Fredag 31 maj

Så där ja. Nio dagar i sträck är jobbade och för första gången på evigheter håller jag helg. På en helg! Är rätt så mör i kroppen så jag smiter nog inom Mamma imorgon och får lite massage om hon har tid. Annars har jag noll planer. Just nu tänker jag bara öppna en påse cheez heartz och titta på förra veckans "Mad Men" innan jag däckar. Han bara få fem timmars sömn inatt så det ska bli skönt med en ordentlig sovmorgon imorgon. Vi får höras då. Trevlig helg på er!

28 maj

100% Ica

Torsdag 30 maj

Fy bubblan vad jag är trött! Fick upp tidigt som attan igår och åkte direkt till jobbet i Köpenhamn. På eftermiddagen tog jag en sväng till Nyhavn och så blev det visst en liten shoppingrunda också. Vädret var helt fantastiskt och perfekt för att spendera en dag på stan. På kvällen hade jag sushi-dejt med Veronika och sov även över hemma hos henne. Blev väckt halv åtta imorse av hantverkare som skulle byta dörrar så det var bara att upp och hoppa igen. Jobbade elva timmar och tog sen tåget hem till Sverige igen. Är så där lagom mör i kroppen nu kan jag lova. Kommer nog sova som en stock om en liten stund bara. Vi får höras ordentligt imorgon, om jag orkar, har ett tretton timmarspass.

Mot Danmark

Nu försvinner jag ett par dagar. Vi hörs på fredag kväll igen
 

Tisdag 28 maj

God morgon världen!
Känner mig lite seg i kroppen men antar att jag måste vakna ordentligt. I söndags var jag hemma hos Malin och blandade cocktails och kom hem sent på natten. Klockan tio igår morse ringde chefen och ville att jag skulle komma in tidigare. Så mycket för den sovmorgonen. Snacka om tur att man inte blir bakis! Det gick till och med så långt att han till sist körde hit och hämtade mig och kvart i elva var jag på jobbet, mer eller mindre redo för ett stängningspass. Antar att det ocksåkan ha lite med dagens seghet att göra.
Idag tackade jag nej till att börja tidigare då jag måste betala lite räkningar och handla bland annat. Imorgon åker jag till Danmark för två dagars jobb där och på fredag har jag ett tretton timmars pass så det lär inte bli mycket tid över där. Oh, just det, måste ta och packa lite idag också. Full rulle som vanligt.

Style Mission 3 #15 -Keep calm and...


One day reckoning song

Gillar verkligen texten i den här låten. Så sant! "En dag älskling kommer vi att vara gamla och tänka tillbaka. Tänk på alla de historier vi skulle kunna berätta"
 

Söndag 26 maj

Mors dag. Grattis älskade Mamma! Hon bjuder på brunch om en timme och det blir förmodligen lek med lille C när jag ändå är där. Jobbar hela eftermiddagen och ikväll så jädrarenamma ska jag på fest. Orkade ju inte riktigt igårkväll men idag så. Känner mig redan peppad. Hinner med en match Lol innan jag måste cykla iväg. Ha en riktigt bra dag ni också.
 
Superfina blommor till Mamma

Fotar med Malin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starts with goodbye

"I guess it's gonna have to hurt,
I guess I'm gonna have to cry,
And let go of some things I've loved,
To get to the other side,
I guess it's gonna break me down,
Like falling when you try to fly,
It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life,
Starts with goodbye"
"Starts with goodbye" - Carrie Underwood

Lördag 25 maj

Är nästan precis hemkommen från jobbet igen. Har råkat på en rejäl huvudverk nu på kvällen. Antar att det är värmen som tar ut sin rätt. Har inte tid att dricka mina två-tre liter vatten om dagen när jag jobbar. Det och förmodligen lite pollen. Det blir ett pollenpiller i stort sett varje dag nu.
Känner inte att jag orkar gå på fest just nu. Det får bli en film och lite lördagsgodis istället.

Cannes filmfestival

De snygga klänningarna invaderar på nätet nerifrån filmfestivalen i Cannes just nu. Här är ett axplock av skönheter:
 
Olivia Palermo i Roberto Cavalli, Rosie Huntington Whiteley i Christian Dior,
Nicole Kidman i Valentino, Marion Cotillard i Christian Dior,
Zoe Saldana i Emanuel Ungaro,Araya A Hargate i Zac Posen,
Alessandra Ambrosio i Roberto Cavalli och Sharon Stone i Roberto Cavalli

Fredag 24 maj

Tretton timmars jobbpass - check! Är som vanligt helt slut i både kroppen o knoppen så här på fredagskvällen. Cyklade förbi Mamma och Tommy på vägen hem och bjöd på lite fika och nu blir det rakt i sängen. Har som tur var sovmorgon imorgon och börjar inte förrän klockan ett. Ska bli skönt att sova ut ordentligt. Det fattas helt klart ett par sömntimmar.

23 maj

Gårdagens
Topp - Gammal som gatan
Kjol - H&M
Kilklackar - H&M
Halsband - H&M

Torsdag 23 maj

Kan inte fatta att maj snart också är slut. Vet att jag säger detta väldigt ofta; men vart tar tiden vägen?!
Idag har jag verkligen varit ledig. Har inte haft någonting som helst speciellt för mig. Höjdpunkten var helt klart Skype-dejten med Josh. Han är en av de få som oavsett vad får en på gott humör. Det är näst intill omöjligt att inte skratta igenom hela samtalet. Det blev bara en snabbis på 20min idag (kompenserar för det nästan timme långa samtalet igår) och jag längtar redan tills vi hörs igen. Attans att i stort sett alla personer jag verkligen klickar med befinner sig så långt borta. Distanser är något jag är bra på, men det är inte med vilje kan jag lova utan något jag blivit tvungen att öva upp. Oj, vad djupt det blev helt plötsligt! Men nu måste jag gå och lägga mig. 05.50 ringer klockan imorgon bitti. Har 13timmar i bageriet och på golvet som väntar. God natt!

Style Mission 3 #14 -Androgyn


Fotar med Alexandra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag 22 maj

Lill-lördag idag. Det har blivit lite av en tradition att träffas hemma hos Malin på onsdagskvällarna och spela spel, snacka skit och vissa gånger dricka ett par drinkar. Ikväll är en sån gång. Har spenderat dagen på att spela Lol, puzzla med Collin och tvätta. Vanliga sysslor nu för tiden när man är ledig. Nope, ska ta och cykla ner och köpa lite chips innan jag beger mig. Vi höres.

The evolution of posing


Tisdag 21 maj

Nu håller jag helg! Sitter med en stor skål vaniljglass (laktosfri så klart!) dränkt i mammas varma hemmagjorda körsbärssylt. Snacka om lyx. Har inte hunnit se helgens avsnitt av "Mad Men" ännu så det får det bli ikväll. Lite fredagsmys sådär en tisdag. Är ju ledig i två dagar nu innan jag går in i ett ryck på åtta dagar i rad. Det händer inte jättemycket spännande för tillfället. Har blivit en vanlig vardag att åka till jobbet fem dagar i veckan, komma hem och äta, slappa och kanske se en film innan man går och lägger sig. Ganska så skönt faktiskt att ha någerlunda fasta rutiner och en "vardag". Har ju faktiskt aldrig haft det innan. Har jobbat utomlands, jobbat 200+ timmar i månaden, jobbat natt... men aldrig något i närheten av vanligt. Välkommen verkligheten säger jag bara. Du behövdes nu!

Svarta skönheter

 
Emmy Rossum i Zuhair Murad, Cara Delevingne i Burberry,
Nina Dobrev i J Mendel och Liya Kebede i Roberto Cavalli

Style Mission 3 #13 -Fantasy


Måndag 20 maj

Slappt värre. Jobbar som sagt sena kvällspasset idag och ska alldeles strax bege mig mot bussen. Har hunnit med att både köra tvätt- och diskmaskinen, bädda rent i sängen och utklassa ett gäng motståndare i LoL. Dessutom hade vi strömavbrott en timme vid lunch. Jordfelsbrytaren hoppade av och innan vi klurade ut vad det var som orsakade kaoset. Jisses.

Nästan färdig

Sitter och finjusterar redigeringen på bilderna jag och Malin tog i torsdags. Här får ni ett litet smakprov:
 
 
 
 
 

VM guld!

Tjoho! Sverige vann precis VM guld i ishockey i Globen!
 
(bild från Aftonbladet.se)

Lite blandade bilder

Det går bra nu
 
Hittade min egen personliga läsk
 
Fika deluxe
 
Fiskmås på spaning utanför fönstret
 

Dagens inspiration

Nitskärp, neon, korta tajtakjolar
 

Söndag 19 maj

Var helt slut efter jobbet igårkväll. Däckade direkt i soffan och lyckades knappthåla mig vaken under "Eurovision song contest" finalen. Jag hejade främst på Malta som kom åtta, men även Moldavien, Armenien, Island, Ukraina och Norge hade bra låtar. Danmarks vinnarlåt var väl helt okej.
Idag har jag inga som helst planer förrän jag ska iväg och jobba kvällspasset. Har miljoner bilder som jag kanske skulle ta och rensa bland och redigera. Ute duggregnar det. Skönt med lite omväxling efter att ha haft tropisk värme i ett par veckor nu. All pollen behöver försvinna. Änn så länge har det inte varit så farligt med det, men luften blir så mycket skönare att andas efter att det har regnat lite.

Efit 160513

09:00
Frukost och YouTube-klipp
 
10:00
Gillrar en fälla åt Patrik
 
11:00
Style Mission: Back to basic
 
12:00
Lunchade på en mumsig smoothie
 
13:00
Inte ett moln på himmelen och gaalet varmt. Sommar, sommar, sommaaaar
 
14:00
Förbereder och packar lite inför eftermiddagens photoshoot
 
15:00
Vid den här fina lilla dammen höll vi hus resten av dagen
 
16:00
"Backstage"
 
17:00
Hemma och tittar på ett avsnitt "American Idol"
 
18:00
Dags att börja sålla bland de miljoner bilderna
 
19:00
Fixar fortfarande i Photoshop
 
20:00
Var precis nere och handlade och höll på att smälta bort i värmen
 
21:00
Andra delfinalen i "Eurovision song contest"
 
22:00
Tittar fortfarande
 
23:00
Torsdagsmys

Fredag 17 maj

BAH! Det är så varmt. Klockan är över nio och jag sitter med öppet fönster och svettas! Misstolka mig inte, jag klagar inte! Känner bara att vi inte fick någon som helst övergångsperiod från vinter till sommar. Pang bom bara och så är det högsommar. Kollade precis termometern och den stod på 22grader, solen är inte ens uppe längre! Galet!
Har precis kommit hem från ett tretton timmar långt jobbpass och är så där lagom mör i benen efter att ha varit ledig i två dagar. Även där märks det att det blivit sommar för folk kommer in och handlar mycket senare på kvällarna och framför allt är det mycket folk som handlar. Hur nu det kan komma sig. Behöver man inte lika mycket mat på vintern? Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på finalen av "American Idol". Vi hörs imorgon igen.

Så fint


Fint på Gina Tricot

Klänning 499kr, klänning 299kr, topp 59kr

Torsdag 16 maj

Det känns verkligen som söndag idag. Ska jobba precis hela helgen så imorgon är det min måndag. Bäst att passa på och njuta av dagen. Har både Style Mission och Efit idag. Om en timme ungefär ska jag och Malin ut och cykla en runda och i eftermiddag tänkte jag dumpa alla mina vinterkläder hemma hos Mamma och plocka fram sommarskorna. Äntligen! Har även gett mig själv som uppgift att gillra en fälla åt Patrik. Än så länge har varken "tejp i ansiktet" eller "bananskal på golvet" fungerat. Får finurla ut något annat.

Style Mission 3 #12 -Back to basics


15 maj

Linne - H&M
Kjol - H&M
Bikini - H&M
Solglasögon - Kommer faktiskt inte ihåg

Onsdag 15 maj

Solen har skinit från en molnfri himmel precis hela dagen. I stort sett vindstilla har det varit också. Perfekt när jag för en gång skull är ledig. Låg ute och läste i solen en stund tidigare och har cyklat ner och handlat. Passade lille C en stund mitt på dagen också. Är nästan precis hemkommen igen efter att ha varit och fotat en massa med Alexandra. Har flera hundra bilder att gå igenom och visa för er. Är supernöjd! Nu tänkte jag måla naglarna i någon snygg sommarfärg och sen cyklar jag iväg igen. Den här gången hem till Malin på spelk- och cocktailkväll.
 
En bild från sist jag var i farten

#52 Åka motorcykel

När jag var i San Diego i februari så tog jag och Kyle ofta motorcykeln istället för bilen. Vissa gånger körde vi bara omkring och tittade på det vackra landskapet. Snacka om häftig känsla.
 
(Läs hela listan här)

Tisdag 14 maj

God mitt i natten. Precis att jag hinner publicera det här innan det blir imorgon.
Fick lov att börja jobba tre timmar tidigare idag och det har verkligen varit full rulle precis hela tiden. Kom hem lagom till första deltävlingen i "Eurovision Song Contest". Popcorn och hallonsaft. Mina fyra favoriter var Montenegro, Danmark, Moldavien och Ukraina. Attans att inte alla gick vidare. Men men, nu är det hög tid att hoppa i sängen. Imorgon är jag (kors i taket) ledig. God natt!

Style Mission 3 #11 -Kontraster

Glittrig paljettkjol och slapp t-shirt
 

Grattis på födelsedagen Jonathan!


Måndag 13 maj

Ska bege mig mot jobbet om fem minuter ungefär. Jobbar stängningspasset, igen, som alltid.
Har varit och fikat med Alexandra och Morfar och hunnit med att spela ett par matcher LoL. Alltså inget speciellt att rapportera om för tillfället. Vi får höras senare helt enkelt.

Kvällens inspiration

Blommiga plagg, vitt-beige, långärmade klänningar och militärgröna jackor får mitt hjärta att slå lite extra
 

Söndag 12 maj

Sitter och dricker smoothie med fönstret öppet och lyssnar på Train - "Hey soul sister". Så fort grillen öppnar ska jag och broren ner och köpa glass och bara gotta oss i solen. Jobbar kväll idag också men börjar inte förrän tre så det är gott om tid tills dess. Hoppas ni också får en solig och skön söndag.
 

Favoriter från MET galan 2013

Cara Delevigne i Burberry, Paloma Faith i Michael Cinco, Uma Thurman i Zac Posen,
Rooney Mara i Givenchy Couture, Emmy Rossum i Tory Burch, Stacy Keibler i Rachel Roy,
Nina Dobrev i Monique Lhuillier och Anne Hathway i Valentino Couture

Style Mission 3 #10 -Djuriskt

Inspirerat av favoritdjuret panda så klart!
 

Fredag 10 maj

Alltså jag har serriöst kollat på hundfilmen i förra inlägget säkert 30 gånger, utan att överdriva, och den är fortfarande lika rolig. Jag skrattar högt varenda gång.
Idag har jag jobbat 13 timmar, halva i bageriet och halva på golvet. Nu tänkte jag bara se ett avsnitt "American Idol" och sen dunsa i säng. Har varit vaken sedan halv sex imorse och det börjar kännas nu. Som tur är har jag sovmorgon imorgon så då kan jag ta ifatt lite sömn. Annars inget nytt för tillfället.

Jag dör!

Det här kan mycket väl vara roligaste hundvideon någonsin:
 

En väldigt försenad årsresumé av 2012 del1

Januari
 
 Började 2012 med att dricka drinkar på Happy Hour på Hard Rock Café i Köpenhamn
 
 Satt kattvakt åt lilla Lina
 
 Personalfest med piraterna på Pirateriet
 
 Tivolis nyårsgala
 
Februari
 
Hängde med lille C en hel dag och matade ankorna i Pildammsparken bland annat 
 
 Solnedgång över Öresundsbron från mitt fönster
 
 Firade brorens födelsedag
 
 Tillbaka på Hard Rock Café med nono igen
 
 Gjorde egen sushi
 
Mars
 
 Gick på flytande diet ett par veckor efter att ha opererat tandköttet
 
 Åkte på en veckas semester i Nice i södra Frankrike
 
 Jag och nono redo för en fransk utekväll
 
 Drack smoothies och åt macaroons
 
 Jag och vackra Nice
 
Blev totalförälskad i de fantastiska gränderna och hela atmosfären
 
Höll utflyttningsfest i min och Kalles lägenhet 
 
Underbara gänget
 
Flyttade från Malmö och in hos broren i norra Skåne
 
April
 
Storshopping på GeKås i Ullared 
 
 
Jobbade som mattant på en gymnasieskola 
 
 Firade Mammas födelsedag med finmiddag
 
 Hängde med det här härliga gänget
 
 Firade Valborg i Malmö med picknick och brasa
 
Maj
 
 SM i Tornspel
 
 Njöt av varenda solstråle jag fick tag på
 
Juni
 
 Kusinen Louise tog studenten
 
 Likaså kusinen Alexandra
 
 Gav mig själv en tattuering i 25årspresent
 
 "I'm flying high Defying Gravity"
 
 Midsommar
 
 25årskalas för tjocka släkten
 
 Reunion med de svenska piraterna
 

En väldigt försenad årsresumé av 2012 del2

Juli
 
 Arrangerade en ordentlig fotbollsfest på Tommys födelsedag
 
 Shoppade loss i Malmö med Agnes och Mormor
 
 Besökte Köpenhamn Zoo
 
 Happy Hour på Hard Rock Café i Köpenhamn
 
Kämpade i kluriga banor på Bodaborg
 
Augusti
 
 Flyttade till Nice nere på franska rivieran och bodde i ett rosa hus
 
 Alexandra, Jag och Mormor började med en veckas semester
 
 Sol och bad i Medelhavet
 
 Åkte till Monaco och spenderade en heldag i den minimala lyxlandet
 
 Mormor fönstershoppade bilar inne på Ferarri
 
 Gick Coldplays konsert under min minisemester i Sverige
 
 Firade lille C som förvandlades till Spindelmannen så fort han öppnat presenten
 
September
 
Spenderade nätterna som en av de tre blonda svenskarna... 
 
 ...och dagarna på stranden med bland annat badvakten Laurent...
 
 ...och hans kollega Florian
 
 Jobbade på pubben Akathor
 
 Tog tåget till Milan och gick på S/S 2013 Fashion Week
 
 Satt frontrow på helt fantastiska visningar
 
 Pampiga Galleira Vittoro Emanuele II
 
 Hängde inne i Mercedes-Benz VIP Lounge
 
 Alla inbjudningarna till modevisningar, mingel och pressrooms mm
 
 Alexander och Jag på röda mattan innan Philipp Plein
 
 Pampiga Duomo di Milano
 
Oktober
 
Firade nonos födelsedag med gigantiska drinkar och tomtebloss 
 
 Strosade omkring i små gränder i Antibes
 
 Akathor-gänget
 
 Fina solnedgångar nere vid havet
 
 Gick som vanligt all-in på halloween
 
 Gänget på jobbet
 
November
 
 Glass nere på stranden
 
 Åt på mysiga restauranger
 
 Tog bussen upp till bergsbyn Éze Village
 
 Utsikten där uppifrån var fantastisk 
 
 Cathédrale Ortodoxe Saint-Nicolas de Nice
 
 Gick på chokladmässa i Cannes
 
 Träffade på den här snyggingen
 
 Fransk matmässa i Monaco
 
December
 
 Bilade upp i Alperna
 
 Hängde ett par helger med Kyle och vi åt bland annat gigantiska marängswisser
 
 Bowling med hela personalen på Akathor
 
 Jul i södra Frankrike betyder massor med lampor och gigantiska pariserhjul
 
 Justiina och Jag gjorde stan osäker om nätterna
 
 Shot-roulette
 
 Strosade omkring i mysiga St.Paul Village
 
Kändisstället High Club 
 
 Mamma kom ner en helg och hälsade på
 
 Tog salsalektioner
 
 Fantastiskt vackra Ville Franche
 
 Saint Jean Cap Ferrat
 
 Julmiddag med jobbet
 
 Patrik och Pappa kom ner och firade jul
 
 Självklart åkte vi en sväng till Monaco
 
 Tog tåget till Menton och gick över landsgränsen till Italien
 
 Flyttade tillbaka till Sverige igen
 
 Firade en lite sen jul med hela tjocka släkten och jobbade nyår.
 
Ett av de bästa åren hitintills. Det blir visst bara bättre och bättre...
 

Torsdag 9 maj

God morgon! Solen skiner redan ute och jag har varit redo att åka till jobbet i nästan en halvtimme nu. Tack och lov för att jag är en morgonmänniska, annars hade jag aldrig orkat stiga upp vid halv sex på mornarna. Idag ska det bakas bullar för glatta livet. Kristi himmelfärdsdag idag också så alla är lediga och kommer garanterat vilja ha massor med bakverk. Jag laddar! Slutar redan vid två så jag har i stort sett halva dagen ledig efteråt. Skönt. Tyvärr måste jag spendera den på att plugga. Men inga sura miner här inte. Bara två småkurser kvar och sen är det klart.

Sommarkänslor

Saknar Nice lite extra idag
 

8 maj

 
Linne - GeKås
Jeans - BlendShe
Skor - Bianco
Ring - Bijou Brigitte
Armband - Några presenter, några från Glitter och några köpta i London

4 outfits från H&M

1 - Topp 149, kjol 299, sandaler 149
2 - Blus 249, paljettkjol 399, skor 299
3 - Klänning 199, skor 299
4 - Linne 49, shorts 199, kilklackar 349

Ribban

I söndags var vi ett gäng som träffades och spelade brännboll nere vid Ribban
 
Martin skötte grillen
 
Så himla varmt och fint väder

Tisdag 7 maj

Jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen! Hinner inte med veckorna. Idag har jag jobbat tio timmar och lyckades nog få en stalker. Även i små hålor finns de tydligen. Att jag alltid ska få sånna efter mig, suck!
Just nu sitter jag och dricker milkshake och chattar med både Indonesien och Usa samtidigt. Åh, jag vill verkligen ut och resa snart igen! Har i stort sett gratis boende åt vilket av ställena jag än väljer att åka till just nu. Men det blir lite svårt med alla jobben jag jonglerar för tillfället. Hoppas verkligen kunna klämma in e vecka i sommar. Måste ta och orata med chefen om det så fort som möjligt.

Konrad 25år

Konrad
 
Kristina, Pål och Theres
 
Jocke, Christine och Calle
 
Nils
 
Linda
 
Felicia
 
Anna
 
Anders och Åke
 
Gustav och Jonte
 
Martin
 
Felicia
 
Emelie, Jag och Hanna
 
Åke med sin fina mössa
 
Hilesh och Jag
 
Gänget hemma hos Konrad
 
Dansade till långt in på morgonen på Inkonst
 

Snygga klänningar


6 maj

Klänning - GeKås
Skinnjacka - Zara
Skor - H&M
Halsband - H&M

Malmöshoppingen

Två tjusiga sommarkjolar
 
Har suktat efter det här halsbandet ett bra tag och nu slog jag minsann till
 
Jag är kär!
 
 
Sjukt snygga kilklackar
 

4 maj

Jag är fullkomligt kär i den här kjolen som jag hade på mig på helgens födelsedagsfest. De nya skorna ska vi heller inte tala om...
 
 
Topp - Gina Tricot
Kjol - Köpt i Milano
Skor - Bianco
Ring - H&M

Style Mission 3 #9 -Galna skor


Måndag 6 maj

I'm back! Har haft en galet fullspäckad helg med massor av roligheter. En snabb sammanfattning: I fredags jobbade jag 07-14 på Ica, tog tåget ner till Köpenhamn, jobbade på hotellet 18-23, tog tåget till Malmö och sov över hos Jonte. På lördagen spanade vi efter solglasögon inne i stan och när han gått till jobbet åkte jag ut till Entré och shoppade loss (visar sen). På kvällen höll Konrad 25-årsfest hemma hos sig med massor med trevligt folk och vid ett-två på natten begav vi oss till Inkonst där det var trance kväll. Inte riktigt min musikstil men fy bubblan vad kul vi hade! Sov över hos Konrad och på söndagen började vi dagen med en fantastisk brunch som hans bror Martin fixade. Gick sen ner och mötte upp ett gäng nere vid Ribban där vi spelade brännboll och grillade innan jag tog tåget hem igen på kvällen. Helt klart en superkväll! Tack alla ni som var med på något hörn!
Nu jädrarenamma ska här packas upp och dammsugas hemma. Rummet ser ut som ett bombnedslag. Sen blir det ut i det fina vädret. Det har verkligen varit högsommar i en hel vecka nu. Underbara!

Style Mission 3 #8 -Mörker


1 maj i bilder

Lunchade ute i solen med broren 
 
 Så skönt att äntligen kunna vara utomhus utan jacka
 
 På kvällen grillades det
 
 Malin och Sandra
 
 Linnéa
 
 Fredrik hugger in
 
Spelade gigantyatzy halva natten
 

Torsdag 2 maj

Sitter och sållar bland lite bilder från igår. Det blev en superbra dag med bland annat sommarvärme, grillning, och spelkväll. Idag verkar bli minst lika fin. Solen gassar redan på en klar blå himmel och jag har hela eftermiddagen-kvällen fullplanerad med roligheter. Ska iväg och hjälpa till att fixa elstängsel i Malins hage, luncha i solen och spela klart gårdagens påbörjade gigantyatzy. Underara sommar! Men först ska jag ringa in min deklaration och betala lite räkningar. Lika bra att få tråkigheterna ur världen med en gång. Style Mission idag också förresten.

Valborg

Fest hos Malin
 
Underbara Fireball
 
Patrik och Sandra
 
Malin flyger förbi
 
Andreas och Patrik spänner sig
 
Fredrik och Molly

1 maj

Klänning - GeKås
Skor - Din Sko

Onsdag 1 maj

Igår var en dålig dag. Hade kollat fel på schemat så jag kom två timmar sent till jobbet. Mobilen dog. Var allmänt virrig och snurrig. Men igår var också en bra dag. Hittade en hundring. Passade på att träffa Pappa innan han försvinner på semester en månad. Hade jätteroligt i kassan. På kvällen när det bara var tänkt att dunsta rakt i säng så blev det spontanfest istället. Skippade valborgsbrasan helt. Har lite bilder jag kan visa sen, men det blev inte så många.
Nu idag är man hyffsat mör. Det blir nog pizza och en påse lösgodis sen (tradition dagen efter). Har lovat Malin att hjälpa henne sy om lite kläder senare ikväll också. Och solen skiner! Jajamensan, idag blir också en bra dag.