#71 Pyssla ihop ett projekt från Pinterest

Hittade den här superfräcka stolen på Pinterest och visade den för sambon med en gång. Två veckor senare satt jag och gungade i min/vår helt egen. Hängandes i det stora kastanjeträdet ute i trädgården. Så himla skön. Är verkligen supernöjd! 
 
 
 
(Läs hela listan här)

Style Mission 6 #17 -Min stilikon


Fredag 31 juli

Alltså imorgon är det augusti. Redan!
Idag har jag jobbat precis hela dagen. Kom precis hem och tänkte kolla in senaste avsnittet av amerikanska "Big Brother" och äta lite fudge som jag slängde ihop igår. Supermumsigt. Ikväll ska jag och Simon prova det nyöppnade sushistället nere i byn och efter det blir det bio. Date night. Bortsett från att både pappa och broren gör oss sällskap på bion. Mission Impossible 5.
Annars är där inget nytt direkt som händer. Vi har designat ett nytt barskåp som Simon har byggt nu på sin semester. Nu väntar vi bara på att fabrikerna ska öppna upp igen så att vi kan måttbeställa glasdörrar, sen är det klart. Hur snyggt som helst!

#84 Springa en mil

Kryssade av mitt första löparmål redan i februari ifjol. Sprang en hel mil utan att stanna eller ens gå. Utan att dö dessutom! 
 
(Läs hela listan här)

Style Mission 6 #16 -Glittriga juveler


Måndag 27 juli

Nämen hej! Jo då, jag lever. Har haft fullt upp i stort sett varenda minut den senaste tiden. Bygger nya möbler, varit i Halmstad och tittat på Roxette, tagit ett par vändor ut till stugan i Skummeslöv, babyshower, en weekend i Stockholm med bland annat AC/DC-konsert och så en massa jobb så klart. Nästa fredag har jag inga som helst planer. Längtar lite dit.
Sitter just nu på bussen in till stan där jag ska hålla poledancekursen. Bara två gånger kvar nu. Vart fasiken tar tiden vägen?!

#8 Besöka och spendera tid i 10 nya städer

1 - Cannes
 En av de lyxigaste städerna längs med hela den franska rivieran. Gjorde många besök här medans jag bodde i Nice och förundrades varenda gång över lyxyacter och  överdådliga hus.
 
2 - Menton
 Halva staden ligger i Frankrike och halva staden i Italien. Hit tog jag, Pappa och Patrik tåget och promenerade längs stranden och över gränsen. Självklart med onvägar genom de färgglada bergsgatorna.
 
3 - San Diego
 Hälsade på Kyle i två veckor och fick uppleva allt som upplevas bör en vår i Kalifornien. Vackra vyer och storstadsliv på en och samma gång.
 
4 - Beaulieu
 Vacker liten by nere på franska rivieran med en förstklassig privat strand. Toppen service och super god mat.
 
5 - Dubai
 Överdådens huvudstad. Störst, bäst och vackrast gällande precis allt. Förstklassig shopping, sightseeing, bad och uteliv.
 
6 - Reykjavik
 Den lilla fiskebyn på Island med de fantastiska vyerna. Sjukt fint. Alla foton ser ut att vara photoshopade trots att de inte är det. Vackrare plats får man leta efter.
 
7 - Farum
 Förort till Köpenhamn. Spenderade en helg med att gå på kalas och att titta på fotboll direkt från hotellrummet.
 
8 - Halmstad 
 En stad det har spenderats absolut för lite tid i innan. Fick strosat omkring och tittat på gamla bygnader och bara njutit av havsbris.
 
9 - Helsingborg
Kanske inte en ny stad, men det turistades minsann ändå. Allt som göras bör gjordes; bestiga Kärnan, åka förjan över till Helsingør...
 
10 - Paris 
 Underbart vackra stad. Pampiga byggnader och trevliga människor. Hela atmosfären uppslukar en och allt man vill göra är att vandra gata upp, gata ner, dricka vin på ett gatuhörn och lyssna på lokala liveband.
 
(Läs hela listan här)

Style Mission 6 #15 -Den lilla svarta


Söndag 5 juli

Bästa helgen på länge. Grillade igår kväll med Simon, Jake och Amanda innan vi åkte in till stan och drack goda drinkar och pratade en massa. Tog sovmorgon idag till tio och försökte mest att inte smälta bort. Har varit galet varmt de senaste dagarna. När klockan var sex ikväll var det fortfarande 32 grader ute! Helt ofattbart. Har ätit mycket isglass och druckit bubbelvatten i mängder kan jag lova. Självklart åkte vi iväg till en mysig sjö och badade. Så himla svalkande och skönt. Avslutade dagen med middag ute på balkongen och en vaniljmilkshake. Helt perfekt.