Tisdag 30 september

God morgon! Tog mig en välbehövlig sovmorgon idag. Planerna ser från lunch ut exakt som alla andra tisdagar, jobb, poledance och yoga. Ska bli skönt att stretcha ikväll. Har haft lite ont i axlarna den senaste veckan. Nu på förmiddagen blir det att kolla ikapp svenska "Big Brother" och så tänkte jag hinna med ett avsnitt "Face Off". Hoppas ni också får en fin dag.

Tänkvärt


Lördag 27 september

Sitter och pluggar teori och surfar runder på nätet om vartannat. Idag jobbade jag morgonpasset så hela eftermiddagen har varit ledig. Simon har dessutom varit iväg och meckat med sin bil, så jag har haft lägenheten helt för mig själv. Ska strax lyxa till det ordentligt; det är ju trots allt lördag idag, ska koka hummersoppa. Det ni! Ska bli spännande. Blir det bara en bråkdel så gott som den jag fick i Reykjavik så är jag nöjd. Efter maten blir det marsvinsgos och så ska här badas badkar. Myspys. En helt perfekt dag om jag får säga det själv.

Efit 240914

08:00
Frukost med honungsrostade soyabönor och blåbärsmoothie
 
09:00
Tittar på ett avsnitt "Sons of Anarchy"
 
10:00
Fotar och lägger ut en massa saker på Tradera
 
11:00
Traderar fortfarande
 
12:00
Sötaste nyckelringen
 
13:00
Fyller linorna i tvättstugan
 
14:00
Promenerar lite i det fina höstvädret
 
15:00
Mörklila läppstift idag
 
16:00
Snacks
 
17:00
Kollar runder och lägger en beställning hos Partykungen
 
18:00
Pluggar teori
 
19:00
Pluggar fortfarande
 
20:00
Middag och slötittande på tv
 
21:00
På väg mot storstaden
 
22:00
Bio "Maze runners". Riktigt bra
 
23:00
Köpte förresten en sån här idag :)

Bombar Tradera

Har spenderat i stort sett hela morgonen på att fylla Tradera med auktioner. Har påbörjat min sedan länge behövda storrensning bland precis allt jag äger. No mercy! Sånt jag inte har använt inom det senaste året åker ut, enda undantagen är väldigt sentimentala saker och saker jag till 100% kommer att använda i framtiden. Till och med min stora divansoffa har jag sålt till Mormor. Har lagt ut kläder, skor, smink, smycken... Skorna kostar 40kr paret och är det dyraste som finns där. Det är inte pengarna som spelar någon roll, jag ser bara hellre att någon använder sakerna än att det ska behöva slängas.
Kolla in alla mina auktioner och shoppa loss HÄR.
 
 

Poledance

Måste ju bara dela med mig av den här lilla filmen från förra veckans dansträning. Måste säga att efter bara tre timmars övning så är vi rätt så duktiga allihop. 
 
 

Tisdag 23 september

Har fått in en riktigt bra rutin på tisdagarna; börjar med att kolla av mailen och fixa med allt viktigt och tråkigt som att plocka undan disk, bädda rent i sängen och sånt. Sen har jag ett par timmar där jag bara kan slappa, titta på nån film eller ge mig ut i friska luften. Idag blir det hem till Mamma och låna hennes symaskin lite. Börjar jobba två och då är det förberedning av bullar och bröd t.o.m fredag som gäller. Tar ett par timmar att få klart, rast och sen ta emot varulastbilen innan jag slutar. Hinner bara precis hem och byta om innan en timmes poledance och sen 1,5 timmes yoga. Hem och duscha och äta sen middag som Simon fixat. Beroende på om orken finns där eller inte så avslutas tisdagarna med mys i soffan eller att man stupar direkt i sängen. Älskar tisdagar!

#69 Skaffa ett jobb

Oj! Den här har jag helt glömt att kryssa av från listan. Har hunnit jobba på ICA Nära i 1,5 år redan! Trivs som bara den. Mestadels är jag inne i bageriet och i Posten men byter även av på raster i kassan ibland och i vintras skickade de iväg mig på lite kurser så nu är jag ansvarig för att bygga om och organisera alla hyllorna. Superkul! Vem hade anat att jag skulle hamna på ICA. Inte jag i alla fall.
 
 
 
 
(Läs hela listan här)

Juli 2014

En massa donuts på jobbet
 
Fotar Simon...
 
...som fotar mig framför Bjäre kvarn
 
Fina hamnen i Kattvik
 
Fiskade krabba
 
Hittade ett fik med sånhär fin utsikt uppe på Hallandsåsen
 
Fin bokskog
 
Första semesterdagen spenderades i solen ute på balkongen
 
Collin är rockstjärna
 
Cool gatukonst nere i Malmö
 
Simon och jag på nån rökig nattklubb

Måndag 22 september

Måndag och ny vecka igen. Idag är det verkligen höst för första gången på riktigt. Det blåser som attans ute och duggregnar då och då. Inga 30+ grader här längre. Börjar sent som vanligt på måndagar så det hinns med massor innan. Skicka iväg saker jag fått sålt på Tradera (har förresten fler saker uppe HÄR), tvätta sängkläder och handdukar, titta ikapp svenska "Big Brother", flytta över alla mina autogiron till nya banken, flytta in saker i nya badrumskåpet och planera lite inför resan. Om bara två veckor åker vi igen. Längtar massor! Inget sol och bad den här gången. Men långt ifrån någon likhet med Island som sist. Den här gången blir det fem dagars storstadssemester. Mer än så tänker jag inte berätta ännu.
Nope, dags att göra mig en färskpressad apelsin-fänkålsjuice. Älskar verkligen min råsaftscentrifug!

Söndag 14 september

Valdagen. Var själv nere redan i ondags och förtidsröstade eftersom att jag jobbat i stort sett hela dagen idag. Började dagen lite fint med att starta larmet inne i butiken. Bakade bullar så det stod härliga till och avslutade med ett par timmar i kassan. Sen direkt hem och laga kyckling i kokosmjölk med grön curry och risnudlar. Supergott kan jag lova och precis så där lite lagom starkt. Gick ut och gick en runda med Simon i den friska luften, superskönt när man har jobbat inne hela dagen. Gick inom Mamma och fick hjälp att sy upp en klänning som jag köpt alldeles för stor och nu sitter jag här. Så fort Simon har nördat färdig med sitt datorspel ska här byggas. Vi var på IKEA igår och köpte bland annat dolda lådor till köksön, ett badrumsskåp och en utdragbar smyckeslåda. Nu beöver allt monteras. Kvällen och början på natten räddad.

Juni 2014

Jag och mina favoritkillar
 
Piratkalas
 
Kaptenen själv; Collin
 
Simon och jag
 
Midsommar med jordgubbar och festligheter

 Simon med sin ukulele
 
 Fick en gigantisk metallspindel i födelsedagspresent
 
Klättrande björnar på København Zoo
 
Klättrande tiger
 
Slapp elefant

Måndag 8 september

Dagens to do:
[X] Posta brev och skicka iväg saker sålda på Tradera
[X] Förtidsrösta
[X] Beställa kläder från H&M
[X] Luncha med Patrik
[X] Klippa ner häcken utmed vägen
[X] Kolla ifatt amerikanska "Big Brother"
[X] Rensa ut bland träningskläder och underkläder - slänga minst 1/3!
[X] Skriva in mig på körskolan
[X] Plocka björnbär
[X] Jobba lilla stängningspasset
[X] Klura ut middag