Lördag 30 november

Jobbade tretton timmar idag också. 26timmar på två dagar är inget att leka med! Kom hem och sprang en runda på fem kilometer så nu har jag förtjänat att gå och lägga mig och ännu mer en ordentlig sovmorgon imorgon till tio. Ska bli himla skönt. God natt gott folk.

Fredag 29 november

Bah! Ungefär så skulle jag vilja sammanfatta dagen. Steg upp klockan sex imorse och var redo och klar på jobbet klockan 07.00. Det var full rulle från start till mål kan jag lova. Gick hem kvart över åtta nu ikväll. Tretton timmar gott folk! Känner mig lagom mör nu. Men ingen rast och ingen ro, det blir sängen om bara en liten stund för imorgon är det bara upp och köra samma visa igen. Har total jobbkoma den här helgen. Vaknar äckligt tidigt, jobbar, kommer hem sent, sover. Har varken tid till vänner, pojkvän eller bror som jag inte träffat på nästan en vecka. Men men, på söndag har jag sovmorgon i alla fall. Om inget annat så hörs vi då.

#3 Skänka pengar till välgörenhet

För ett par månader slog jag slag i saken och anmälde mig som månadsgivare till Världsnaturfonden, WWF. Inget svårt val igentligen med tanke på att det är några av världens finaste djur de hjälper; elefanter, tigrar pandor... Läs mer och anmäl dig du också HÄR.
 
 
(Läs hela listan här)

Onsdag 27 november

Då var man hemma igen och ett par tusenlappar fattigare. Som tur var är det inte så farligt som det låter, vi växlade till lite lokal valuta inför resan också så de flesta pengarna gick åt där. Köpte mig en tunn kofta, en knälång och en hellång klänning att ha med mig ner också. Fick kryssat av en julklapp och julklappspapper på listan och så köpte jag mig ett par löparskor att ha inomhus nu när det snart är för kallt för att springa utomhus. Katastrof! De är verkligen supersnygga och jag ser fram emot att prova dem.
Nu ska här skuras lite inne i köket och packas upp kassar innan Simon kommer och lagar middag. Har planerat att fastna framför datorn ikväll igen, japanska prankshows är helt klart beroendeframkallande.

Morgonpussar

God morgon på er! Nu åker jag söderut för en heldags shopping inför resan nästa vecka. Lite solkräm och annat smått och gott står på listan. Förhoppningsvis kan jag kryssa av några julklappar också när jag ändå är igång.
 

26 November

Klänning - H&M
Hoodie - Present från SanDiego
Skor - Converse

Tisdag 26 november

Åtta dagar kvar till sol och värme! Har kollat in en karta och konstaterat att det faktiskt är Asien vi ska till. Var bokstavligt ett gränsfall ifall det var Asien, Afrika eller Europa. Längtar massor!
Idag är en bra dag. Vaknade till fina sms. Solen skiner från en klarblå himmel och det har fortfarande inte kommit någon snö i år. Alldeles strax ska jag jag ta tåget in till Hässleholm och fixa lite, tänkte lyxa till det med lunch på Subway, eller kanske rent av vara lite nostalgisk och äta på Pastavagnen. Sen ska här jobbas. Gillar tisdagar när jag kan stänga in mig i bageriet hela eftermiddagen och skruva upp volymen på musiken i några timmar. Avslutar med två timmars mingel i kassan och sen blir det hem och bums i säng. Skippar nog tisdagspromenaden ikväll. Det slutar alltid med att vi går i ett par timmar och sen blir det lätt en film och vipps så är klockan långt över midnatt. Behöver vara pigg och vaken tidigt imorgon när tåget går mot inför-resan-shopping i Malmö.
Ha en fantastisk dag så hörs vi ikväll.

I högtalarna den här morgonen

 
 A great big worlf ft. Christina Aguilera - "Say something"
 
 
Walk of the earth - "Speeches"

25 November

Pannband - Gina Tricot
Jacka - H&M Sport
Tights - H&M Sport

Måndag 25 november

Ny måndag, ny vecka. Helgen har varit helt fantastisk trots att jag jobbat varenda dag. I lördes kväll gick jag, Jonte, Simon, Kevin och Felix ut på Babel nere i Malmö. De hade sin premiärkväll för säsongen och ett par riktigt duktiga hiphop-dj's. Jag har serriöst fortfarande träningsvärk så som vi dansade. Galet kul var det! Sen igår blev det myskväll med filmen "Elysium". Helt okej film men ruggigt snyggt filmad och med ett fantastiskt soundtrack. Så om inget annat så se den för det.
Nu är det nya tag som gäller. Ska göra en nät-kurs på Posten innan jag ger mig ut på en löprunda i solen. Underbart fint väder idag. Sen ska här göras matlådor, skickas viktiga mail och skrivas shoppinglista inför onsdag. Självklart jobbar jag ikväll också. Ha en superstart på veckan ni också så hörs vi snart!

Motivation


21 November

 
Tröja - H&M
Kjol - Made by Me
Boots - SkoPunkten
Ringar - H&M, Bijou Brigitte

Torsdag 21 november

Gårdagen var en av de bästa på länge. Det ska inte så mycket till. Vaknade upp brevid Simon och hade sen hela dagen ledig. Hade massor med energi så jag fick både storstädat, nästan färdigpackat inför resan, handlat, sprungit en runda och bakat lussekatter. Fruktansvärt goda blev de! Avslutade kvällen med att Simon kom hit och så tittade vi på "Catch me if you can". En av mina favoritfilmer. Även idag väcktes jag av någon annans klocka och kunde somna om igen. Har varit inne i stan med Pappa och hållt honom sällskap när han skulle köpa nya träningsskor. Nu tänkte jag titta lite på serier och bara slappa en timme eller två innan jag ger mig itu med disk- och tvättmaskinerna. Ska försöka klura lite på julklappar också. Har redan bestämt en del men där fattas fortfarande många. Hade varit så skönt om man kunde fått det avklarat i nästa vecka.

20 November

Linne - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot
Skor - Nike

Gråa höstdagar

Vissa dagar längtar man tillbaka till Nice lite mer än andra, idag är en sån dag.
 
 
 
 
 

Tisdag 19 november

Suck på Skånetrafiken. Cyklade ner till stationen som vanligt vid lunch men alla skyltarna talade om att tåget var närmare en timme försenat. Panikcyklade hem igen för att ringa runt efter skjuts. Gick in på nätet och såg att tåget hade avgått nio (!!!) minuter sent! What the..? Hittade ingen som kunde köra heller så jag får så fint vänta på en buss som kommer fram 1,5timme efter att jag skulle ha börjat. Katastrof! Tisdagar är ju stressiga och svårt att hinna med allt man ska som det är. Nu har jag ingen aning om hur det ska gå.
Jaja, han ju rensa lite i klädhögen, handla hem lite mat och rengöra kylskåpet i alla fall. Alltid något.

Tisdagsmusik


#12 Köpa ett par svarta boots

Äntligen har jag hittat ett par ruggigt snygga svarta boots. Tro det eller ej men de gömde sig inne på SkoPunkten av alla ställen. Kostade bara 350kronor dessutom! Har letat som en galning i evigheter efter ett par med lagom hög klack, dragkedja i sidan, lågt skaft, rundad tå och snygg snörning. Äntligen!
 
 

Måndag 18 november

Ska försöka att inte babbla iväg som igår den här gången...
En helt vanlig måndag idag. Tittade på lite serier imorse, fixade ett par lunchlådor och sprang en runda på förmiddagen. Slog mitt personliga 5km-rekord med 30sec! Fruktansvärt nöjd! Sen började jag smygpacka lite inför resan om ett par veckor. Har fyllt hela golvet med kläder jag skulle kunna tänka mig att ta med. Nu behövs det bara sållas ut vilket som faktiskt får lov att åka ner i resväskan och vilket som ska tillbaka i garderoben igen. Jobbade lilla stängningspasset och sitter nu och lägger över bilder i datorn från helgens bravader. Har nästan hunnit ifatt med bilduppdateringen här så det lär nog inte dröja så länge innan ni får se det senaste. Ha en fortsatt mysig kväll så hörs vi imorr'n.

18 November

 
Klänning - H&M
Skärp - Lindex
Boots - SkoPunkten
Ring - Bijou Brigitte
Armband - H&M

Gott och blandat i bilder

Höstigt värre
 
Behöver jag säga vad Jake menar?
 
Ego
 
Firade Laila som fyllde 65år
 
Jag bakade hallonpaj...
 
...och Simon vispade vaniljvisp, med en skruvdragare
 
Fina tulpaner
 
Tummen upp för träning på måndagar

Söndag 17 november

Har landat i sängen igen efter en helt fantastisk helg. En av de bästa någonsin om jag ska vara helt ärlig. Började med att jag och Malin efter jobbet i fredags tog tåget ner till Malmö och checkade in på hotell. Visade sig att vi blivit uppgraderade eftersom att jag bokat två nätter. Vi fick en hel svit uppe på översta våningen med tre rum, separat toalett och badrum, marmorgolv, soffgrupp... You name it! Superlyxigt verkligen. Vi drack några cider och gjorde oss i ordning för "Ladies night" på Malmö Arena. åt tvårätters middag och träffade en massa nytt folk innan showen började. Patrik Isaksson, Andreas Lundstedt och Thomas Järvheden med flera underhöll. Höjdpunkten var helt klart Ronan Keating. Helt galet bra. Vi var ca 6000 tjejer som hoppade och dansade precis hela kvällen/natten. På lördagen åkte Malin hem tidigt och jag spenderade dagen på att gå i affärer. Köpte lite smycken (så klart) ett par svarta boots och ett träningslinne. Lunchade hos Jonte. På eftermiddagen kom Simon med tåget och vi åt middag på den italienska pastarestaurangen Vapiano. Supergott! Efteråt gick vi på bio och såg "Thor: The dark world" i 3D. En film jag lätt kan rekommendera. Idag började vi med en brakfrukost på hotellet och sen låg vi och slappade i våran king-size säng ändan tills vi var tvugna att checka ut. Tog sedan en ordentlig promenad på ett par timmar runt i Malmö. Fick visat honom vart jag bott och mina smultronställen. Satte oss på ett fik i solen på Lilla Torg och kunde utan problem ta av jackan. Hur skönt som helst. Promenerade vidare ner till Västra Hamnen och satte oss på en bänk och bara var. Självklart kladdade tågresan hem med banarbete men bortsett från det så har helgen varit helt fantastisk. <3

Fredagsmusik

God morgon! Har en fullspäckad dag framför mig med först jobb och ikväll "Ladies Night". Här har ni lite fredagsmusik att lyssna på tills jag kommer tillbaka:
 
Avicii - "Addicted to you"

Efit 091113

08:00
God morgon med fina blommor på sängbordet
 
09:00
På väg ut i regnet
 
10:00
Sitter barnvakt åt lille C. Här bakar vi mumsiga kakor
 
11:00
Mamma har chilifrukter liggandes på tork
 
12:00
Lunch: Spagetti med kasslersås
 
13:00
Lille C
 
14:00
Dags att åka och jobba
 
15:00
Har fått in "Dumma mej 2" i butiken. Riktigt rolig film
 
16:00
Min utsikt denna lördagskvällen
 
17:00
Johanna är min partner in crime den här helgen 
 
18:00
Godissugen?
 
19:00
Fin blomma
 
20:00
Slut för idag!
 
21:00
Lyssnar på lite musik och fixar mig där hemma
 
22:00
Mys och drinkar hemma hos Simon
 
23:00
Ute och cyklar men fick stanna och pumpa min cykel mitt i ingenstans
 
24:00
Festligheter hemma hos Jonna

Onsdag 13 november

Har precis landat i sängen efter en "ledig" dag. Har spenderat den med att jobba sju timmar extra i en annan ICA-butik. Hoppade in och lärde upp personalen i bakning. De ska nämligen öppna upp sitt bageri om ett par veckor och behövde någon som visade dem hur allting fungerar, pratade lite teknik och planering. Gick hur bra som helst förutom att deras ugn var lite knasig i det digitala. Känner mig helt slut i huvudet efter alla frågor. Hade aldrig klarat av att vara lärare, det är något som är säkert! Nu ska jag bara ringa ett par samta och sen ska jag mysa ner mig under en filt, leta upp en bra film och äta chips. Har köpt hem Estrellas limited edition "fine cheese chips" som måste provas. 

Fint från Gina Tricot

Gina Tricot har uppdaterat sin webshop idag med bland annat dessa tre skönheterna. Ska lätt spana in dem på lördag när det ska shoppas.
 
 Klänning 349kr, Kjol 249kr, Klänning 349kr

11 November

Linne - H&M Sport
Byxor - Adidas
Keps - Carlings

Bowling

En lördagkväll för inte så länge sedan fick vi för oss att gå ner och bowla.
 
Motståndarlaget: Jake, Lina, Micke och Fabian
Vinnarlaget: Malin, Simon och Jag
 
Simon slår en strike
 
Jag satsade mer på spärrar jag

Polyvore

Helt plötsligt så infann sig inspirationen till att göra kollage på Polyvore igen. Helt underbart. Började på massor med nya set men orkade bara avsluta ett av dem. Nu blir det sängen bums!
 
 

9 November

 
 
Linne - Köpt i Thailand
Kjol - H&M
Stövlar - SkoPunkten
Halsband - Köpt i Stockholm
Ringar - H&M, Glitter, Bijou Brigitte

Lördag 9 november

God morgon regniga lördagsmorgon. Är på hemskt humör för tillfället. Hatar att behöva vakna tidigt på en helg för att ge sig ut i ösregnet. Ska vara barnvakt i stort sett hela dagen så nu sitter jag och myser med lille C. Tänkte att vi skulle baka lite till fikat, laga middag, titta på film och leka en massa. Sen ikväll blir det jobb som vanligt. Ett relativt enkelt pass där jag bara sitter i kassan hela tiden. Skönt det. Ska hem och mysa hos Simon efteråt och har  en välförtjänad sovmorgon imorgon. Ingenting nytt den här helgen med andra ord. Kompenserar efter den förra helgen som var totalt fullspäckad.
 
Fin film vi såg för ett tag sedan

Peter Jöback - I love musicals

Jag och Mormor var i Malmö Arena och såg Peter Jöbacks konsert "I love musicals" för ett tag sedan. Så himla bra! Den snubben vet hur man sjunger. Det var tre timmar med konstant gåshud.
 
 
 
 
 
 

"Quitter"

 
"Here's how it goes
Boy meets girl, girl leaves boy
That's all I know
All I've done, all my life

'Cause throughout my history
I've only been with jerks
Who couldn't take it
But you see the picket fence
A swing on the front porch
With us two on it

When I believe that nothing lasts forever
You stay with me, keeping us together
And make me feel like I never ever wanna give you up
'Til now, I've always been a quitter

You rescued me
Saved my life just in time
Saw past all my issues and scars
And made me try

'Cause oh, the way you're kissing me
Makes it hard to breathe
But I still like it
Oh oh, it truly feels like a dream
You know exactly how I want it

I believe that nothing lasts forever 
You stay with me, keeping us together
And make me feel like I never ever wanna give you up
'Til now, I've always been a quitter

I've always been a quitter

When I believe that nothing lasts forever
You stay with me, keeping us together
And make me feel like I never ever wanna give you up
'Til now, I've always been a quitter

I've always been a quitter"

Vackra långklänningar

Rita Ora i Donna Karan Atelier, Taylor Swift i Elie Saab Couture,
Zoe Saldana i Gucci och Sophia Bush i Escada
 

Den blå planet

Tog tåget över till Köpenhamn och gick på akvariet "Den blå planet"
 
Lekfull säl
 
Pirajor
 
Sjöhästar
 
Gigantiskt akvarie med hajar
 
Saltvattenstunnel
 
Lille C posar
 
Självklart skulle C också fota

Torsdag 7 november

Wohow! Äntligen verkar internet fungera som det ska. Har varit galet segt de sista dagarna och igår fungerade det i princip inte alls. Spelade inte mig någon stor roll i och för sig. Jag har bara jobbat och jobbat ändå. Idag däremot är jag ledig. Har slappat hela förmiddagen och tagit igen det jag missat på nätet. Ska ta och hoppa i duschen innan Mamma och lille C kommer hit på en fika efter lunch. Tänkte ta och städa lite och skriva packlista inför semestern. Det är mindre än en månad kvar nu tills vi åker! Längtar som en galning. Ikväll ska jag lägga upp lite annonser på Tradera och träffa Simon efter det. Man har aldrig så mycket att göra som när man är ledig.

Efit 130713

06:00
Uppe med tuppen och kollar ett avsnitt "Sons of anarchy" till frukosten
 
07:00
Framme på jobbet och massproducerar frukostbullar
 
08:00
Fina blommor
 
09:00
Utsikten från kassan
 
10:00
Fika
 
11:00
Moi
 
12:00
Packade upp varor resten av tiden
 
13:00
Laila
 
14:00
Plockar fortfarande
 
15:00
Väntar på bussen hem
 
16:00
Tog en lång promenad
 
17:00
Fina åkrar
 
 
18:00
Mamma bjöd på middag
 
19:00
Klipper och syr lite toppar
 
Sen dog tyvärr batteriet på kameran

Malins hästar

Nu äntligen tar jag tag i det här med att lägga upp bilder. Ligger ungefär en månad back! Först ut är lite bilder på Malins fina hästar.
 
Följa John
 
Semlan
 
Bellagio och Accent
 
 

Måndag 4 november

Har haft bästa helgen på länge. Därav brist på uppdatering här inne. Jobbade som vanligt i fredags och på kvällen var vi några stycken som träffades hemma hos Simon och drack lite drinkar och pratade. Avslutade kvällen med att gå och bowla hela gänget.
I lördags satte jag inte fötterna utanför sängen förrän vid tre på eftermiddagen och då blev det nästan stressigt att hinna fixa sig inför halloweenfesten som började halv åtta inne i Hässleholm. Kvällen där blev riktigt lyckad. Caisa hade trevlig förfest med en massa kul folk och sen gick vi ut och dansade på Harry's. Snacka om att det var många som kollade skumt på en och ännu fler som ville komma fram och känna på hornen eller titta en i ögonen. Måste ladda över alla bilderna från kameran ikväll så att jag kan visa. (Skäms på mig för den totala bildbristen den senaste tiden!) Blev inte många timmar sömn innan det var dags att sätta sig på tåget mot Stockholm. Jag och Malin tog en snabbvisit uppe i huvudstaden och på söndagskvällen promenerade vi till Globen och såg Bruno Mars konsert. Så himla bra! Lätt en av de bästa konserterna jag varit på! Vi dansade som galningar precis hela tiden. Helt klart varenda krona, varenda timme av missad sömn och träningsvärken och tinitusen som smugit sig på idag!

God morgon!

Det är mörkt och regnigt utanför och jag sitter redo att åka till jobbet. Nu ska här bakas frukostbullar som aldrig förr. Kommer bli en superfredag idag. Har bara det på känn. Ha en fantastisk dag allihopa!