Style Mission 5 #4 -En annan kontinent

 

Tisdag 28 oktober

Tisdag igen. Tycker veckorna bara försvinner. Förra veckan och hela helgen jobbade jag dock som en tok så det är inte så konstigt att jag inte hann med att känna av den. Igår satt jag barnvakt hela förmiddagen och fixade och sålde ännu fler prylar. På kvällen bjöd mamma på laxburgare och jag somnade redan tio på kvällen. Var helt slutkörd trots att jag varit ledig. Fördelen var att idag var jag hur pigg som helst när Simons klocka ringde halv sju. Det har blivit sån skillnad med vintertiden för nu är det helt plötsligt ljust på mornarna igen. Skönt!
Idag tänkte jag bege mig hem till Patrik och rensa nere i källaren där. Har lite saker ståendes där också. Förhoppningsvis är det bara en massa prylar som kan säljas. Sen blir det jobba, hem och fixa mat och sen poledance. Ingen yoga idag. Vill hellre spendera tid med min kära hälft.
Ha en fin tisdag!

Style Mission 5 #3 -Date night

 

Tisdag 21 oktober

Fy bubblans vilken storrensning det blev i söndags. Med Simons hjälp fick jag monterat ihop och fotat alla möblerna uppe på mitt gamla rum och dessutom plockade vi bland alla småprylarna också. Miljontals! Har ju en hel lägenhet som står där uppe helt ihopapackad. Fick ihop tre (!!!) proppfulla sopsäckar med saker som bara kunde slängas. Resten ska ut på nätet och säljas. Har redan lagt ut en hel hög och sålt både en takkrona, ett par stövlar och några korgar. Imorgon blir det en heldag. Har sju saker som ska hämtas, bland annat några möbler. Det är verkligen superskönt att få gjort. Snacka om projekt! Men kul.
Nu ska här lunchas lite innan jobbet väntar. Ännu en fullspäckad tisdag idag.

Style Mission 5 #2 -Boots

 
 

Beslutsångest

Kan inte bestämma mig för om jag ska beställa den här klänningen eller inte. Verkligen supersnygg! Men när ska den användas? Har nog redan en nyårsklänning...
 

Style Mission 5 #1 -Colour blocking

 

Söndag 19 oktober

Hemma igen. Kom visserligen hem i onsdags men det har varit full rulle sen dess kan jag lova. Jobba, packa upp och tvätta, kalas...
Idag tog vi en välbehövlig sovmorgon och just nu sitter jag och spanar lite på nätet. Halloween är ju om två veckor! Jag har redan en outfit klappad och klar, men helgen efter är det vi som håller fest och då måste jag ha en utklädnad till. Spånar och planerar, det blir verkligen hur bra som helst!
Dagens planer är att gå in till Mamma och sy lite. Simon ska få massage och så ska här rensas en omgång till uppe på rummet. Tänkte bygga ihop och fota några möbler som bara står och samlar damm. Har även miljontals småprylar som jag inte använder. Det är dags att göra sig av med dem. Sen hinns det nog inte med mycket mer idag. Får se om jag hinner med att tömma kameran från semestern och börja vända och redigera dem. Men som vanligt; bilderna de kommer när de kommer.

Fredag 10 oktober

Då beger vi oss snart. Jobbade 07-15och sen hem för att packa resväskan och skriva ut lite kartor och vägbeskrivningar. Imorgon klockan 11.40 åker jag och Simon på fem dagars semester. Ska bli superskoj och hur skönt som helst. Vi hörs om en vecka.

Onsdag 8 oktober

Mitt i veckan. Hump day. Inte så jättejobbigt för min del eftersom att jag är ledig precis hela dagen. Kan jag allt ha nu när jag precis har jobbat sex dagar i streck. Håller på och tar i tu med allt sånt där tråkigt måste-göras göra. Typ tvätta, betala räkningar och sånt. Sen ska här packas. På lördag åker vi på storstadssemester i fem dagar! Ska bli superskoj! Vart får fortfarande hållas hemligt.
Nu ska här fixas lunch, hämtas hem min cykel, startas igång ett nytt Style Mission, handlas och pluggas teori. Har jag tur så blir det kanske en tur ner till Malmö ikväll för att spela biljard och dricka lite drinkar så här på lillördagen. Ha en fin dag på er!

San Diego

I februari i fjol var jag ju två veckor i Kalifornien. Upptäckte precis att jag inte visat er några bilder därifrån. Bättre sent än aldrig va? So here it goes:
 
 Fina stranden en mulen dag
 
 Fullt med sälar
 
 Mina roomies; Kyle, Andrew, Jordan och Joshua
 
 "Battle of Bands"
 
 På restaurang på Kyles födelsedag
 
 Naturreservatet "Torrey Pines State"
 
 Galet vackert
 
 Jag
 
 Pete i sin björnjacka
 
 Här har man inte äpplen utan citronträd i trädgården
 
 En heldag på skjutbanan med Jordan och Kyle
 
 Träffade minsann bulls eye!
 
 Firade mardi gras
 
 San Diego Zoo
 
 En livs levande panda!
 
 Jag och pandan
 
 Josh och en helt annan panda
 
 Koalabebis
 
 San Diego skyline
 
 Kyle
 
 Jag framför det gigantiska hangarskeppet USS Midway 
 
 "Unconditional surrender"
 
 Fina San Diego uppifrån

Snart är det halloween