Hehe!


Måndag 29 april

Den här kvällen har varit den värsta på länge! Ingenting vill fungera. Internet kladdar, mixern strular, lyckades få med mig posttelefonen hem och så har jag dubbla jobbpass på två olika ställen imorgon och kan inte för en miljon kronor bli av med något av dem. Suck! Jag kan knappast klyva mig på mitten och vilket ställe jag än ringer till och ställer in så kommer de bli sura. Trots att det faktiskt är chefens fel, fick ju inte schemat förrän igår och då var jag redan bortlovad sedan lääänge. Blir galen här. Har smsat runder som en tok hela kvällen och verkligen ingen kan hoppa in någon stanns! Har lust att bara gå under jorden i ett dygn nu...

29 april

 
 
Topp - Gina Tricot
Kjol - H&M
Innetofflor - Shepherd
Armband - Glitter
Ring - Glitter

Style Mission 3 #7 -Mitt första objekt

(Här skulle man göra ett set baserat runt sitt första sparade "item". Mitt var den här klänningen.)
 

Söndag 28 april

Då var ännu en vecka över och jag har avslutat min första riktiga vecka på jobbet. Satt bara i kassan idag. Fick schema för de kommande fyra veckorna och äntligen kan jag planera lite! Inte för att det händer massor den närmaste tiden precis, men ändå. Har lite roligheter att se fram emot som valborg, födelsedagsfest och syeriprojekt bland annat.
Nu blir det dock en smoothie och en LoLmatch innan sängen. God natt i förväg!

Frissa


Jag skrattar så jag dör!

Älskar när Ellen ger Dennis sånna här uppdrag. Det finns massor men det här är nog min favorit:
 

27 april

Jacka - Zara
Kjol - H&M
Boots - Din Sko
Solglasögon - Köpta i Thailand

Lördag 27 april

Välbehövlig sovmorgon. Tydligen var jag visst tröttare än jag trodde för jag sov ändan till halv tio! Har absolut inga som helst planer innan jobbet 15-20. Kanske tar ett delprov i postombudskursen jag håller på och läser över nätet och förmodligen blir det ett par matcher LoL. Ingen vild lördagsnatt för mig inte. Skulle behöva lägga ut lite saker på Tradera igen men det får bli i nästa vecka. Skulle visserligen kunna fota och skriva lite produktbeskrivningar idag. Japp, så får det bli. Trevlig helg på er!

Dagens inspiration

Pasteller, mönstrade kjolar, långkjolar och jeansshorts längtar jag efter idag
 

Fredag 26 april

Jag är trött! Har jobbat tretton timmar idag och nu tänker jag stupa direkt i säng. Vi hörs imorr'n istället.
 
Fin solnedgång på vägen hem från jobbet

Sant!


Torsdag 25 april

Ledig!
Började med en sovmorgon till halv nio och sen slappades det runder hela förmiddagen i pyamasen. Lunchade med Alexandra och var inom Mamma en sväng. Sen ringde de förresten från ett fik här i trakten och undrade om jag ville ha lite timmar där. Absolut! Sen ringde restaurangen och undrade om jag hade tid att komma tillbaka dit någon helg då och då. Varför är det alltid så? Antingen har man inget jobb alls i en evighet, eller så har man massor som bara bombar en. Just nu har jag fyra!
Är inne i ett vinnarstråk i LoL just nu så jag tänker poppa mig lite popcorn och nörda mig hela natten. Vilket förmodligen är en dålig idé med tanke på att jag ska upp halv sex imorgon bitti...

25 april

 
Topp - GeKås
Kjol - Gina Tricot
Skoletter - Sko Punkten
Ringar - Glitter, Gina Tricot

Style Mission 3 #6 -Spets


Onsdag 24 april

Fick stiga upp klockan 04.50 imorse. Inte humant för fem öre! Fy bubblan vad trött jag var. Höll på att somna på bussen. Väl framme på jobbet var det bara att hoppa direkt på det. Hade fortsatt upplärning i bageriet och nu jädrarenamma bakades här bullar. Ett par hundra för att vara helt exakt, bröd och en massa kakor också så klart. Det är verkligen miljoner saker att komma ihåg och mitt huvud är helt slutbombarderat med information.
Tror att jag ska ta och poppa lite popcorn och titta på "Mad Men" innan sängen väntar. Ska bli skönt att vara ledig imorgon så att man hinner smälta allt.

Kvällens inspiration

Färgglada klänningar, fina sjalar, helsvart och solglasögon suktar jag efter just nu
 

Onsdagsmusik

Musiken som går på repeat just nu:
 
 
Fantasia Barrino - "Lose to win"
 
Ed Sheeran & Passenger - "No diggiry/Thrift shop" mashup
 
 
Grace Potter & The Nocturnals - "Stars"

Tisdag 23 april

Det gick hur bra som helst inne i bageriet idag. Största delen blev jag bara visad hur alla maskiner fungerar, var sakerna finns, lagergenomgång, och lite rutiner med antal och storlekar och sånt. Imorgon skulle jag igentligen varit ledig men så precis innan jag skulle hem frågade chefen om jag inte ville vara med på morgonbaket så att jag fick lära mig det också, Jo men visst. Så imorgon börjar jag 07.00. Jippi. När jag skulle hem idag så hade bussen tydligen gått fyra minuter för tidigt vilket gjorde att jag missade den. Som tur var kunde broren komma och hämta mig. Annars hade jag fått stå där i två timmar i väntan på nästa.
Nu blir det att fixa matlåda tills imorgon och sen blir det rakt i säng. Pang, jobb, bom.

God morgon!


Måndag 22 april

Då var det officiellt: Jag fick jobbet! Är nu stolt medarbetare på Ica! Inte här nere i byn utan i grannbyn. Framför allt ska jag sitta i kassan. Träffa en massa människor och vara allmänt social. Idag var jag på golvet och i posten. Golvet är ett ganska så självständigt och avkopplande område och i posten har jag fortfarande massor att lära mig. Men det är kul. Imorgon ska jag få vara inne i bageriet halva dagen och så ska jag stänga kassan helt själv för första gången. Spännande! Alla kollegorna är verkligen jättetrevliga. Tanterna som lärt upp mig i kassan är supersnälla och roliga och till och med chefen är hur snäll som helst. Även om själva jobbet kanske inte är det roligaste i världen så känns det ändå roligt att gå till jobbet, vilket är helt klart det viktigaste tycker jag. Nu till en början ska jag bara jobba halvtid, men till sommaren blir det heltid.
Jeij!

Blandade bilder

 Provar en massa kläder
 
 Vår-hår
 
 Nya cheez heartz, helt okej, men ingenting slår ostbågar
 
 Hästveda

Style Mission 3 #5 -Pojkar, pojkar, pojkar

Mr Channing Tatum såklart!
 

Söndag 21 april

Nu händer det grejer här på bloggen. Förmodligen har du redan märkt av den nya layouten. Jag känner mig ganska så nöjd än så länge, men där är fortfarande många smådetaljer kvar som ska fixas. Planerar även att ändra om en del bland kategorierna. Fortsättning följer helt enkelt.
För övrigt har det varit en helt oplanerad och skön söndag. Åt middag med resterna från gårdagens kalas hemma hos Mamma, knåpade en hel del med bloggdesignen och så har jag tagit ett par onlinekurser i service och bemötande. Jajamensan, du läste rätt. Lite pluggande fick jag minsann inklämt. Nu väntar sängen och en skön sovmorgon. Vi hörs imorr'n.

21 april

 
Klänning - GeKås
Skärp - Köpt i Thailand
Skor - Köpta i Las Vegas
Halsband med änglavingar - Present
Ringar - H&M

Dagens status

Grader i skuggan: 13
Middag: Hembakad pizza hos Mamma
Dagens bästa: Vinterkläderna är undanpackade och vårjackan och conversen har åkt fram
Dagens värsta: Sovit som en korv inatt så har ont i ryggen
Utanför fönstret: Solnedgång och inte en kotte så långt ögat kan nå
Övrigt: Alla dagens måsten är avklarade, godisskålen är laddad och nu blir det film

Mammas födelsedag

Gör din egen pizza
 
Tommy var grillmästare
 
Pizzerian i full gång
 
Barnbordet
 
Linda, C och Jag
 
Morfar och Mormor
 
Bengt-Åke, Mamma och Linda
 
Det superfina smyckeskrinet vi köpte i present
 

20 april

Klänning - GeKås
Lackpumps - Scorett
Halsband - Köpt i Nice
Ring - Bijou Brigitte
Armband - Glitter, Gina Tricot, Presenter, Ur&Penn

Lördag 20 april

Nu håller jag helg! Jobbet gick utan problem och nu ska jag också njuta av det fina vädret. Varenda husägare är ute och fixar i trädgården. Själv tänkte jag ta lite glass med körsbärssylt och en korsordstidning med mig ut i solen. Underbara värme! Ikväll ska vi hem och fira Mamma som fyller år. Hon bjuder på grillat och vi har fixat den perfekta presenten. Jag kan visa er den senare. Ska bli kul att se hennes reaktion.

Grattis på födelsedagen Mamma!

Idag fyller världens bästaste Mamma år!
 

Fredag 19 april

Sitter och slötittar på "American Idol". Helt galet att det fortfarande är ljust ute. Klockan är halv nio och det är ljust som om den vore tolv. Jobbet gick jättebra och jag fick prova på lite nya stationer som även de gick hur bra som helst. Alla är verkligen jättetrevliga och till och med kunderna är roliga och snälla. Inget jag väntat mig för att vara helt ärlig. Fick ledigt hela helgen men så ringde de precis om en sjukanmälning så jag tackade ja till sex timmar imorgon bitti.
Any how. Nu ska jag fortsätta mitt tittande här och förmodligen gå och lägga mig tidigt. Fick stiga upp strax innan sex imorse (huva) så jag är rätt trött vid det här laget. Vi höres.

#41 Se en musikal

För knappt en månad sedan var jag och Mamma i Kristianstad och såg musikalen "Jesus Christ Superstar". Emil Sigfridsson både producerade och spelade huvudrollen. Riktigt bra. Det finns nästan ingenting bättre än att gå på musikal om du frågar mig.
 
(Läs hela listan här)

Torsdag 18 april

Igår var det verkligen högsommar och idag vaknade man upp till duggregn. Tråkigt. Men det gör mig absolut ingenting för jag ska ändå bara vara inne hela dagen. Först ska jag till Hässleholm och springa lite ärenden och sen åka vidare och provjobba. Spännande! Hoppas verkligen allt går bra för det hade varit så skönt att kunna ha ett ställe permanent istället för att hatta runder lite här och lite där. Önska mig lycka till! Fick förresten min glass igår också. Jag, lille C och Mammas sambo cyklade ner till kiosken och köpte oss vars en glass vid halv nio igårkväll. Halv nio och vi satt ute i bara vårjacka och åt glass. Det ni! Äntligen!  

Style Mission 3 #4 -Grafisk


Golfarna

Tog ett par bilder igår när jag och broren var och golfade.
 
 
 
 
 
 
 

17 april

Topp - H&M
Jeans - GeKås
Skor - Din Sko
Halsband - H&M
Armband - Bijou Brigitte, gammalt som gatan

Onsdag 17 april

Underbara våren är här! Har varit ute i ett par timmar och spelat golf med broren nu på förmiddagen. Skönt som attan och riktigt varmt i solen. Nu ska här fixas lite lunch och packas innan jag beger mig till Malmö. Ska fixa med Mammas födelsedagspresent innan jag åker över till Köpenhamn och jobbar kväll. Sover över hos Veronika och åker sen direkt därifrån imorgonbitti upp till lilla hålan intill här för att provjobba i en butik. Ska bli spännande. Har verkligen mycket på gång nu och helt ärligt så känns det lite stressigt att bolla tre jobb samtidigt. Men vad gör man inte? Jag gillart.
Ändrade planer igen, som vanligt. Det blev inget Köpenhamn och alltså inget Malmö på vägen heller. Fick istället hela soliga dagen ledig. Dags för årets första glass kanske?

Fina långklänningar

Nina Dobrev i Naeem Khan, Elie Saab,
Coco Rocha i Zac Posen och Amanda Seyfried i Alexander McQueen

#62 Lägga upp World Tour 2011 bilder på Facebook

Äntligen har jag fått lös tummarna och lagt upp bilderna från World Tour 2011 på Facebook. Det blev två proppfulla album och då har jag ändå rensat bort gaaalet många bilder. Har ett par tusen liggandes.
 
 
 

Tisdag 16 april

Hejsan. Jo jag lever. Har bara inte haft någonting att skriva om direkt. Steg upp halv sju imorse och spenderade hela förmiddagen i grannbyn och sen vilade jag lite middag när jag kom hem. Har slappat framför datorn och tittat på några avsnitt av amerikanska "Big Brother". Ser om säsong 10 för tillfället. Väldans bra säsong.
Nu ikväll händer det absolut ingenting spännande heller. Skulle ha suttit barnvakt med det behövdes trots allt inte ändå så lite ostbågar och en film it is. Har köpt hem OLW's Cheez heartz.

Måndag 15 april

Började morgonen med ett avsnitt "Mad Men" (äntligen har det börjat igen) och så kom Morfar hit och fikade. Nu måste jag iväg och handla mat och sen ska jag organisera bland en massa papper. Har en hel hög som bara ligger och skriker på mig. Provade förresten Ramsösas nya smak "Kiwi" igår och den var riktigt god! En sån blir det garanterat med hem idag igen.
Style Mission måndag är det också så där måste jag in och fixa en massa. Helt plötsligt så var där massor att göra denna lediga måndag.

Senaste syprojektet

Här kommer en lite närmare bild på den fina toppen jag knåpade ihop i helgen. Detta är då baksidan med en massa dekorativa sömmar. Fram är den bara helt slät.
Supernöjd!
 

15 april

Klänning som kjol - H&M
Linne - Gina Tricot
Armband - Massa blandat krimskrams

Style Mission 3 #3 -Långt långt borta - Fjärran östern


14 april

Topp - Made by Me
Kjol - Gina Tricot
Skor - H&M
Armband - Lindex
Gudhalsband - Present

Nyhet

Här är en bild på mitt tjusiga armband som jag köpte nere i Malmö igår. Ursnyggt!
 
 

Söndag 14 april

Sitter och laddar inför jobbet. Är ganska så nervös för idag ska jag ha ett serriöst samtal med min chef. Det har vi aldrig haft innan och nu ska jag minsann få ut allt jag har gått och tänkt på. Önska mig lycka till!
Nu måste jag skynda mig att äta lite lunch innan jag ska med tåget. Har en timmes väntetid på stationen också innan jag börjar så måste finurla ut något tidsfördriv. Alla affärer håller stängt på söndagar så det blir förmodligen en korsordstidning.

Lite Ullared

Ett par bilder från GeKås:
 
Superfikar med Mamma
 
Våra små shoppinglass
 

13 april

Stickad tröja - Gina Tricot
Jeans - GeKås

Lördag 13 april

Det blev totalt ändrade planer idag. Började med frukost på McDonalds tillsammans med Jonte och sen sprang jag i lite affärer och provade massor med fina vårkläder. Lyckades faktiskt att inte köpa någonting mer än ett armband. (Klapp på huvudet.) När jag sen satt på tåget på väg till jobbet ringde chefen och undrade om jag ville vara ledig. En lördag? Självklart! Så jag åkte raka vägen ner i Mammas källare istället och sydde mig en topp. Blev jättenöjd och får ta och fota den imorgon när det är ljust ute igen så ni får se. Nu blir det nog lite smet och en film så här en ledig lördagskväll. Lyxigt värre!

Lördagshumor


Efit 110413

08:00
Frukost och Ellen DeGeneres
 
09:00
Spanar in nyheterna på H&M's hemsida. Massor med fint så klart
 
 
10:00
Spelar lite LoL
 
11:00
Tvättar och står i
 
12:00
Veckans avsnitt av American Idol och jag hejar stenhårt på Candice Glover
 
13:00
Dags för lite fika/lunch
 
14:00
Fixar med Style Mission på Polyvore
 
15:00
Skype-dejt med amerikanarna
 
16:00
Ockuperade Mammas symaskin
 
17:00
Ursäkta röran, klänning på g
 
18:00
Pausar lite mellan varven för att spela pingis med lille C
 
19:00
Nästan färdig, men nu ger jag upp för idag
 
20:00
Provar nya nagellacket från GeKås. Superfint!
 
21:00
Dagens sista match avklarad
 
22:00
Vaniljglass och hemmagjord körsbärssylt. Mumsfillibabba!
 
23:00
Finns det något skönare än att gå och lägga sig i en renbäddad säng? Svar: Nej! Godnatt!
 

Fredag 12 april

Fredag och ännu en helg är här. Ute regnar det och är allmänt trist. Jag håller på och multitaskar för fulla muggar. Packar och uppdaterar bloggen samtidigt som jag äter frukost och förbereder lunch. Det blir fullt ös den här helgen också kan jag lova. Om ett par timmar ska jag med tåget till Köpenhamn. Först ska jag inom banken och försöka fixa med allt kladd som har blivit de senaste månaderna, sen blir det tio timmars jobb på hotellet. Där kommer ett stort sällskap som ska ha trerätters och innan dess måste där dukas upp. Ska bli himlans kul som vanligt. Inatt nån gång när vi är färdiga åker jag över till Malmö och sover hos Jonte. Imorgon har vi glass-dejt och så ska jag spana efter ett par solglasögon inne i stan. Klockan två måste jag dock vara hemma igen för då börjar jag jobba på restaurangen. Åtta timmars full rulle där.Sen ska jag bara hem. Har ingen aning om hur dags jag börjar på sönda, gissar på runt lunch, men där ska i alla fall hinnas sova ut innan.
Så, hörs vi inte på ett dygn eller två så vet ni varför. Ha en toppenhelg allihopa!

11 april

Fick verkligen inte till några bra bilder idag. Suck på det.
 
Tröja - Rut m.fl
Kjol - H&M Fashion against Aids
Skoletter - H&M
Guldhalsband - Present
Ringar - Bijou Brigitte, H&M

Style Mission 3 #2 -Tutti Frutti


Torsdag 11 april

Vaknade upp till en grå och trist dag. Känns som om det ska börja regna vilken minut som helst. Har fortfarande inte hört någonting från jobbet så jag antar att jag är ledig idag också. Passar mig finfint. Har massor med inspiration som måste ut och så är det Efit idag. Nu fick jag dessutom helt plötsligt tid till att göra en ordentlig storstädning här hemma. Det behövs kan jag lova. Här ska bäddas rent, skuras inne på toa och kanske rent av dammas när man ändå är igång. Men först - American Idol.

10 april

Tröja - Gina Tricot
Marinblå byxor - H&M
Halsband - Present
Ringar - H&M, Ica, Bijou Brigitte

4 chords

Det är ju helt sjukt vad många låtar det är som igentligen låter precis likadant när man tänker på det. 
 

Onsdag 10 april

Har inte hört någonting ifrån min chef idag så jag utgår från att jag är ledig. Sitter och fixar med SM på Polyvore och spelar LoL om vartannat. Tänkte gå ut och gå en runda i det fina vädret och ikväll blir det nog en film ifall jag får vara ledig. Inget speciellt i görningarna helt enkelt.
 
Har på mig min nya ring idag som jag fick i en tiokronos automat på Ica igår.

GeKås shoppingen

Här är min nästan pinsamma shopping från GeKås i helgen:
 
Det är omöjligt att komma därifrån utan minst ett nagellack. Den här gången blev det visst fyra
 
Supersöt sommarklänning med transperant mittparti
 
Svarta jeans till jobbet
 
Mintgrön topp som jag invigde redan igår. Knappar längs hela ryggen
 
Basklänning i den perfekta lila färgen
 
Kunde ju bara inte låta bli att köpa den här!
 
Vanligt baslinne
 
Ny liten handväska
 
Shorts med kamoflagemönster
 
Puderrosa chiffongklänning
 
Linne med döskalletryck
 
Korallrosa jeans, perfekta till sommaren
 
Supersnygg jacka i både den perfekta färgen och modellen. Äntligen!

Kvällens inspiration

Fina bloggare.
Transperanta toppar, blingade underkläder, randiga tröjor och blaffiga halsband
 

Tisdag 9 april

Jag känner mig som en zombie! Steg upp redan halv åtta imorse vilket är på tok för tidigt i min värld. Klockan halv tio skulle jag nämligen provjobba på ett café inte långt ifrån restaurangen jag precis fått jobb på. Det är samma ägare på bägge ställena så chefen undrade om jag ville prova på. Självklart! Förhoppningsvis tyckte hon att det gick bra vilket i så fall betyder att jag kan få många fler timmar än de jag redan har. Inte mig emot. Här ska bara jobbas, jobbas, jobbas!
Nu kommer dock efterskalvet. Klockan är bara tio och jag har velat gå och lägga mig i en timme redan. Tänker tvinga mig själv att vara vaken i alla fall i en halvtimme till.

Påskmiddag

Här kommer lite bilder från påskmiddagen hemma hos Mormor och Morfar:
 
"Ni får ingen mat förrän ni har målat era ägg!" - Mormor
 
Pysselfabriken är i full gång
 
Lille C målar på
 
Mitt mästerverk
 
Utställningen
 
Efter middag och efterrätt var det prisutdelning.
Jörgen vann tipsrundan och Klas vann finaste ägget
 
Glad Påsk!
 

8 april

Inviger min nya tröja som jag köpte i lördags. Älskar verkligen modellen och den somriga färgen!
 
Topp - GeKås
Kjol - H&M
Skor - Köpta i Nice
Ringar - H&M, Glitter och Bijou Brigitte

Style Mission 3 #1 -Paljetter


Måndag 8 april

En helt ledig dag utan några som helst planer. Verkligen skönt! Jag har precis satt igång den nua säsongen av Style Mission på Polyvore och ska strax hoppa i dushen. Tänkte att jag skulle fota mina inköp från i lördags så jag kan visa er dem också. Har verkligen massor med fint. Där är ett par plagg som inte fanns i min storlek, men jag köpte dem ändå, det är ju bara att sy in. Så kanske att jag tar en sväng hem till Mamma ikväll och fixar med det, blev aldrig något igår. Annars är dagen helt öppen för förslag.

#80 Äta på Laxbutiken i Heberg

På vägen hem från GeKås i Ullared stannade jag och Mamma till på Laxbutiken i Heberg. Vi kör ju förbi varenda gång och säger att där måste vi in och äta en gång, men det blir aldrig av. Fast den här gången slog vi till och köpte med oss laxpaj med spenat och några små laxbakelser. Vi satte oss på en bänk ute i solen och bara njöt. Fy bubblans vad gott det var!
 
(Läs hela listan här)

Nya halsbandet

Nämnde för ett par dagar sedan att jag spanat på ett halsband inne på H&M ett tag och i torsdags slog jag till:
 

Söndag 7 april

Ännu en vecka är (nästan) över och jag har inte riktigt fåt grepp om vart den tagit vägen. Antar att det är så här det är att ha ett vanligt jobb. Dagarna smälter ihop och man hinner inte riktigt hitta på någonting som sticker ut. Förutom att vi var i Ullared igår då så klart. Hittade som vanligt alldeles för mycket fint och den här gången gick jag till och med amock inne på klädavdelningen. Brukar aldrig hitta något där annars. Men igår kom jag hem med två gigantiska bärkassar. Ska ta tag i uppackningen idag. Snacka om att jag var trött när jag sen kom till jobbet. Fullrulle med tre fullbokade sittningar hade vi så klart. Fördelen med det är att man inte har tid att tänka på hur trött man faktiskt är.
Idag regnar det ute. Passar mig alldeles utmärkt då jag ändå bara tänkte stanna inne och slappa. Tar kanske cykeln bort till Mamma och syr om lite kläder jag lagt på hög innan jag ska iväg och jobba i eftermiddag.

Dödskallar överallt

Surfade in på Gina Tricots hemsida och hittade den här klänningen med ursnygg dödskallerygg.
 

Lördag 6 april

Godmorgon världen! Är ni uppe?
Själv känner jag mig som en zombie vid det här laget. Snart kommer Mamma och hämtar mig och då bär det av mot shopping på GeKås i Ullared. Fick sovit fem timmar inatt och i eftermiddag blir det direkt till jobbet igen. Full rulle. Men jag klagar då rakt inte. Ska ta och försöka trycka i mig mina mackor här och titta på lite klipp från "Ellen DeGeneres show" på Youtube innan vi åker. Vi får höras imorgon igen.

Fredag 5 april

Har har lyckats bränna sönder min tumme. Har absolut ingen känsel i den och halva fingret är bara en stor blåsa. Det hjälper inte att jag trycker hål på den en gång varannan minut. Undrar just hur det ska gå på jobbet ikväll.
Innan dess har jag lite att hitta på. Ska finjustera och publicera reglerna för Style Mission 3, handla mat och eventuellt gå ut och gå en runda med Alexandra. Ikväll slutar jag sent och det blir direkt hem i sängen för imorgon ska jag upp redan vid fem. Då är det GeKås i Ullared som gäller! Därifrån får jag åka direkt ner till jobbet igen och jobba kväll. Söndag förmiddag är som tur är helt obokad. Då kan jag förhoppningsvis sova ut.

Kristianstad

Förra helgen var jag och Mamma i Kristianstad och såg musikalen "Jesus Christ Superstar".
 
Ån intill var helt proppfull med ankor
 
Mamma
 
Teatern
 
Jag inne i teatern
 

Dagens inspiration

Gina Tricot's senaste lookbook var rena rama inspirationsbomben!
 

4 april

Klänning - Gina Tricot
Skärp - Vila
Skor - Köpta i Köpenhamn
Ringar - Gamla som gatan

Vårfint

Den här klänningen skulle jag bära dygnet runt, älskar verkligen mönstret. Linnet är det perfekta sommarlinnet och inte helt oväntat har det en supersnygg döskalle bak. Sportbhn hade jag haft under ett slappare linne.
 
Klänning H&M 149kr, Linne Gina Tricot 299kr, Sportbh H&M 99kr

Onsdag 3 april

Sitter inte helt oväntat och spelar LoL idag. Hehe. Börjar inte jobba förrän halv sex ikväll så det räcker att jag tar tåget klockan fem härifrån. Skönt men nästan en hel dags ledigt. Ikväll ska jag också få schemat för resten av månaden. Så imorgon kan jag äntligen börja planera lite igen. Hitintills har jag bara stått på stand by alla dagar i nästan två veckor nu så det ska bli skönt med lite framförhållning.
Annars då? Solen skiner, har varit med broren och besiktiat bilen och deklarationspapperna har dykt upp. Tar tag i dem imorgon tror jag. Idag är det bara nördning på hög nivå med en och annan paus för att äta.

Snygga kändisar


Nicole Richie i Anthony Vaccarello, Emmy Rossum i Monique Lhuillier,
Ashley Greene i Michael Kors och Fergie i Versace

Tisdag 2 april

Har redan tvättat, sorterat sopor och förberett middagen så just nu sitter jag här med gott samvete och slösurfar. Ska iväg och skicka lite paket senare. Annars har jag inga speciella planer för dagen. Våren var framme ett par timmar i förmiddags men nu verkar den ha försvunnit igen. Typiskt nu när jag faktiskt är helt ledig och hade haft tid att gå ut och njuta av solen för en gång skull. Men men. Nu ska jag ta och se ett avsnitt "Face Off". Har nästan sett alla avsnitten som finns, så det börjar bli dags att hitta en ny favoritserie.

Fina flätan

Fick till en superfin fläta för ett par dagar sedan
 

Måndag 1 april

Oh happy day!
Jag fick jobbet!!! Hoppade in lite extra idag och precis innan jag skulle gå fick jag reda på att chefen gärna vill behålla mig. Detaljer och sånt får jag reda på imorgon. Tjoho!
Detta ska firas. Måste bara komma på hur. Tror minsann att jag ska ta lite drickspengar och köpa mig det där fina halsbandet som jag spanat på inne på H&M ett tag nu. Kanske en lyxig middag med efterrätt en dag när jag är ledig.

Blandade bilder

Fin himmel
 
Söta Kajsa
 
Minifest för två hemma hos Alexandra
 
Solnedgång utanför fönstret
 
Snyggning
 
Fredagsmys