Jag lever


Hemma

Jag är tillbaka i Sverige igen. Efter ytterligare 20 timmars resande landade jag i min egen säng igår eftermiddag. Har massor med bilder att visa och tusen saker att berätta så fort jag får orken. Just nu är all motivation borta. Jag vill tillbaka, så fruktansvärt mycket. Ångesten över att vara tillbaka går knappt att beskriva så jag tänker inte ens försöka.

Tisdag 5 februari

Hej på er! Ville vel mest bara tala om att jag lever. Hemma hos er är det redan onsdag men här borta i Kalifornien är det bara tisdagsmorgon. Resan gick bra men mot slutet var det riktigt jobbigt att sitta ner. Snacka om att ha ont i rumpan! Igår fick jag en snabbvisning av några av San Diegos stadsdelar och stränder och på kvällen åt vi på jappansk restaurang. Det var ett sånt ställe där kocken lagade maten vid bordet och jonglerade med knivar och sånt. Riktigt häftigt och riktigt gott! Nu ska jag hoppa i duschen så jag är klar för dagens äventyr när Kyle kommer hem från jobbet om en timme ungefär. Over and out.

Hej då Sverige!

OoooooNU lyfter förhoppningsvis mitt flyg mot femton dagars äventyr. Vi hörs när vi hörs :)
 

Nu försvinner jag igen

Idag åker jag till Kalefornien!
Alldeles strax kommer Pappa och plockar upp mig, han skjutsar mig till tåget mot Danmark och om några timmar lyfter planet. Ska byta både i Amsterdam och i Detroit innan jag landar i San Diego vid tio ikväll, lokal tid. Det blir en himlans massa resande det, 16 timmar närmare bestämt plus bil och tåg. Jeij, men jag har bunkrat upp ordentligt med både korsordstidningar och godis. Har lagt över en del filmer på datorn att titta på mellan flygbytena. Får se hur mycket det blir uppdaterat här medans jag är iväg. Om inget annat så hörs vi när jag kommer hem igen den 18e.
Ha det super så länge! 

Fina klänningar

Hittade dessa godbitar på H&M's hemsida:
 
99kr                                                                      149kr

Lördag 2 februari

Dan före åka-på-semester-dan. Nu jädrarenamma ska här packas! Imorgon åker jag äntligen till Kalefornien. Byter minusgrader mot plusgrader och snö mot stränder.
Idag fyller även en av mina miljoner kusiner 20år. Vi ska enligt traditionen kidnappa henne i eftermiddag och ge oss ut i skogen hela släkten. Tänker inte avslöja vad vi ska hitta på än för man vet aldrig om hon får för sig att snoka här, men jag kan säga så mycket som att det ska bli riktigt spännande! Efteråt blir det middag och fest hemma i min morbrors hus borta vid sjön. Alltså hela dagen räddad.

Broren fyller år

Posar i de suuuuperfina mystofflorna jag köpt
 
Patrik och Jag
 
Presentöppning
 
Fikade på små grodor
 
Lyxade till det med blå mjölk
 
Collin fick tag i kameran och fotade bland annat Mamma
 
Morfar och Mormor
 
Och Patrik
 

Fredag 1 februari

Ny dag, nya tag. Här ska mailas, packas, sys och mysas.
Har fortfarande en del reseplanering kvar. Allt som ska följa med ska ner i väskan och vägas. Har ännu en klänning på gång så jag ska passa på och sy lite nu medans jag kan och ikväll bjuder Mamma på middag och filmmys. Förhoppningsvis blir det en liten lucka över någonstans till att hinna se veckans avsnitt av "American Idol". Igår fastnade jag på Polyvore och gjorde elva (!!!) set mellan kalasen. Personligt rekord på en dag. Enda nackdelen var att det blev inte så mycket viktiga saker gjorda. Men idag så.

T.G.I.F.