Tisdag 30 juni

Soligt och varmt som attan idag! Skönt! Äntligen riktig sommar! Så fort jag kom hem från jobbet satte jag mig ute på balkongen i solen. Blev verkligen toppen med de nya möblerna där. Nu ska här fixas lite middag och sen ska jag fortsätta att planera sensommaren/hösten. Håller på att boka in lite roliga event så att man har något att se fram emot när det börjar bli mörkare och kallare igen. Huva! Så får man inte tänka en dag som den här.
Fick skrapat ihop lite lediga dagar om ett par veckor också. Lite minisemester. Har ju igentligen ingen semester eftersom att jag precis bytt jobb, men lite fix och trix och flytt i schemat så lyckades jag få ihop nästan en hel vecka i streck mitt i Simons semesterperiod. Kan lova att den veckan är helt fullsmockad redan nu.

Style Mission 6 #14 -Färgbomb


Shoppat

Fick lite pengar och några presentkort i födelsedagsprestent i helgen som jag spenderade inne i stan igår. Här är vad som fick följa med hem:
 
Lite underkläder, snyggt partylinne, fyra ringar, eyeliner, ögonskugga, highlighter, nya sminkborstar, ljusstake och en glasburk som ser ut som en ananas.

Style Mission 6 #13 -Aldrig någonsin (Päls)


Söndag 28 juni

Snacka om att jag hade en perfekt gårdag. Höll lite födelsedagsfest inne i partytältet som fortfarande stod uppe. Vi var femton personer som spelade öl-lekar, drack goda drinkar och bara umgicks tills klockan var tre på natten och det började bli ljust ute. Hade till och med folk som kom hit ändan från Malmö. Verkligen supertrevligt. Sambon mår så klart som han förtjänar idag. Det var knappt att vi kom upp i morse när vi skulle på barndop. Satt med under ceremonin men skippade festen efteråt. Tanken som räknas. Sen var det hem och städa upp ute i trädgården och slänga i sig lite sen frukost/lunch. Nu på kvällen fick jag lite impulsivt vara barnvakt åt lille C. Det blir att bada, laga spagetti och köttfärssås och titta på någon Disneyfilm. Helt lagom jobbig dag så här dagen efter.

#76 Springa i ett lopp

Blev helt impulsigt meddragen till Växjö för att springa Vårruset i våras. Helt otränad gick jag ut med tanken att i alla fall sätta en tid som jag kan slå nästa år. Bortsett från allt pollen gick loppet superbra. Klarade fem kilometer med marginal under 30 minuter. Så nu blir det att ligga i hårdträning inför nästa vår.
 
ICA-pinglorna
 
 

Onsdag 24 juni

Råkade visst shoppa lite igår. Jag och Amanda tog tåget upp till Växjö och jobbade oss igenom precis alla shoppingcenter där finns. Jag var först och främst på jakt efter sommarskor. Tyvärr hade bägge modellerna jag var ute efter utgått ur sortimentet. Köpte ett par sandaler i alla fall. Hittade så klart två par högklackade skor också och kunde verkligen inte välja - klassiskt svarta som sitter som en smäck eller silvriga som glittrar och är superlätta att gå i. Tog hem bägge paren för att prova hemma över helgen. Köpte även ett par nya hotpants att dansa i, ett snyggt halsband och en ny liten handväska. Får se det som lite tidiga födelsedagspresenter till mig själv. Supernöjd med allt i alla fall.

Söndag 20 juni

Glad Midsommar lite i efterskott! Tillbringade midsommarafton på absolut bästa sätt med invigning av nya uteplatsen som blev klar i måndags när vi äntligen kunde hämta våra specialsydda dynor och kuddar. Blev verkligen hur bra som helst! Tyvärr regnade det precis hela dagen men vi spände bara upp ett gigantiskt partytält över hela soffgruppen och fick till och med plats med ett gigantiskt målarbord där inne som fick agera buffé-/beerpongbord. Bjöd in några vänner på knytkalas och så grillade vi, band blomsterkransar, spelade beerpong och drack goda drinkar precis hela natten lång. Simon satte till och med upp ljusslingor och surroundljud där ute. Snacka om perfekt ställe att fira på. Kunde inte önska mig en bättre kväll.
Idag blev det en lååång sovmorgon, pizza till frukost/lunch/middag och filmen "Big hero 6". Den kan jag absolut rekomendera. Jättesöt film!

#6 Organisera en skattjakt

När någon i släkten fyller jämt brukar vi samlas och hitta på någonting tillsammans allihop. Så när en av kusinerna fyllde 30år fixade jag en äkta skattjakt. 40pers gav sig ut på olika uppdrag och kunde ses utspridda över hela byn klättrandes i träd, hängandes i fotbollsmål, jagandes autografer...
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 

Style Mission 6 #12 -Ond vs. God

 

Onsdag 17 juni

Perfekt väder för att vara ute och måla idag! Vi var på IKEA i söndags och provade på deras brunch (supergod!) och köpte möbler till balkongen. Den ena brassestolen satts sönder för ett tag sedan och vi har saknat ett litet bord där ute. Nu äntligen hittade vi något som passade. Två snygga stolar och ett matchande klaffbord. Har spenderat ett par timmar med att olja dem nu idag. Himlans pill. Tvättar lite mellan varven. Perfekt väder att hänga tvätten ute också. Blåsigt och molnigt men ändå varmt. Blir helt klart grillat ikväll. 

Style Mission 6 #11 -Tyll


Livsregler


Måndag 15 juni

God middag måndag! Hur är läget? Själv har man jobbat morgonen/förmiddagen och sen tillbringat de senaste timmarna med planering och fix inför ikväll. Lite spellistor, deltagarlistor och sånt. Om ett par timmar kan jag nämligen titulera mig Poledanceinstruktör! Ska hålla en sommarkurs inne i stan en gång i veckan med första passet ikväll. Superskoj! Är verkligen jättesmickrad över att ägaren frågat. Antar att de var nöjda med möhippan jag höll i våras. Av någon konstig anledning är jag mest nervös över att det är jag själv som ska montera upp stängerna. Vill ju inte att någon ska skada sig! Och att jag ska hinna sätta upp allihopa på bara en halvtimme innan deltagarna kommer! 18st! Men det blir nog bra med det. Önska mig lycka till!
Ska ta och slänga i mig lite att äta innan jag får bege mig.

Måndag 8 juni

Ännu en fullspäckad dag. Hur lyxigt som helst att få vara ledig tre dagar i rad. Har nämligen imorgon också ledig. Idag har jag fixat med skattjakten som årets studenter ska ut på, jag har mailat en massa fram och tillbaka och varit nere och handlat ännu mera färg till ännu ett nytt projekt. Börjar bli många nu. Det största som vi har igång just nu börjar som tur var bli färdigt; utemöblerna. Idag fick vi måttbeställt både dynor och kuddar så förhoppningsvis är allt klart för invigning lagom till midsommar.
Nu ikväll var jag och Simon en sväng inom Kristianstad och provade ut och köpte ordentliga vandringskängor. Gore-Tex. Fick även fixat studentpresent, hämtat nya kuddar till soffan och ätit på restaurang. Fint ska det vara så här en måndag.

Style Mission 6 #10 -Sneakers


Söndag 7 juni

Alltså snacka om fullspäckad helg! Igår var jag i Helsingborg hela dagen. Tittade i lite affärer först, de flesta hade tyvär stängt eftersom att det var nationaldagen, men hittade ändå en tröja, en klänning och en ny hårborste. Sen var jag på poledance utbildning hela kvällen. Spenderade ett antal timmar i tåg och bussar för att komma dit och hem så där gick precis hela dagen. Idag tog jag och min andre hälft ordentlig sovmorgon och slappade i sängen tills klockan var närmare tolv. Fixade lite scones och år riktigt ordentlig söndagsbrunch. Sen jädrarenamma. Började lite svagt med att flytta ett par blommor och vips så var årets vårstädning i full gång. Flyttade runder en massa saker, dammade precis varenda pinal i hela lägenheten och rensade alla små vrår. När vi sen ändå var igång kunde vi lika gärna fortsätta med att frosta av frysen, måla lite brädor till nästa projekt, bära ner en massa saker i källaren, tvätta, klippa till häcken och träden utmed vägen och fika lite hemma hos Mamma. Nu är man lagom matt i kroppen kan jag lova. Tänkte att jag skulle tanka över och rotera alla Paris-bilderna i datorn innan här ska lagas tacopaj. Ikväll blir det filmkväll med popcorn och iskall corona. Det har vi minsan förtjänat!

MET galan

Den årliga MET galan gick som vanligt av stapeln i Los Angeles förra månaden och var enda gång sitter jag och dregglar över alla vackra klänningar. Här är mina favoriter i år:
 

Style Mission 6 #9 -Kortlek (spader)


Style Mission 6 #8 -Iögonfallande halsband


Torsdag 4 juni

Hur galet är det inte att det är juni redan! Känns verkligen inte så med de i princip dagliga regnskurarna. Idag verkar vara den första dagen på typ en vecka som det faktiskt inte regnar. Perfekt med tanke på att jag är ledig idag. Ska iväg och handla med Mamma nu på förmiddagen, hem och dansa lite och i eftermiddag ska här fikas med mina fina gamla kollegor. Lite reunion så här en torsdag. Har lite Style Mission att ta ifatt och så har jag en hel drös med viktiga papper som ska sorteras och några viktiga samtal att ringa. Blir nog en bra dag det här också.