To Do:

[ /] Bära upp och sommarrusta cykeln
[X] Köpa Allmogefärger
[X] Slipa utemöbler
[X] Köpa färg till utemöbler
[X] Rensa bland viktiga papper
[ /] Boka resa (resor?)
[X] Rita upp design till soffbordet
[X Plantera om tomaterna
[X] Dansa
[X]Sortera sopor

Måndag 30 mars

Extrajobba idag 14-18. Hinner med en lunch med broren och lite fix och trix här hemma innan. Nu i helgen var jag faktiskt ledig. Spenderade hela lördagen med kusinens 30års-kalas. Anordnade skattjakt för hela tjocka släkten. Söndagen fylldes med farande mellan olika byggvaruhus i Kristianstad. Letade verktyg och dynor till utemöblerna. Tydligen helt omöjligt att hitta med de måtten vi har. Blir nog till att göra dem själva from scratch. Vilket meck! Men det blir nog bra när det är färdigt. Råkade hamna på nyinvigningen av gallerian mitt inne i centrum också. Det hade vi ingen aning om när vi körde dit. Skulle ju bara inom Claes Olsson. Då blev det lite shopping och middag på den nya asiatiska restaurangen när vi ändå var där. Köpte mig ett par shorts och en ny locktång. Crem de la creme. En svindyr ghd. Så nu jädrarenamma ska här lockas kan jag lova.

Frankrike nästa

Äntligen en resa inbokad! Har faktiskt inte varit utomlands på ett halvår, så det är inte så konstigt att det kliar lite i resenerven. I slutet av maj åker jag och Simon till Frankrike. Hade helst av allt velat visa honom Nice och hela Rivieran men den här gången får vi nöja oss med en vecka i huvudstaden. Paris it is. Längtar massor!
 

Måndag 23 mars

Marknadskarameller och "Girls". Så ser min förmiddag ut. Har även hunnit med både tandläkaren och frukost med croissanter med Simon. Ska tvätta en massa och luncha med Patrik om en liten stund och sen ska här springas runt lite nere i byn. Måste bland annat köpa fler sandpapper till slipmaskinen. Äntligen har vi börjat på att bygga utemöbler men kruxet är att allt måste slipas ner ordentligt. Snacka om evighetsprojekt. Men en liten bit i taget i alla fall. Får se om jag får någon tid över i eftermiddag till att ge mig på det igen. Måste hinna dansa, sortera viktiga papper och boka resa också. Knåpa ihop en design till nya soffbordet som vi planerar att bygga måste också hinnas med. Älskade, fullproppade ledighet.

#77 Uppdatera mitt CV

Inte en dag för sent. Har samlat på mig en massa nya meriter och egenskaper sedan sist jag uppdaterade. Simpelt men ack så viktigt.
 
 
(Läs hela listan här)

Onsdag 18 mars

God middag på er! Sitter i solen och päser. Så himla skönt att våren verkar stanna. Idag är det massor på gång. Har segat hela förmiddagen så nu jädrarenamma ska här sättas fart. Har lite saker att beställa över nätet; lite nya träningskläder, födelsedagspresenter, biljetter och lite sånt, sen tänkte jag ner och handla och hämta ut paket, test-måla några flaskor, plantera ut tomatplantorna i krukor, ut och gå en runda, läsa igenom allt material vi fick på handelsombudskursen igår, laga middag (vad?!), såga till bordsskivan så att den passar, hämta pallar... Pjuha! Bäst att sätta igång på studs känns det som.

Kontraster

Äntligen! Har letat mig fördärvad efter två perfekta nyanser på läppstift som jag haft i huvudet. Igår slog jag slag i saken och letade Malmö runt innan jag hittade dem bägge två inne på MAC-store. Lycka!
 
Supermörka vinröda"Diva" och matta nudefärgade"Faux"

#88 Gå på en live sportmatch

Spenderade en lördagkväll i ishallen med Mamma och Collin och tittade på ishockey. Fullt ös på läktaren och många mål på banan. Tiden under avblåsningarna var visserligen de bästa för då spelade de hög musik och man fick en kartongbit (hård solfjäder?) att banka med. Nej, ishockey är inte riktigt min grej, men nu har man provat i alla fall. 
 
 
 

Måndag 2 mars

God middag! Sitter i soffan och äter lösgodis och researchar och planerar en massa inför resten av året. Det är så mycket spännande grejer på gång! Just idag har jag många bollar i luften; ska binda upp palmen som blivit lite för tung för sitt eget bästa, plantera om några blommor som jag köpte på Ikea förra veckan, måla om en kruka, spraymåla tvättkorgen så att den passar ihop med resten av lägenheten, sortera in en massa nya tepåsar i samlingen, tvätta, klura ut någonting att äta ikväll, dansa, planera och köpa hem grejer till (förhoppningsvis) helgens projekt ute i hobbyrummet. Och klockan är redan ett! Vet inte hur jag ska hinna med allting. Tur att jag har hela förmiddagen imorgon också ledig, ifall att. Så ingen tid till att sitta här och skräpa. Back to work!

Ännu en hög ute på Tradera

Jag har fyllt Tradera med ännu mer kläder, skor, jackor och smycken. Ta en hit HÄR.