Måndag 30 september

Ny måndag och ny vecka. Helgen har varit finfin. Lördagen bara swishade förbi och på kvällen var vi ett gäng som tog taxi till ett ställe med både dansbandsgolv och disco. Vi höll oss till det senare. Mycket folk och mycket dans blev det men vi var hemma redan två. Låg dock vakna och snackade skit tills solen höll på att gå upp. Sov inte så oväntat hela söndagen tills jag skulle börja jobba vid tre. Kände mig helt rastlös igår kväll så jag och Simon gick en lång runda på 1,5 timme vid nio. Fick sluta när fingrarna började domna bort. Det blir verkligen galet kallt om kvällarna nu! Det gäller att planera in en massa roligheter under vinterhalvåret annars deppas det ihop totalt.
Nope, dags att ta tag i dagen. Börjar inte förrän fem idag så här ska hinnas med massor innan dess; springa en runda, handla mat, apoteket, tvätta...

Instagram

Bartman
 
 
 
Min gata klockan 06.00
 
Fullt ös på jobbet, not
 
Fin frissa
 
Favoritskorna
 
Förra lördagen innan Harry's
 

Lördag 28 september

Gårdagen var fullständigt zombie-mode. Idag är verkligen mycket bättre. Vaknade av mig själv helt utvilad till fina sms och solsken. Ska alldeles strax bege mig mot bussen för att åka och jobba långa stängningspasset. Sen ikväll blir det utgång med vänner. Premiärkväll på grannbyns stammisställe. Alla pratar om det och alla ska dit så det måste helt klart provas. Blir det bara hälften så roligt som förra helgen så är jag mer än nöjd. Antar att vi inte kommer att höras förrän imorgon kväll efter jobbet igen. Ha en fin helg!

Lördagsmusik

 
 Miley Cyrus - Wrecking ball
 
Alex Clare - Treading water

Tattueringarna

Lyckades äntligen få till ett par rättvisa bilder av tattueringarna jag gjorde i onsdags:
 
G-klav på ankeln
Älskar man musik så gör man
 
Döskalle på revbenen
En gång pirat, alltid pirat
Inspirerades av Mamma och Patrik till rosen
+ min största fobi

Fredag 27 september

Hur fasen ska jag kunna jobba åtta timmar nu?! Var hemma hos Simon och kollade på film hela natten, slutade med att vi såg fyra(!!!) stycken. Några bra och några sämre, jag sov igenom en halv zombie-film. Hade lätt legat kvar i sängen ett par timmar till just nu. Men nej, nej, istället ska jag iväg och vänta på en busstation i en timme innan jag kommer in på jobbet. Sen ska här bakas och tydligen ska en viktig snubbe från huvudkontoret titta på och se hur jag gör. Ingen press här inte. Ska bli spännande att se hur det går. Speciellt nu när jag lämnade både hjärnan och hjärtat någonannan stans idag. Slutar iallafall redan tre. Alltid något.

Sara Bareilles - "City"

 
 
Here in these deep city lights
Girl could get lost tonight
I'm finding every reason to be gone
Nothing here to hold on to
Could i hold you?

26 September

Transperant topp - H&M
Shorts - Köpta i Nice

Senaste tiden i bilder

Mojjitos hos Malin
 
Moi
 
Glittriga naglar
 
Rekord i "Wordfeud"
 
Matchy matchy
 
Lille C provar min keyboard
 
Regnbåge
 
Fredrik och Lycka
 
På matmässa med Mamma
 
IKEA med Malin

Onsdag 25 september

Hm, vad ska man hitta på idag tro? Om man skulle gå ner och tattuera sig kanske? Japps, låter som en bra idé. Så får det bli. Vi höres om några torterande timmar.

Dagens inspiration

Helsvart, chiffongkjolar, vitt och rosa kombon, snygga cut outs är jag sugen på just nu.
 
 

Måndag 23 september

Roligaste helgen på länge måste jag säga! Lördagen var en supersuccé och vi hamnade inne på Harry's. Massa folk, bra musik och bästa vännerna var med så det fanns ingenting att klaga på. Fick tre timmars sömn innan det var dags att åka mot Köpenhamn och gå på "Den blå planet". Riktigt fint akvarie det där. Kan jag starkt rekomendera. Spenderade hela dagen där nere med familjen och sen hem och tvätta och städa lite efter förfesten. Avslutade helgen med att kolla på film(er) hemma hos Simon och lyckades somna i soffan.
Nu är det en ny vecka som väntar och jag har massor med trevligheter inplanerade. För att bli lite djup så känns det äntligen som att allting håller på och fixar sig. Känner mig nöjd med i stort sett alla delar av mitt lilla småstadsliv. Nöjd. Ja det är nog det mest passande ordet. Allt ordnar sig i slutänden.
Nope, slutfilosoferat för den här gången. Nu bär det av mot IKEA innan jobbet väntar.

Lördag 21 september

Lediga helgen är äntligen här! Det blev (som vanligt när jag har en massa planer) ändrade planer och gårkvällen spenderades hemma hos Fredrik tillsammans med ett gäng sköna killar. Hade verkligen jättetrevligt men gick ändå hem redan ett, tänkte inte vara seg idag inte. Idag har jag varit på matmässa med Mamma. Smakade på en massa delikatesser, lyssnade lite på vinnaren av "Årets kock" och bara allmänt strosade omkring. Nu ska här fixas lite mat innan det kommer folk vid sex-tiden. Det blev min tur att hålla förfest. Har förberett lite lekar och laddat upp till drinkar och uppdaterat playlisten. Måste frysa is också! Får inte glömma det! Vi åker in till stan senare och hittar nåt stanns att äta innan vi går in på ett ställe som verkar trevligt. Taxi hem mitt i natten förmodligen. Spontant och himlans kul ska det bli. Längtar massor. Dock inte till att behöva stiga upp redan åtta imorgon bitti för att ta tåget med resten av familjen till köpenhamn. Men det får det vara värt. Önska mig lycka till.

20 September

Klänning - Köpt i Nice
Skärp - H&M
Skor - Scorette

Fredagsunderhållning

 

Instämmer helt

 

Onsdag 18 september

Det blev elva timmars jobb idag och full rulle från början till slut kan jag lova. Lyxade till det när jag kom hem med en skål hallonsorbet med färsk mango och hallon. Mumsfillibabba! Om bara ett par minuter blir jag upphämtad för att gå på bio. Vi ska se "Red 2". Borde kanske ha förberett mig med att se ettan igen så man är någerlunda insatt, men det får gå som det går. Kul ska det bli i alla fall. Lite mini-roadtrip blir det också eftersom att vi självklart valde att se filmen i en annan stad när man hade möjligheten.

Blandade bilder

Min fina Pappa
 
Posing
 
Åt på "Jensens bøfhus" med Patrik nere i Malmö
 
Lursjön
 
Pizza med Ica-tjejerna
 
Annie, lika fräch som vanligt
 
Ego
 
Mitt nya tjusiga armband från Thomas Sabo
 

Tisdag 16 september

Inte så oväntat att här har ekat inne idag. Steg upp läskigt tidigt innan solen ens hade vaknat. Jobbade tretton timmar. Hem och direkt i duschen. Nu blir det sängen inom fem minuter det kan jag lova. Imorgon däremot slutar jag redan sex. Wohow!

H&M lookbook september

Hittade de här tre ursnygga outfitsen på H&M.com. Hade bytt ut de blommiga byxorna mot ett par aprikosa istället, men annars hade jag lätt kopierat dem allihopa rakt av.  

 

Måndag 16 september

Det jag trodde var en seg träningsvärk i vänstra vaden har nu visat sig vara en överansträngning. Attans! Jag som var så peppad på att ge mig ut i regnet. Var ute och sprang i ösregnet igår också och det var riktigt skönt, nu måste jag hoppa det. Blir ingen träning förrän på torsdag nu så förhoppningsvis hinner benet börja sammarbeta tills dess igen. Den här lediga dagen har förutom städningen varit fruktansvärt seg. En hel dag fast inomhus och utan några som helst planer får mig nästan att krypa ur skinnet. Tur att jag ska jobba fyra dagar nu. Vet inte riktigt hur det blir i helgen, folk har som vanligt väldigt svårt att vara den förste som bokar in sig utan att där är femton anmälda redan. Suck på det! Äh, i värsta fall åker jag minsann ner själv och har kul. Det blir inte bättre än man gör det. Vill folk sitta och tråka så för all del. Popcorn och en film på det. Tänkte se "Wickileaks - We steal secrets" dokumentären.

16 September

 
Klänning - Gina Tricot
Skärp - H&M
Kilklackar - H&M
Armband - Glitter
Halsband - H&M

Snygg outfit

 
 
Jeans 399kr, t-shirt 149kr, bh 149kr, ringar 49,50kr, boots 349kr

Så sant!


15 September

Linne - H&M
Tights - H&M
Sneakers - Nike

Söndag 15 september

God morgon cyberspace! Sitter och äter lite frukost innan jag tänkte ge mig ut på en morgonrunda. Jobbar stängningspasset idag så jag har ett par timmar att betala räkningar, springa, handla och lite sånt på. Imorgon börjar en grym vecka. Längtar redan.
Måndag - Ledig. Tid till träning, städning och slapping
Tisdag - Jobbar heldag - öppning till stängning
Onsdag - Jobb, bio på kvällen "Red 2"
Torsdag - En tur till simhallen, jobb på kvällen
Fredag - Jobb på morgonen, filmkväll med broren
Lördag - Åker med ett helt gäng till Tivoli i Köpenhamn, åker karuseller, spelar femkamp och äter på båten
Söndag - Åker med familjen till "Den blå planet" i Köpenhamn som är ett gigantisk akvarium

#4 -Skriva en lista på 100 saker som gör mig glad

* Kramar
* Vakna av sig själv, utvilad, innan klockan ringt
* Doften av nybakat
* Marsvin
* Åka bil när det är mörkt
* Cocktails
* Hålla handen
* Åka flygplan
* Försvinna helt in i en bok
* Komplimanger
* Torra skämt
* Musikaler
* Cykla
* Fotografera
* Andas den rena, kalla luften precis efter ett sommmarregn
* Lakrids
* Jogga
* Sms från precis den man hoppades att det skulle vara
* Pandor
* Att klä upp sig
* Musik
* Krypa ner i en nybäddad säng
* Åska
* Resa
* Högklackade skor
* Att kunna somna om
* Sommaren
* Karuseller
* Prata med någon och helt plötsligt upptäcka att det gått flera timmar
* Att kunna gå barbent
* Konserter
* När man får till en riktigt grym sminkning
* Fotografier
* Beröm
* Vakna upp med en superbra hårdag
* "Romy and Michelles high school reunion" - film
* När man hittar den perfekta klänningen
* Doften av nyklippt gräs
* Sidenpyamaser
* Kajsa
* När någon man inte pratat med på evigheter ringer bara för att höra hur det är
* Nya matchande underkläder
* 90-tals musik
* Halloween
* När Mamma bjuder på middag
* Havet
* Designa och sy plagg och Barbiekläder
* Doften av After Sun
* Den första vårkänslan på året
* Att klä ut sig
* Utekvällar
* Jordgubbar
* En varm dusch en kall vinterdag
* Fågelkvitter
* Sola
* När man är galet trött och äntligen får sova
* Dansa
* Ankie Baggers låt "Bang Bang"
* Få presenter
* Dagar när man bubblar över av inspiration
* Lila saker
* Bada
* När man är kär och inte kan låta bli att småle hela tiden för att man tänker på personen konstant
* Göra listor
* Fyrverkerier
* Klara av något man verkligen inte trodde skulle gå
* Palmer
* Vakna brevid någon man tycker om
* Ge bort presenter
* Glittrigt nagellack
* "The Lion King" soundtracket
* Leka lekar som om man vore 10år igen
* Polyvore
* Sjunga
* Utflykter
* Vinna
* En hel helg utan några planer
* En helg fullplanerad med roligheter
* Disneyfilmer
* Vara kreativ
* Tivoli
* Mina underbara vänner
* Tända ljus på vintern
* Skype-dejter
* Planera och organisera
* "Amazing Race"
* Fjärilar i magen
* Allt som smakar eller doftar viol
* Gå på dejt
* Djurvideos
* Shoppa
* Vakna upp med solen i ansiktet
* Grillat
* Smycken med döskallar
* Solbrända ben
* Åka tåg
* Känslan man får av att ha rött läppstift, gärna en snygg klänning och höga klackar till
* Äta supergod mat som man lyckats laga själv
* Min fina familj med alla bonussyskon, halvsyskon, extrasyskon, mormor, gammelmormor, miljoner kusiner...
* Hemmafester
* Vara impulsiv

God morgon!

Då var vi på det igen. Har fortfarande träningsvärk i ena vaden men det får la gå ändå. Har favvisbyxorna på som lite extra motivation.
 
 

Fredag 13 september

Fredagen den trettonde idag. Vill inte påstå att det har hänt något förfärligt precis. Det ända deppiga är att när jag började jobba imorse var det fortfarande mörkt ute och när jag slutade för kvällen hade det hunnit bli mörkt igen. Jag har alltså inte sett en skymt av solen idag. Katastrof! Annars har den här fredagen varit som vilken fredag som helst; upp tidigt som attan, jobba tretton timmar, hem, svida om till pyamas, slösurfa lite på internet, sova. Imorgon börjar jag inte förrän två så förhoppningsvis hinner jag publicera ett par inlägg här innan. Knåpade faktiskt ihop en liten lista idag som jag skulle kunna dela med mig av. Nope, dags att hoppa i säng, var ute och gick halva natten inatt så det blev på tok för få timmars sömn, igen. God Natt!

12 September

 
Tunika - H&M
Sandaler - H&M
Ring - Bijou Brigitte
Armband - Glitter H&M, presenter, Ur&Penn

Lille C fyller år

 Största presenten var helt klart riddarborgen
 
 Spelade femkamp med kardborrebollar...
 
 ...och skottkärrerace bland annat.
 
 Roger.
 
 Födelsedagsgrisen blåser ut sina fem ljus.
 
 Agnes, Karin och Stefan.
 
 Störtat flygplan.
 

Shoppa svart-vitt

Det märks att hösten är på gång för jag blir väldans sugen på att shoppa plagg i den svart-grå-vita skalan. Hade inte tackat nej till någon av godbitarna nedan.
 
Klänning 199kr, t-shirt 99kr, jacka 299kr, shorts 199kr, armband 129kr, väska 59kr

Lite blandade bilder

Fin tavla hos Mormor
 
Dags att springa en runda
 
Nybakat bröd
 
Farmor fyller år
 
Farfar
 
Väntrar på S-tåget i Köpenhamn
 
Patrik snodde min telefon
 
Underbara solsken

Kändisar

Eva Riccobono i Armani Privé, Sandra Bullock i Alex Perry,
Allison Williams i Valentino och Xingtong Yao i Tony Ward Couture

Mormors kalas

Tipsrunda.
 
VM (Värmanshults Mästerskapen) med bland annat bomullskastning...
 
...och hästskokastning.
 
Lille C och jag.
 
Jag kom minsann tvåa i bomullskastningen!
 
Prisutdelning: Emmely, Bosse, Roger.
 
Barnrundan: Agnes, Alexandra, Oskar.

Tisdag 10 september

Jag saknar min kamera! Det är nu över två veckor sedan jag lämnade in den på lagning och den skulle bara skickas till Tyskland och genomgå en undersökning innan de skulle höra av sig med ett prisförslag. Max två veckor skulle det ta. Är inne på vecka tre nu. Suck! Känner mig halvt naken utan den. Som ut är har mobilen 8mpx i sin kamera. Får gå med den så länge, men saknar alla fina funktioner.
Hur som helst så var jag på filmkväll igår och såg filmen "Side effects". Snacka om vrickad film. Man trodde att man hade löst den flera gånger men så slänger de in en tvist som bara skakar om allt. Men bra var den i alla fall. Nu tänkte jag ta och fixa lite frukost och vakna till liv. Har blivit alldeles för många sena nätter den här veckan. (Har kommit i säng runt två-tre flera gånger.) Ikväll jobbar jag stängningspasset som vanligt på tisdagar och förhoppningsvis har jag energi nog över till en liten runda när jag kommer hem. Har på känn att jag inte kommer orka med så mycket sånt i helgen så det gäller att ta in det redan nu.

Trotsar träningsvärken


Fina klänningar

Heidi Klum i Max Azria Atelier, Anna Mouglalis i Chanel, Maggie Grace i Monique Lhuillier
och Diane Kruger i Valentino

Söndag 8 september

Long time no seen. Förlåt att jag har varit borta ett tag. Har kommit in i en rutin i mitt nästan läskigt vanliga liv just nu. Sömn, jobb, träning och vänner är det som fyller dagarna. Igår kollade jag på film med Simon och Fabbe och kom inte hem förrän tre inatt. Tro det eller ej men halv tio imorse vaknade jag med massor av energi och gav mig ut på en runda för att göra av med lite av den. Tänkte ta och se ett avsnitt "Sons of Anarchy" och äta lite glass med varma hallon innan jag beger mig till jobbet för ett stängningspass. Får se hur dags tröttheten slår på.

På jobbet

 

5 September

 
Topp - H&M
Kjol - Gina Tricot
Kilklackar - H&M
Armband - Massa blandat, nytt som gammalt

Torsdag 5 september

Fy bubblan vilken förkylning jag vaknade med igår morse! Blir alltid monsterförkyld så här års när vädret övergår till höst och jag fortfarande är kvar i sommaren. Samma sak varje år. Lyckades ta mig igenom jobbet och mådde helt klart bättre när jag begav mig hem till Malin och Jonna för att blanda drinkar, titta på film och snacka skit. Imorse däremot. Kazoonga! Klev inte ur sängen förrän vid tre. Känner mig mer och mer som en människa igen och är bara väldans täppt i näsan och lite öm i halsen. Imorgon måste det vara helt borta för jag ska minsann jobba hela helgen. Får ta och hälla i mig en liter blåbärssoppa innan jag ska iväg. Ska kolla på film och äta popcorn hemma hos Simon. Lagom jobbigt.

3 September

Klänning - GeKås
Skor - DinSko
Solglasögon - Tiger

Instämmer

 

Tisdag 3 september

Tisdagar brukar innebära slappekväll och sen två dagars ledigt. Inte den här gången inte, tog ett extra pass på sex timmar imorgon. Går bara ut på att packa upp varor så det är lagom jobbigt. Sen blir det direkt bort och hämta lille C på dagis och sen hem och få i honom lite mat innan jag ska iväg och få min cykel servad inför vintern. Olja kedjan, fixa lysena och lite sånt. Sen blir det minsann lill-lördag med Malin. Var evigheter sen sist! Full rulle.
Nope, nu ska här målas naglar och titta på säsongspremiären av "Homeland". Äntligen!

2 September

 
Topp - Gina Tricot
Byxor - Zara
Solglasögon - Ur&Penn
Ringar - H&M, Bijou Brigitte

Instagram

Med den nya telefonen kom Instagram. Är inte jätteflitig med att uppdatera där ännu men jag jobbar på det. Här är ett smakprov från den första tidens skörd. Följ mig gärna HÄR.
 
Morgonrunda
 
The hunger games - Check!
 
Lejon
 
Utsikt en dag på jobbet
 
Catching fire - Check!
 
Patrynaglar
 
Tisdagsfin i håret
 
Shopping och smothies i Malmö
 
Pizza och solnedgång vid Lursjön
 
Laddad inför träning
 
Vinterns semester bokad
 
Mockingjay - Check!
 
Ego

Hotel de Verdun

Har ju helt glömt bort att visa bilderna på hotellet nere i Nice! Hotel de Verdun.
 
 Fina rummet.
 
 Öppen spis.
 
 Fransk balkong så klart.
 
 Gigantiska badrummet med separat toalett
 
 Kommer lätt att bo här igen!

Pizza?


Söndag 1 september

Första officiella dagen på hösten idag och riktigt höstväder ute; regnar och blåser som en galning. Suck! Men men. Har haft en riktigt bra helg. Har jobbade hela dagen igår och höll Simon och Fabbe vakna på kvällen tills de skulle iväg och vara fyllechaffisar mitt i natten. Började den här dagen med att springa "Osby Miniton". Inte själva loppet, det började alldeles för sent, men jag sprang hela rundan på morgonen och hann till och med hem innan det började regna. Är riktigt nöjd med min tid. Nästa år kanske man skulle ställa upp i själva tävlingen. Sen satt jag och Simon och kollade på YouTube filmer ett par timmar innan jag skulle jobba igen. Ingen speciell helg med andra ord. Skönt.
Nu tänkte jag blanda mig en kopp chai te och titta på ett par avsnitt "Sons of Anarchy".