#45 Köpa en gigantisk världskarta

Min drömtavla ändan sedan den kom ut för flera år sedan; en gigantisk världskarta. För ungefär ett år sedan slog jag äntligen till och köpte skönheten. Satte upp nålar och drog snören till besökta platser.
Röda = Där jag har varit.
Blå = Där Simon har varit.
Gula = Där vi båda två har varit.
Ett livslångt projekt som förhoppningsvis kommer att fylla hela tavlan tillslut.

 
(Läs hela listan här)

Torsdag 13 augusti

Det är så soligt och skönt! Precis lagom varmt. 20-25 grader är helt i min smak. Just nu sitter jag i utegruppen och päser i skuggan med datorn. Har lite mail att gå igenom och ett nytt avsnitt "Bachelor in paradice" att titta på. Det här är absolut min favoritplats här hemma. Och så sängen så klart, men den är så självklar att den inte räknas.
Har bokat in en fika med de gamla tantkollegorna nästa vecka. Ska bli kul att träffas igen nu efter semestern. Har ingen aning om vad jag ska bjuda på för något gott. Det får bli ett senare projekt. Imorgon ska jag öppna kassa för första gången någonsin. Har inte suttit i kassan sedan i våras så det är lite nervöst. Fick en snabb genomgång av öppningsrutinerna imorse. Får se hur det går. På kvällen är jag och Simon bjudna på middag hos Mamma och compani och sen tar vi alla vårt pick och pack och beger oss till Öland över helgen. Ska kolla in den nya sommarstugan de köpt och bara slappa. Självklart tar vi med oss vårt nya tält och provligger det en av nätterna.
Nope, nu kom sambon hem så nu ska här lagas tacopaj.

Måndag 10 augusti

På väg till Malmö. Ska bland annat köpa mig en ny handväska då dragkedjan på min nuvarande gick sönder igår. Hoppas Åhléns levererar som vanligt. Sen ska jag så klart in på H&M och spana in godbitarna jag såg på hemsidan. Börjar kännas fattigt redan. Igår beställde vi ett tält, sjävuppblåsbara liggunderlag och sovsäckar inför vårens resa. Längtar massor!! Dessutom bokade vi biljetter, flyg och hotell till Reading Festival om två veckor. Bland annat spelar Mumford and Sons. Supertaggad!
Som sagt, bankkontot börjar eka lite nu.

Auktioner på Tradera

Tillbringade större delen av gårdagen med att fylla Tradera. Bland annat med godbitarna nedan.
Ta en titt HÄR vettja.
 

#33 Hålla Style Mission minst en gång om året

Missions completed! Har lyckats hålla inte bara ett utan två Style Mission om året. Var enda en lika framgångsrik. Polyvore är verklien en supersida för kreativitet och något jag absolut inte kommer att sluta med.
 
 
(Läs hela listan här)

#89 Gå en brandkurs

Fick den här kursen på köpet på jobbet. Varje år håller de en brandkurs, något jag faktiskt inte gått sedan i högstadiet) där man fick prova på alla olika sorters brandsläckare, filtar och annan utrustning. En hel massa fakta matades in i huvudet och helt plötsligt känns det mycket tryggare. Att det ska så lite till.
 
 
(Läs hela listan här)

Snyggingar från H&M

Det verkar som att det kliar lite i plånboken här. Har haft en överfylld shoppingkorg inne på H&Ms hemsida ett bra tag. Nu har jag i alla fall rensat ordentligt så får vi se vad som klickas hem eller inte.
 
Fleecejacka inför den lite kallare semestern vi planerar att göra i vår.
Figursydd klänning med öppen rygg, behöver jag säga mer?
Snygga underkläder är aldrig fel.
Har faktiskt ont om snygga svarta vardagsklänningar.
Bikinitoppen försvinner nog, supersöt, men behövs igentligen inte.
Supersomrig blommig klänning som lätt funkar till vintern också.
Träningsjacka i snyggt mönster. Är trött på mina två enfärgade.
Grå slitna jeans. Hade de bara varit längre i modellen hade jag inte tvekat en sekund.
Grönt baslinne är alltid bra att ha.
Träningsshorts är något jag är beroende av.

Style Mission 6 #18 -Sagoland


Lördag 8 augusti

Dagen efter. Har nästan blivit en tradition att dagen efter en ordentlig fest sitter jag och slösurfar så här dags med spring i benen. Är så sjukt sugen på att göra allt just nu. Har redan städat upp efter gårkvällen/natten och Simon ligger fortfarande och sover. Funderar på att ge mig ut på en promenad innan jag stökar ner köket igen. Köpte en ny receptbok uppe i Ullared förra veckan som måste provlagas ur.
Gårdagen var hur bra som helst. Simon fyllde nämligen år så jag väckte honom på sängen med ett gigantiskt paket; en banjo! Han blev superglad. Sen åt vi amerikanska pannkakor med blåbär och melon ute i solen på balkongen. Ett snabbt ryck med städning och en vända till systemet innan släktkalaset började. Vi blev hela 14 stycken som satt och åt hallon/björnbärspaj ute i partytältet. Fick träffa lille Ebbe tre månader för första gången. Så himla söt! På kvällen mötte vi upp Lina och Jake för tvårätters middag nere på Hotellet. Så himla god mat de har där! Ett par drinkar på deras utegård han vi också med. Gick sen hem till oss och dukade upp ute i partytältet igen medans folket droppade in. Där satt vi sen precis hela natten. Det spelades spel, två av killarna spelade och sjöng låtar från deras band på guitarr/banjo, vi hade musikquiz, drinkar...
Halv fem imorse gav jag upp, då var jag andre man att gå och lägga mig. Har ingen aning hur länge de andra höll på, men fy bubblans vad jag älskar sådana här nätter!
 

Grattis!

Idag fyller världens bästa pojkvän och sambo år. Grattis på födelsedagen babe.
Jag älskar dig till månen och tillbaka!
 

Önskelista från Gina Tricot

En ny sidenblus då min gamle har används sönder.
Ett par oversized jeans i lagom mörk nyans.
En klänning med spets är aldrig fel.
En kort klänning med polokrage hade suttit fint i höst.
Sportbhar i snygga färger.
Coola träningstights. Älskar skärningen i midjan.