2012

Sista dagen på 2012 idag och självklart ska jag också summera

 

Färgen - Grön, grå och svart
På tv - Sons of Anarchy, Homeland, Big brother US, True blood,
Länderna -  Danmark, USA, Frankrike, Förenade Arabemiraterna
Musiken - Allt från Walk Of The Earth och Avicci till Justin Timberlake och Alex Clare
Doften -  Ode a l'amour by Yves Rochier
Traditionerna - Tisdagspromenader och Lillördagar
Böckerna - Började på Charlaine Harris serie om Harper Conelly men kom bara halvvägs 
Musikalerna - Jesus Christ Superstar och Miss Saigon
Förlusten - Flyttade tillbaka till Sverige igen och saknar Nice som en galning
Förändringen - Rutiner. Gick från ett flackigt liv nere på franska rivieran till en stabil vardag uppe i Sverige
Irriterande - Att inte kunna ha nagellack på jobbet mer än en dag innan det skavs bort
Dyraste - Resorna och en komplett träningsgarderob from skratch
Kärleken - Blev med pojkvän <3
Beroendet - Jobba, kaksmet, bloggar, Leauge of Legends
Självransakan - Gav mig fanken på att bota höjdrädslan och det har helt klart blivit bättre
Hatobjekt - Konstanta tförseningar med tåg och buss försvårar pendlandet enormt
Hemmet - Flyttade in hos broren igen och har aldrig haft det bättre
Jobben - Servitris på Radison Blu Hotel och Cats, Butikspersonal på ICA - posten och bageriet
Konserterna - Bruno Mars, Robbie Williams, 30 Seconds To Mars...
Påökningen - Skaffade mig två nya tattueringar
Upptäckten - Aztecmönster är ruggigt snyggt på allt
Bedrift - Började springa utomhus ca 3 gånger i veckan
Värsta - Var arbetslös i en månad och hade bokstavligen 0kr på kontot
Födelsedagen - 26
Förälskelsen - Allt med vaniljdoft, rostade sojabönor och halloween så klart
Mums - Violmojjitos
Bonusen - Vänner för livet både i San Diego och i Nice


På repeat just nu

Jack Savoretti - "Soldier's eyes"

30 December

Klänning - H&M (Dubai)
Skor - Din Sko

15 regler för att leva i en Disneyfilm

"If someone is giving off a super-creepy-probably-evil vibe, they’re probably both super creepy and evil.
disney_movie_frollo_the-hunchback-of-notre-dame
Don’t be fooled by the fabulous musical numbers, evil is evil."
 
Läs hela listan HÄR

Söndag 29 december

Frotfarande inte helt på topp. Tydligen var det något super smittsamt vi råkat ut för för minst tre andra som jag och broren träffat de senaste dagarna har tydligen också legat pall ett par dagar nu.
God Jul i efterskott förresten! Har verkligen varit kass på att uppdatera här sen jag kom hem från Dubai. Kan erkänna att 50% av all min tid har gått åt på jobbet och de andra 50% har lagts på att fira jul och att försöka rädda alla mina semesterbilder. Ungefär hälften av dem är "sönder" i själva filen! Katastrof! Jag har lyckats återhämta några från minneskortet men de flesta är skadade och verkar inte gå att laga på något sätt. Skulle kunna gråta bara jag tänker på det. Har alltså lagt åtskilliga timmar på att researcha och inte alls varit sugen på att sätta mig vid datorn och blogga för övrigt. Förhoppningsvis blir det lite ändring på det nu efter nyår när julandet och allt som har med det att göra har lagt sig.

Försenade julklappar?

Snälla tomten, det där stora paketet från H&M kom visst aldrig fram...
 
Klänning 249kr, Klänning 299kr, Bag 299kr, Topp 149kr, Klänning 299kr

Lördag 28 december

Sjukstuga. Både jag och broren ligger helt pall i varsen säng och har inte rört oss en meter på hela dagen. Har ont  i hela kroppen nu efter att ha legat ner i ungefär ett dygn nu. Matförgiftning, vinterkräksjuka, laktosmage? Ingen aning om vad eller om kanske alla på en gång.
Ska ta och krypa ner inder täcket igen och starta en ny film. Vi kryar på oss.

God Jul!


God Natt!

[Insert boyfriend here]

Måndag 23 december

Dan före dopparedan och julstämningen är på topp. Eller inte. Håller på och tvättar som en galning. Allt som var med på resan måste avsandas. Har verkligen sand överallt! Men vad begär man efter att ha tillbringat två veckor nere i öknen. Malin har precis varit här en sväng och vi har gått igenom alla kvitton och fixat med allt annat från resan så att det är klart. Nu ska jag cykla ner och handla, bädda rent i sängen och fixa ett par matlådor innan jag ska iväg och jobba. Fick tre extratimmar då det är massor att göra nu innan jul.

Jag lever!

...men det är knappt. Har spenderat de senaste tre dagarna med att slå in julklappar, jobba, ta igen tid med Simon och fira jul. Det var bara att hoppa rakt in i julstressen efter semestern. Men visserligen är det lika bra att ta allt på en gång så att man blir av med det någon gång. Bjuder på en bild nerifrån Dubai i brist på annat vettigt. Just den här är ifrån när vi spenderade en hel eftermiddag/kväll ute i öknen.
 

#74 Lägga ett 1000bitars pussel

Nämen oj då! Det här inlägget hade visst hamnat i utkast när jag skrev det i våras. Hur som helst så la jag 1000bitars pusslet över stockholm. Tog mer eller mindre em vecka att bli klar. Himmelen var inte att leka med kan jag lova.
 
 
 
 

Torsdag 19 december

Jag har världens finaste pojkvän! Skickade iväg ett sms igår om att jag var hemma och att han kunde höra av sig när han hade tid att träffas. Bara en stund senare ringer han på dörren och har köpt en gigantisk bukett med blommor; tio rosor, liljor, gerberor... Jag dog. Tyvärr hade han bara åkt ifrån jobbet en snabbis så han var tvungen att åka och jobba vidare, men på kvällen hann vi med att ta igen lite av den tiden vi missat de senaste två veckorna i alla fall. Imorse när jag vaknade stod han med frukosten klar i köket, hade till och med varit nere och köpt frallor. <3
Tyvärr var det tillbaka till verkligheten igen vid lunch när jag fick åka och jobba med mig. Julruchen är i full gång och man har verkligen sprungit runder som en idiot och försökt att göra tusen saker samtidigt. Känns inte som att det hanns med någonting. Ska hoppa i säng alldeles strax och vila huvudet lite för imorgon kör vi igen. 13-timmarspass så där pang på bara. 

Nästan hemma

Då var man i Sverige igen. Arlanda för att vara helt exakt. Sitter redan och huttrar trots att jag inte ens hunnit vara utomhus ännu. Suck på vintern! Flyger till Köpenhamn om en timme cirka och sen tåget över till Sverige igen. Samtidigt som det är tråkigt att åka ifrån semestern så ska det faktiskt bli skönt att komma hem.
Har verkligen haft det superbra nere i Dubai se senaste två veckorna! Kommer lätt att åka tillbaka någon gång. Nope, dags att leta frukost.

Mot Dubai

Ooooo DÄR rullar förhoppningsvis tåget från perrongen och semestern kan börja. Vi flyger via Stockholm och landar vid midnatt. Tretton dagar i Dubai väntar. Får se om jag kan uppdatera något där nerifrån, annars hörs vi igen den nittonde.
 
 
 
 

Onsdag 4 december

Fick jobba sju frustrerande timmar idag. Ett gigantiskt missförstånd gjorde att jag först och främst inte var ledig idag, inte kunde jag inte gå tio som utlovat, absolut noll bussar som körde hem och som grädde på moset tvingades jag skjuta upp Skype-dejten med Josh (igen!). Andra gången jag ställer in nu på grund av jobbet. Skäms som en tok! Kan väl säga att jag inte har gått runt och varit särskillt glad idag precis.
Men nu är jag hemma i alla fall och tänkte fika lite och titta på förra veckans avsnitt av "Homeland" innan jag sätter igång med den sista packningen. Ska rensa ut ut kylen, tvätta och hänga upp en makin tvätt, tömma och diska sopbehållarna, ladda kamerabatteriet och lite annat sånt smått och gott. Ska hem till Simon och mysa ikväll. Det ser jag verkligen fram emot efter en dag som den här. Imorgon bär det av. SEMESTER!!!

3 December

 
Sidenklänning - Köpt i Nice
Kofta - H&M
Skor - Din Sko
Ringar - H&M, Bijou Brigitte

Tisdag 3 december

Är fortfarande helt slut efter att ha jobbat som en galning i helgen. Har inte riktigt fått sova ut ordentligt. Men ingen rast och ingen ro. Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig allt som har med jobbet att göra innan jag svidar om och beger mig till Malmö. Jag och Mamma ska se musikalen "Miss Saigon" på Malmö Operan. Ska bli riktigt roligt. Har inte varit på musikal sedan förra vintern så det är verkligen på tiden.

2 December

Linne - H&M
Kjol - Gina Tricot
Kofta - Vero Moda
Halsband - H&M

Slutet av november i bilder

Läskig kyrka
 
Den mest smickrande bilden på mig och Simon någonsin
 
Frozen yoghurt
 
Höll bakkurs
 
Middag på Vapiano, bio och hotellövernattning i Malmö med Simon
 
Hur man stylar en handduk
 
Lussebullar i stora lass
 
Leauge of Legends
 
Varuleverans på jobbet
 
Fika med Alexandra
 
Julklappsshopping på Hemley's