Humor


Torsdag 25 juli

Är galet trött! De senaste nätterna har jag snittat på sex timmars sömn vilket har kommit ifatt mig nu. Inte för att det blir bättre de närmsta dagarna precis. Han bara precis hem och äta efter jobbet innan jag var tvungen att gå och handla lite och sen hem till Mamma och snygga till efter mig; köra diskmaskinen, bädda rent, tvätta handdukar och lite sånt så att det är rent och snyggt nu när de kommer hem igen. Har verkligen precis kommit innanför dörren och borde verkligen packa men jag orkar inte. Det får bli sängen som prioriteras den här gången. Imorgon ska jag upp äckligt tidigt igen och jobba tretton timmar. Sen ska jag vattna lite blommor och så måste jag packa. Klockan kvart i tre på natten kommer Pappa och skjutsar mig till Malmö. Sen åker jag på semester!! Wohow! Äntligen! Bara en galen, stressig, lång dag kvar innan jag ligger på en strand med en piña colada i handen. Den tanken får mig att hålla ut. Sen svävar jag fortfarande omkring på moln sedan Robbie Williamskonserten i måndags.
 

#54 Bada badkar

Lavendelsalt, en bra tidning och Joshua Radin i högtalarna i bakgrunden var ett väldigt lugnande sätt att kryssa av nummer 54 på min lista. Fler sånna kvällar tack.
 
 (Läs hela listan här)

24 juli

Klänning - Made by Me
Skärp - Köpt i Thailand
Kilklackar - H&M
 

Blandade bilder

Jordgubbar med mjölk har blivit den obligatoriska frukosten för tillfället
 
Ego
 
En av många lill-lördagar hos Malin
 
Tre nyanser av shots
 
Fin blomma
 
Finaste Kajsa ligger och solar
 
Tapetserar hemma hos Malin
 
Pappa posar i sin födelsedagspresent-outfit

Onsdag 24 juli

Sommaren dödar min blogg. Haha! Har så himla mycket för mig just nu att det blivit svårt att ta sig tiden att sitta ner och blogga på sistone. Sedan sist jag var här inne ( i söndags!!) har det hunnit hända massor; först och allra främst så var jag i Köpenhamn i måndags kväll och såg självaste Robbie Williams live! Gaaalet bra konsert! Det finns inga ord som beskriver känslan. Ca 45 000 personer, underbart varmt sommarväder och självklart en av världens främsta entertainers gjorde kvällen till en av de bästa någonsin!
Har självklart jobbat som en tok och hunnit klämma in både en rekordlång taxiresa, Lund-Hässleholm, och en shoppingrunda. Nu blir det till att packa resväskan så den är klar tills på lördag när jag åker på semester. Håller på och smälter iväg i den tropiska värmen som fortfarande håller sig kvar. Det blir nog att åka och bada lite senare ikväll.

Söndag 21 juli

Gårdagen var tydligen årets varmaste dag än så länge. Långt över 30grader i skuggan! Men ungefär så varmt har det visserligen varit ett bra tag nu. Tyvärr jobbade jag precis hela dagen igår men avslutade den på bästa vis med ett långt varmt bad och ett avsnitt "So you think you can dance". Ikväll har broren kommit hit och gör mig lite sällskap. Han håller just nu på och grillar en fläskkarré medans jag fixar pasta med sås samtidigt som jag stvättar och skickar vinnarmail på mina utgångna Tradera-auktioner.
Imorgon blir det jobb som vanligt och sen åker jag och Elin direkt till Köpenhamn för att gå på konsert med självaste Robbie Williams!!! Någonting som stått på min "To do before I die"-lista i evigheter och som jag nästan gett upp att kunna kryssa av. Han är ju trots allt inte någon ungdom som turnerar en massa längre. Längtar som en galning! Lär inte hinna få så värst mycket sömn då jag väntas komma hem igen runt tre på morgonen och klockan tio ska jag vara på jobbet igen på tisdag. Jisses. Men men, det får det helt klart vara värt!

Bra sagt!

 

Fredag 19 juli

Sitter just nu och äter jordgubbar i hammocken ute på mammas altan. Har lovat att passa huset i helgen så jag har bäddat upp inne i gästrummet och lassat in lite överlevnadsprylar. Har som tur var inte så långt hem ifall att jag skulle ha glömt något. Slutade redan tre på jobbet idag vilket var skönt då väckarklockan ringde redan kvart i fem imorse. Ikväll har jag inga som helst planer. Sitter nog här ute och njuter så länge jag bara orkar. Kanske att jag slår på "Animal Planet" på tvn. Älskar verkligen den kanalen och vi har den inte där hemma, så det gäller att passa på.

God morgon!

 
Norah Jones - Sunrise

Till salu

Nu har jag lyckats lägga ut några saker på Tradera. Ta en titt HÄR!
 
 

#100 Klippa mig

Var hos frisören igår och fick, äntligen, mina slitna toppar avklippta. Det var två år sedan sist så det var verkligen på tiden. Ca 12-13cm klippte hon av och fy bubblans vilken skillnad det blev! Känns verkligen superkort! Men snyggt som attans.
 
Före                                                                        Efter
 
(Läs hela listan här)

18 juli

Linne - Gammal avklippt klänning
Shorts - H&M

Torsdag 18 juli

Idag fixar jag undan allt jag skjutit upp i evigheter. Ringer tråkiga telefonsamtal, kladdar med den danska internetbanken och smygpackar lite mellan varven. Rensar lite i garderoberna också och planerar att lägga ut lite grejer på Tradera ikväll om jag hinner få allt färdigt tills dess. I förmiddags var jag hemma hos Malin och hjälpte henne med att tapetsera hallen i hennes nya hus. Riktigt tjusigt blev det. Oh! Förresten så har jag bokat hotell till semestern och biljetter till Peter Jöbacks musikalkonsert i oktober. Längtar som en galning. Fast just nu längtar jag bara tills nästa vecka. Den börjar med konsert i Köpenhamn och avslutas med semester. Wohow!
 
Nya fina blommor på sängbordet

Söndagens shopping

Snygga jeansshorts
 
Två bikinis
 
Häftig klänning
 
Tre halsband, solglasögon, en vägguttagsladdare till i-poden och en söt pillerburk
 
Knallrosa shorts

17 juli

 
Klänning - H&M
Hoodie - Köpt i Los Angeles
Skärp - Lindex
Kilklackar - H&M
Ring - Bijou Brigitte

Haha!

 

Efit 130713

08:00
Började dagen med senaste avsnittet av amerikanska "Big Brother"
 
09:00
Målar någlarna
 
10:00
Beställer lite grejer över nätet
 
11:00
Måste bara visa den ursnygga ryggen på klänningen jag har på mig.
Made by Me!
 
12:00
Lunchar på en choklad milkshake
 
13:00
Planerar inför ikväll
 
14:00
 Underbart väder ute
 
15:00
 Ligger och glassar i solen
 
16:00
 Älska sommaren!
 
17:00
 Dags att fixa till sig
 
18:00
 Frisyr på gång
 
19:00
Åker tåg med Malin 
 
20:00
 Passerar precis Öresundsbron
 
21:00
 Misslyckat försök att posa i fönstret
 
22:00
 Framme på Tørst i Köpenhamn
 
 Jag
 
23:00
 Jonas beställde in läskigt goda shots
 
24:00
 Finn två fel
 
 Vidare för att möta upp de andra på The drunken flamingo
 
01:00
 Billiga flaskor
 
02:00
Malin och Jag. Glömde helt bort kameran resten av kvällen. Tog en del bilder mellan varven, men klockan-sju-på-morgonen-bilder är ingen hit att visa upp precis.

16 juli

 
Linne - H&M
Jeans - BlendShe
Sandaler - H&M
Halsband - Gina Tricot
Klocka - Casio
 

Roger 40år

I fredags fyllde min morbror jämt och självklart kidnappade hela släkten honom, körde ut honom till en gård långt ute på landet och lekte lekar och grillade hela eftermiddagen/kvällen/natten.
 
Presentöppning
 
Mänsklig bordfotboll turnering
 
 
 
 
 
Grillmästaren
 
Fem miljoner barn
 
Buffé
 
Fula Asta
 
 
 
Marie/Asta posar

Måndag 15 juli

Då var man tillbaks på en riktig måndag igen efter en helgs ledigt. Är fortfarande helt slut i kroppen och märker helt klart av sömnbristen. Igår kväll framför allt. Då satte jag en påse popcorn på tio minuter i micron! Efter fem vällde det ut svart rök i köket. Sen stank det som in i bubblans. Vi fick ha tvärdrag i lägenheten hela natten. Men nu så verkar vi ha fått ut allt och det enda som hände var att jag får tvätta om tvätten som hängde på tork i hallen, den luktar inte tvättmedel om man säger så... Sen upptäckte vi också att våran brandvarnare inte fungerar så nu har den blivit utbytt också. Inget ont utan att det kommer något gott av det.
Har massor med bilder att visa från i helgen men det får bli på onsdag när jag är ledig. Nu däremot blir det "True Blood".

13 juli kväll

 
Klänning - H&M
Skor - Din Sko
Ringar - Glitter, Bijou Brigitte

Söndag 14 juli

Nytt rekord: Efter gårkvällens utgång kom vi hem till Malmö med tåget halv åtta imorse! Fy bubblan vad kul vi hade det! Idag mår man som man förtjänar och sömnbristen gör sig konstant påmind. Jag tog en runda inne i centrum innan jag åkte hem och köpte lite grejer inför resan; after sun, i-pod laddare till vägguttag, ny bikini, shorts och lite sånt smått och gott. Nu fattas bara en korsordstidning och en påse lösgodis till flyget och sen är jag redo.
Just nu sitter jag och planerar in lite roligheter längre fram i sommar/höst. Massor med roliga evenemang och konserter som måste gås på!

13 juli

 
Klänning - Made by Me
Skärp - Lindex
Sandaler - H&M
Armband - Gammalt krimskrams blandat med H&M, Glitter, Presenter och Bijou Brigitte

Lördag 13 juli

Lediga helgen har börjat! Igår kväll var vi och firade min morbror som fyllde 40 vid ett hus långt ute på landet. Tyvärr jobbade jag så jag missade den mänskliga bordfotbolls tävlingen. Närmare 50 personer var vi som grillade, sjöng snapsvisor och spelade volleyboll ute i en hage hela natten. Riktigt trevligt och min tidigare helt ovetande morbror verkade jätteglad för överraskningen.
Idag var planen att åka till Kristianstad och fixa födelsedagspresent till Pappa men ett järnvägsarbete sinkar tågtrafiken på det hållet så det skulle bli snoigt att hinna hem innan jag måste iväg igen. Broren offrade sig dock och åkte själv. Nu har jag helt plötsligt hela eftermiddagen till att städa och fixa inför ikväll. Ska möta upp Malin och förhoppningsvis ett par andra i Malmö för att ta tåget tillsammans över till Köpenhamn. Där väntas utgång och dans hela natten. Sova kan man göra när man är död. Sen gäller det att passa på när man är ledig en helg.
Förresten är det idag exakt två veckor kvar till semestern. Wohow!

E.L.F.

Fick en rabattkod på 50% på ett helt köp hos "Eyes Lips Face" som jag bara inte kunde låta bli att använda. Det var verkligen jättelängesen jag var inne på den sidan så jag hittade massor med fint. Beställde bland annat en ny eyeliner och ett nytt puder som jag provat innan och är jättenöjd med. Deras nagellack är superfina så jag gick amock där. Sen provade jag lite nya saker bara för att det var billigt. Ögonskugga för 18kr och lösögonfransar för 7kr är ingen större förlust ifall jag inte skulle vara nöjd. Rekomenderar helt klart denna sidan för budgetsmink! LÄNK
 
 

12 juli

Gårdagens kalasoutfit
 
 
Sidenklänning - Gina Tricot
Kilklackar - H&M
Ringar - Glitter, present från Thailand
Halsband - H&M

Jag 26år

Min supergoda "Red velvet cake"
 
Gänget
 
Lille C fotar
 
Självproträtt
 

Torsdag 11 juli

Ligger och päser i sängen med världens träningsvärk i vänstra vaden. Fick en del sist jag var ute och tänkte idag att, Äh, jag springer bort det. Ack så fel jag hade! Nu kan jag knappt gå på benet. Patrik kommer med miljoner huskurer och knep och just nu är jag helt indränkt i tigerbalsam. Åtminstonde så luktar ju rummet gott i alla fall.
Idag var det storbak inne i bageriet på jobbet som gällde och tro det eller ej men jag slutade redan klockan tre. Efteråt åkte jag en sväng till Hästveda marknad. Tittade i stånden och köpte självklart med mig en stor påse marknadskarameller hem från Kajs Konfektyr. Han har utan tvekan det absolut bästa godiset och jag letar alltid upp och köper av honom på alla marknader. Nu ska jag ta och föna håret och sen blir det karameller och säsongsavslutning av "Mad Men".
 

Hästveda marknad

Massor med snygga, men dyra, tröjor
 
Tivolit
 
Fina drömfångare
 
Godis överallt så klart

11 juli

 
Klänning - H&M
Skor - Sko Punkten
Halsband - H&M
Ring - Glitter

Morgonmusik

 
Bem Howard - "Depth over distance"

Tisdag 9 juli

Alltså värmen tar aldrig slut. Här klagas det för bubblan ingenting på de över 25 plusgraderna som infunnit sig varenda dag nu ett tag, men det är bara kass tajming när jag jobbar så mycket som jag gör just nu. Där är många som håller semester så det finns gott om timmar att plocka ut. Idag jobbade jag elva timmar och gav mig direkt ut på en runda när jag kom hem. Blev helt genomsvätt. Duschen efteråt var en av de mest välbehövliga någonsin. Helt underbart. Har slappat en stund vid datorn och nu blir det sängen. Ska upp tidigt som attan imorgon. Hästveda marknad drar galet mycket folk så vi räknar med att bli bombaderade imorgon. Bara att förbereda sig mentalt.

Kvällens inspiration

Cut-outs, tyll, metallic blått och spets är helt klart receptet för den perfekta kortklänningen
 
 

Måndag 8 juli

Igår var det långt över 30grader utomhus. Galet varmt! Låg som en död säl i skuggan ett par timmar hemma hos Pappa och mös med Kajsa. Tog en joggingrunda ut till Malins nya hus och kollade in stället. Riktigt fint måste jag säga. Ska dit och hjälpa henne tapetsera lite på onsdag.
Idag är det tio timmars jobb som gäller. Får nog ta det lite lugnt ikväll så att jag inte pajar knäet igen och får kanske nöja mig med en powerwalk om jag orkar. Annars får hotelljakten fortsätta och så måste jag skriva packningslista.
 
Jag och Kajsa igår

7 juli

Solglasögon - Köpta i Thailand
Linne - H&M
Shorts - Gina Tricot
Flip flops - Havaianas

Lördag 6 juli

De dagar man tror att man har allt planerat kan man bara utgå från att man inte har koll på någonting. Som idag. Det hela slutade med att jag fick jobbat tretton timmar idag också. Tur att jag inte börjar förrän tre imorgon, det behövs nu.
Trots allt har jag både hunnit med att äta jordgubbar med Mamma ikväll och att boka flygbiljetter. Ska bli så otroligt skönt med en ordentlig långweekend vecka 30. Att bara få vara utan några som helst måsten i flera dagar. Att det sen råkar vara på en plats precis vid havet gör det hela hundra gånger bättre.
Nope, dags att hoppa i säng. God Natt gott folk!

Presenter

Mina superfina födelsedagspresenter:
Tusen tack!
 
Rosa piratrom
Böcker
Pengar
Presentkort
Parfym

Fredag 5 juli

Oh happy day! Fick idag veta att jag kan vara ledig på min enda-jobbdag-mitt-i-ledigheten så nu har jag helt plötsligt flera dagars ledigt i sträck vilket bara betyder en sak: Minisemester! Sitter i detta nu och jämför flygbiljetter. Morgondagens uppdrag blir att hitta ett bra och centralt hotell med frukostbuffé som inte kostar skjortan. Borde igentligen gå och lägga mig så att jag får igen några timmars sömn. Jobbat tretton timmar idag och ska upp vid fem imorgon igen. Men just nu längtar jag bara alldeles för mycket iväg för att kunna slappna av helt. Fortfarande ett par veckor dit, men jag längtar redan massor!

Morgonens inspiration

Min typ av kostym, kornblått, påfågelinspirerat och svepande svart inspirerar mig denna morgon
 
 

Torsdag 4 juli

Känner mig knappast utvilad efter två dagars ledigt från ordinarie jobbet. Gårdagen var som sagt fullplanerad. Åt supergod sushi på Lilla Torg med Kalle och sen hoppade vi i mysbyxorna och åt ostbågar och tittade på "The incredible Burt Wonderstone". Hur mysigt och trevligt som helst. Imorse fick man dock upp klockan åtta trots ledigheten och bege sig till Köpenhamn för att jobba ett litet extrapass där. Katching! Gick inom min danska bank och fixade med det kladdande autogirot på vägen hem. Skönt att äntligen ha det fixat igen. Han inte mer än inom dörren här hemma så ringde Pappa på. Han hade köpt jordgubbar och hade med sig en försenad födelsedagspresent. Vi har inte lyckats ses sen jag fyllde år så det var kul. Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det ett avsnitt amerikanska "Big Brother" innan sängen väntar. Imorgon står väckarklockan på 05.45.

3 juli

 
Linne - H&M
Kjol - H&M
Jacka - H&M exclusive
Ringar - Bijou Brigitte

Onsdag 3 juli

Som vanligt är modevisningar försenade. Just nu sitter jag med en live stream och väntar på att "Elie Saab's High Couture Fall 2013" ska börja. Med tanke på att publiken bara är halvt fylld så lär det nog dröja ett tag. Har spenderat förmiddagen med att gå på årskontroll hos tandläkaren och så har jag bakat två plåtar kanelbullar. Sitter och mumsar på varma bullar med glasyr och ett kallt glas mjölk till det just nu. Snacka om lyxigt!
Får se om jag lyckas klämma in en liten runda ute beroende på hur sen visningen blir, annars får jag åka direkt ner till Malmö istället. Ska ut och äta på restaurang med Kalle och sen blir det filmkväll och sleep over. Imorgon ska jag jobba i Köpenhamn precis hela dagen. Originalplanen var att hinna inom banken först och börja jobba tolv, men de ringde och undrade om jag kunde komma tidigare. Självklart!

Tisdag 2 juli

Då var sex jobbdagar i rad avklarade och jag är redo för två dagar utanför butiken. Visserligen har jag inte en minut ledig men så brukar det ju vara. Har fått schema för de kommande fem veckorna och även om det blir mycket jobb så är där även lovande luckor lediga för roligheter. Nu ska här planeras!
Måste se veckans "The Bachelorette"-avsnitt ikväll också mitt i allt. Woah, hinner inte mer än hem och så börjar stressandet. Skjuter kanske rent av upp planerandet tills imorgon och poppar mig en påse popcorn istället. Japp, så får det bli.

Midsommarafton

Finfina hotellet vi bodde på
 
Jag och Malin förfestposar
 
Fördrink inne på Hard Rock Café i Köpenhamn
 
Kvällen spenderades i sällskap av vackra påfåglar inne på Tivoli
 
Åt självklart middag på älskade båten
 
Veronika och Maria
 
Malin och Jag
 
Karamellkokeriet
 
Konsert med "Thirty seconds to Mars"
 
Fantastiskt bra!
 
En sista drink inne på Hard Rock Café
 
Snyggning, haha!
 
Mötte upp Jonas och compani på en bar
 
Daniele äter fyrverkerier
 

2 juli

 
Klänning - Gina Tricot
Skärp - Köpt i Thailand
Kilklackar - H&M

Måndag 1 juli

Jösses! Vart blev juni av? Jag han inte mer än att blinka och sen var den borta.
Idag fick jag lite sovmorgon men ska alldeles strax bege mig mot jobbet. 10-20 idag. Efteråt blir det kalas hemma hos Mamma då hennes sambo fyller år. Ska bli gott med grillat.
Här har ni lite måndagsmusik som går på repeat här hemma:
 
John Newman - "Love me again"