Onsdag 30 oktober

Det blev "Star Wars" och sleepover igår kväll istället för promenad. Hösten är verkligen här på riktigt och vintertiden hjälper inte till direkt. Kvällarna är kalla och dana. Idag har jag varit ledig och inte hittat på någonting speciellt. Har hjälpt Mamma att sy lite på en klänning bara. Om en liten stund kommer Simon hit och vi ska bara äta lite gott och titta på någon film. Har förberett lax med teriyakisås, råstekt potatis och ugnsbakade minimorötter och sparris. Låter och smakar hur lyxigt och gott som helst men är superlätt att laga. Mat precis i min smak med andra ord.

Ego


Tisdag 29 oktober

Pepparkaksdeg-säsongen har börjat! Hittade en igår och har redan ätit mig igenom halva. Underbara. Pepparkaksdeg är helt klart det absolut bästa med julen. Så, ville bara få ut det.
Hej förresten! Jag överlevde stormen igårkväll. All kollektivtraffik ställdes in men som tur var ställde Pappa upp och hämtade mig efter jobbet trots orkanvindarna. Varken bussarna eller tågen har kommit igång ordentligt ännu så han har fått äran att köra dit mig om en liten stund igen. Hoppas allt ordnar upp sig tills ikväll. Idag trotsade jag vindarna och sprang en runda på förmiddagen. Slog personligt rekord på "snabbaste kilometern". Wohow! Har precis slängt i mig lite lunch och väntar nu bara på att åka till jobbet. Tisdagar går alltid fort och det finns massor att göra vilket är skönt. Ikväll har jag och Simon planerat att gå ut och gå en runda. En fin tisdagstradition. Blir att kolla in nedfällda träd och vindfällor från inatt. 

29 Oktober

Jacka - H&M Athletic
Tights - Adidas

28 Oktober

 
Klänning - Gina Tricot
Halsband - Present från Uganda
Ringar - H&M

Måndag 28 oktober

Det ska tydligen bli storm här i eftermiddag. Ute regnar det redan och blåser till lite då och då. Attans! Jag som är superladdad på att ut och springa en runda. Hoppas det lägger sig tills imorgon förmiddag istället. En ny vecka och en ny måndag vilket betyder tid till att fixa en massa viktiga saker innan sena stängningspasset på jobbet. Måste ner och storhandla, dammsuga, ta en onlinekurs hos Posten och eventuellt fika med Malin. Upptäckte även att jag har miljoner bilder som jag glömt att visa er här! Allt från konserter och resor till Instagrambilder och Efit. Får verkligen ta tag i detta nu. Fortsättning följer...

Gott och blandat

Systugan nere i Mammas källare har öppnat
 
Lille C klär ut sig
 
Mitt "Awesome" pannband
 
Finmiddag
 
Jonte ligger och sover
 
Älskade Malmö
 
Förmodligen sista rundan i shorts för i år
 
Svårt att somna
 
Date night
 
Fint äpple

Galet trött

Nu blir det minsann sängen. 13 timmars jobb har gjort sitt. God Natt!
 
Nattpromenad förra helgen

Torsdag 24 oktober

Det blev en spontan tripp ner till Malmö igårkväll. Mös och umgicks en massa med Jonte. Känns som det var evigheter sen sist. Sov över där och imorse kollade vi i lite affärer innan han skulle börja jobba. Jag hittade äntligen ett gäng horn som inte var galet dyra och passar någerlunda in i det jag hade tänkt. Hittade så klart en massa fina kläder också men köpte bara en klänning och en stickad tröja. Känner mig fruktansvärt nöjd.
Nu sitter jag mest och slösurfar och väntar på att tiden ska gå. Ikväll har nämligen mannen bjudit ut mig på date. Vi ska ta tåget och prova en helt ny restaurang. Något asiatiskt tydligen. Ska bli riktigt kul. Kanske att man skulle ta och slå på stort och locka håret.

I högtalarna just nu

Nonono - "Pumpin blood"


Miley Cyrus - "Wrecking ball"

Noah Gundersen - "Family"

22 Oktober

Superkass fokus, jag vet. Men sånt händer.
 
 
T-shirt - GeKås
Kjol - Gina Tricot
Stövlar - Din Sko
Ringar - H&M, Bijou Brigitte

Onsdag 23 oktober

God morgon! Bloggtorka igår som orsakades av en dag fylld med ärenden, jobb och en lång kvällspromenad. Idag är jag dock ledig och har inte allt för mycket inplanerat. Låg och drog mig en timme efter att Simon åkt och jobbat och laddar nu inför dagens löprunda. Sen ska jag ner till byn och skriva ut några papper, handla lite och springa inom apoteket. Känner för att hitta på något ikväll eftersom att jag jobbar hela helgen. Vet inte vad dock. Får ta och luska lite och se om jag kommer på något. Annars blir det nog filmkväll och en god middag som vanligt. Inte mig emot det heller.

Motivation

 

Måndag 21 oktober

Riktigt höstväder idag. Regn och rusk och löven har börjat falla av. Tur att jag inte börjar jobba förrän senare så jag inte behöver ut riktigt ännu. Tänker ligga här i sängen och slappa ett tag till framför datorn. Appropå slapping. Den här helgen har varit den slappaste någonsin. Gjorde absolut ingenting igår. Simon kom hit på morgonen och åt nybakade scones och sen parkerade vi i i soffan tills magen skrek igen på kvällen. Ner till grillen och köpte med oss mat och bytte sedan soffa tills det var långt över läggdags. Idag känner jag mig riktigt utvilad och laddar inför en fullspäckad jobb-vecka. Ska eventuellt på halloweenfest i helgen så måste planera ännu en outfit tills dess. Har lite småpanik där. Men det löser sig nog, tar formodligen bara något enkelt som jag kan slänga ihop med saker jag redan har.

20 Oktober

Klänning - H&M
Skärp - H&M

Puss!

Nu cyklar jag hem till Mamma som bjuder på rotfruktsgratäng och grillat. Ska spela ett par omgångar kubb också efteråt och sen blir det filmmys och sleepover hos Simon. Ha en fin fredag på er.
 

Torsdag 17 oktober

Ledig idag och har spenderat i stort sett hela dagen nere i Mammas källare i syrummet. Har nu äntligen sytt klart allt som ska sys inför halloween om ett par veckor. Det enda jag måste fixa nu är en ca 5mm bred pensel och åtta små hudfärgade horn i latex eller silikon, sen är jag redo. Längtar som en galning!
Tänkte jag skulle hinna med att se senaste avsnittet av "Homeland" innan Simon bjuder på pannkakor. Har verkligen blivit riktigt bortskämd idag med lunch hos Mamma och nu även middag. 
 
May the force be with you, haha!

Tisdag 15 oktober

Tisdagskväll och ännu en fullspäckad dag börjar ta slut. Sitter och väntar på att Josh ska logga in på Skype med sig så att vi hinner prata lite innan jag somnar. Har hunnit fika med Morfar, storhandla, haft massor att göra på jobbet och nu en Skype-dejt. Ska bli riktigt skönt att krypa ner i min renbäddade säng om jag ska vara helt ärlig. Imorgon blir en minst lika proppad dag med promenader, golfande, efit, fika, och personalmöte.

Karma


14 Oktober

 
Hoodie - Gina Tricot (NY)
Kjol - Gina Tricot

Goodbye until tomorrow

 Har lyssnat i princip hela dagen på soundtracket till den fantastiske musikalen "The last 5 years". Öppningslåten är en av mina favoriter och första delen känns klockren.
 

"All you can say
All you can feel
Was wrapped up inside that one perfect kiss
Leave it at that
I'll watch you turn the corner and go

And goodbye until tomorrow
Goodbye until the next time you call
And I'll be waiting
Goodbye until tomorrow
Goodbye till I recall how to breathe
And I have been waiting
I have been waiting for you"

Senaste tiden genom min mobil

Rosa bandet
 
Kvällspromenad
 
Ego på bussen
 
Photoshoot med Malin och hästarna
 
Shoppingen inför halloween är nästan avklarad
 
Fina höst
 
 
 
 
 
Lille C
 
Hemmagjord sushi med Simon
 
Utgång i snyggeskorna

Motivation


Måndag 14 otober

Måndag igen och äkta höstväder ute. 10-11grader, gråmolnigt så att man inte kan se solen och duggregn då och då. Det är bara att vänja sig.
Lördagen var hur kul som helst och jag blev övertalad att följa med på både förfest och utgång. Kom (inte helt oväntat) inte ur sängen igår förrän klockan var två och jag fick rusa till jobbet för att jobba stängningspasset. Avslutade helgen på bästa sätt med att spela loga-quiz med Simon. Nu däremot är det ny vecka och nya tag. Ska ner och handla om en liten stund och sen ska här ut och springas en runda och efter det dammsugas i hela lägenheten. Inga ursäkter idag inte! Jobbar ikväll som vanligt på måndagar.

På språng

Det blev visst utgång...
 

Lördag 12 oktober

Jag kan knappt beskriva hur fantastisk gårkvällen var. Jag och Mormor tog tåget ner till Malmö arena och såg Peter Jöbacks show "I love musicals". Satt verkligen med konstant gåshud i tre timmar! Han är så otroligt duktig att det inte finns ord för det. Lätt värt pengarna flera gånger om. När han sen avslutade med att sjunga "Guldet blev till sand" blev min kväll komplett. Kom inte hem förrän ett inatt så då var man hyffsat sliten efter att ha stigit upp kvart i fem på morgonen.
Nu är det helg igen och som vanligt ska här jobbas hela långa helgen. Har inget bestämt till ikväll men det står emellan antingen utgång eller filmmys. Orkar nog inte med något partajande så jag hoppas det blir det senare.
 
 

Dagens inspiration

Smala band, orange, vit spets och mönster liknande vattenfärger inspirerar mig denna morgon
 
 

Torsdag 10 oktober

Det blev en fullspäckad dag idag också. Jobbade extra 07-12 och åkte sen direkt in till Kristianstad med Mamma och lille C. Åt kinamat och gick i affärer. Kom hem för inte allt för länge sedan och sitter nu och väntar på att Simon ska komma hit. Vi fick skjuta upp sushi-kvällen igår. Men nu kommer han inte undan längre. Har alla grejer förberedda och klara. Hemmagjord sushi och en bra film = Perfekta torsdagskvällen om du frågar mig.

Onsdag 9 oktober

Enda lediga dagen den här veckan vilket innebär galet mycket att göra. Om knappt en timme ska jag med tåget till Malmö. Innan dess tänkte jag hinna både dammsuga och uppdatera här. Ska äntligen hämta ut min kamera som varit på lagning i eeevigheter!! Wohow! Sen ska häs storshoppas inför halloween. Har två superroliga utklädnader som ska fixas. Måste bland annat hela vägen ut till Svågertorp och köpa tyg. Har ett tiotal andra småbutiker jag ska in i också så det blir full rulle. Ska träffa Jakob en sväng också och ta en fika mitt i allt. Sen ikväll tänkte jag göra sushi. Har varit sugen på det i evigheter så ju jädrarenamma slås här slag i saken. Ha en fin dag på er!

Senaste tiden i bilder

Sötaste skylten
 
Överraskade mig själv och följde med broren till gymmet
 
Fina rosor
 
Ego
 
Mumsig fika med Malin
 
Massproducerade kanelbullar på kanelbullens dag
 
Fina Simon

Bowling

I lördags var vi i Hässleholm och bowlade
 
Micke
 
Fabbe
 
Simon

Söndag 6 oktober

Idag har jag minsann namnsdag! Låg och drog mig ändan tills klockan var halv sju imorse och började jobba sju. Snabba puckar där kan jag lova. Slutade redan två och ligger nu o slösurfar hemma hos Simon medans han fixar en massa papper. Sen blir det middag och filmer hela natten. Har bunkrat upp med en hel hög som måste ses.
Igår var vi förresten några stycken som åkte in och spelade bowling. Superkul! Ligger ett antal sömntimmar back som vanligt efter en helg. Får ta igen det imorgon när jag börjar sent.

Lördag 5 oktober

Halvvägs genom helgen. Vi håller på och klurar på om vi ska åka iväg och spela bowling eller bara stanna hemma, blanda en god drink och titta på film. Oavsett vad så blir det inget galet den här helgen då jag ska upp och jobba tidigt som attan imorgon igen. Har nästan vant mig vid att stiga upp halv fem. Desto jobbigare är det att hålla sig vaken på kvällarna. Har fredagsmyst lite med tacos idag och får väl ge mig i kast med disken är jag rädd. Ha en fin helg allihopa. Det ska jag i alla fall, oavsett hur den slutar.

5 Oktober

 
Klänning - H&M
Kilklackar - H&M
Halsband - Köpt i Nice
Ringar - Bijou Brigitte

Biljard i Malmö

Martin, Jonte och Simon
 
Viktor

Fredag 4 oktober

God morgon! Fröken kryppling här. Har sån sjuk träningsvärk på översidan av låren att den inte ens är roligt längre. Ska verkligen bli spännande att jobba tretton timmar idag. Ska spendera i stort sett hela dagen på att lära upp en kille från ett annat varuhus i bageriet. Alltid kul med lite sällskap och hjälpen tackar man inte nej till den heller.
Igårkväll åkte jag och Simon ner till Malmö och spelade biljard ett par timmar med Jonte, Martin och två av deras kompisar. Riktigt skoj. Var verkligen länge sedan jag spelade biljard och förlorade inte så oväntat överlägset. Antar att det bara är att vänja sig. Brukar ju alltid har tur i spel och otur i kärlek, så lite otur i spel kan jag nog leva med med tanke på fördelarna istället ;)
Nope, dags att bege mig ut i kylan (bara 2 plusgrader! Huva!) Ser förmofdligen inte solen idag då den inte har hunnit upp ännu och garanterat har gått ner innan jag slutar för kvällen.

#83 Tattuera mig

Slog äntligen slag i saken och skaffade mig tattuering nr 2 och 3
 
 G klaven har varit ett självklart motiv i flera år men först nu kom jag fram till vart den skulle vara placerad
 
 
 Döskallen skyller jag helt och hållet på mitt gamla jobb som sjöravare på Tivoli. Har haft en mindre döskallefetish sedan dess. Spindlar är min största fobi så den skulle klart också med, längst bak på ryggen så att jag inte kan se den själv. Rosen är en liten familjegrej mellan mig mamma och broren.
 

Onsdag 2 oktober

Kors i taket folket! Idag har jag varit på gymmet. Broren lyckades äntligen övertala mig, tog bara ett par år, så idag tillbringade jag över en timme på att lyfta vikter, göra benböj, prova marklyft och en massa skumma maskiner. La mest fokus på benen då det är där jag har mest muskler i förväg. Kan erkänna att jag känner mig lagom mör redan. Vill inte ens tänka på imorgon! Åh gud... Avslutade i alla fall med en halvtimme på löpbandet vilket inte var någon hit direkt. Föredrar absolut att springa utomhus.
Nu ligger jag och slappar i sängen och kollar lite nya avsnitt av "Catfish - The tv show" och väntar på att kycklingfiléerna ska tina. Det blir quesadillas till middag. Sen ska jag hem till Simon och kolla på "Grown ups 2". Vet dock inte hur jag ska lyckas ta mig dit då han bor på andra våningen. Trappor... haha!
 

Tisdag 1 oktober

Soliga tisdag idag. Har varit ute på en runda, nöjde mig med 4km idag då överansträngningen i vaden fortfarande inte velat släppa. Nu ska här lunchas lite innan jag åker till jobbet. Tisdagar innebär massproducering av frallor och bröd, posten, storstädning ute på lagret, varumottagning och de sista två timmarna sittandes i kassan. Full rulle. Ska försöka hinna bädda rent i sängen och dammsuga när jag kommer hem ikväll om jag hinner. Känner abstinensen av att titta på "Sons of anarchy" också. Var flera dagar sedan jag såg ett avsnitt. Pjuh, verkar som om kvällen också är räddad.

Inga ursäkter!

 

1 Oktober

Sweather - H&M
Shorts - Gina Tricot
Skor - Nike