyllas i blanketter, reseplanera och om det blir tid över, sy lite. Påsen från Stoff&Stil i tisdags ligger och skriker på mig. Igås sydde jag ihop hela två klänningar och jag har i alla fall en modell till klar i huvudet som jag vill ha ut. Det var verkligen länge sedan jag satt och sydde och tiden bara springer iväg när man håller på. Flödande inspiration och kreativitet, salta pinnar och gamla 90-tals skivor på hög volym. Det kan nästan inte bli bättre.

4juli


Linne - H&M
Kjol - Gina Tricot
Solglasögon - Lindex
Armband - Köpt i Thailand
Ring - H&M

Gårdagen i bilder

Tog tåget ner till Malmö med mormor och en av kusinerna
 
Shoppade verkligen loss inne på Stoff&Stil
 
Åkte lite karuseller i Folkets Park
 
Åt supergod glass inne i Ben & Jerry's kiosken
 
Tittade på lite djur i minizoo
 
Vi
 
Nere i hamnen

3juli

Gårdagens:
 

Sidenklänning - H&M consious collection
Sjal - Gina Tricot
Ringar - Glitter, Bijou Brigitte

God natt!

 
Är alldeles för trött för att lägga upp några bilder från idag. Ni får nöja er med den här så länge. God natt!
 

Tisdag 3 juli

Idag har jag spenderat en heldag i Malmö med mormor och en av kusinerna. Vi tog tåget ner i förmiddags och började med att äta thaimat. Sen gick vi i den fantastiska affären Stoff&Stil. Vi hittade massor alla tre! Fy bubblans för mitt köpstopp säger jag bara! Nu måste jag verkligen skärpa mig! Fick som tur var sålt lite prylar på Tradera ikväll så det finansierar i alla fall hälften av  min impulsshopping.
Efter allt tyg åkte vi till Folkets Park för att åka karuseller och äta glass i Ben & Jerry's kiosken. Avslutade lite med att sitta och prata och njuta av utsikten nere i hamnen innan vi åkte hem igen.
Nu ska här skickas en massa vinnar-mail på Tradera och sen ska jag titta på veckans "The Bachelorette" avsnitt.

Styling Mission #14 - Transperant

Style Mission Måndag med tema "Transperant".
 
 
 

Måndag 2 juli

Idag är det exakt en månad kvar tills jag flyttar till Frankrike. Jag, flytta till Frankrike?! Helt galet! Det känns fortfarande inte verkligt när man tänker på det och alla förberedelser känns snarare som inför en lite längre semester, ungefär som inför World Tour 2011. Fast det här är aningen mer permanent.
Klockan tio imorse ringde mamma: "Hej, har du lust att följa med till Ullared? Vi kör om en halvtimme." Snabba puckar med andra ord. Så precis hela dagen har spenderats på GeKås. Jag har serriöst aldrig varit där och handlat för mindre än den här gången! Under hundralappen! Det blev ett skärp, två nagellack, flingor och toalettpapper.
Det ni!

Snygga ryggar

Gina Tricot har fått in några riktiga godbitar i sin webshop idag. Jag fullkomligt älskar ryggarna på de här tre topparna! Klänningen är också väldigt cool. Ge. Mig!
 
toppar 199kr, 249kr, 199kr, klänning 299kr

1juli

Då springer jag iväg och fixar lite. Dagens outfit är väldigt passande röd, vit och grön ;)
 
 
Transperant t-shirt - Gina Tricot
Kjol - H&M
Halsband - H&M
Armband - DIY

Söndag 1 juli

Då var det officiellt sommar då ja. Inte för att det märks ute precis, har molnigt och 20 grader just nu.
Gårdagens förberedelser gick jättebra och i eftermiddag är det sista touchen som ska göras innan det smäller. Lagom kryptiskt, jag vet, men jag vill inte riskera att avslöja något innan alla de inblandade själva vet något.
För övrigt så vaknade jag med himlans ont i ryggen. Har nog sovit som en korv inatt. Väldigt opassande.

Lock out

Igår blev det filmkväll med broren och vi såg den futuristiska filmen "Lock out". En helt okej film men med en lite klyschig handling; hjälten som skiter i vilket ska rädda den snygga överklasstjejen och hindra världen från att gå under. För att mixa upp det lite så utspelar sig filmen, hör och häpna, i rymden! Nej, jag ska inte håna filmen, den var faktiskt sevärd. Skådisarna var duktiga och där var en hel del häftiga effekter. I brist på annat, se den.