Style Mission 7 #5 -Längst upp på önskelistan


Tisdag 24 november

En månad kvar till julafton. Har burit ner halloweenpyntet i källaren och burit upp julpyntet. Får ta och sätta upp det i helgen. Annars känns det som jag har hunnit med massor idag. Tog sovmorgon, fixade med pyntet, dansat, pluggat teori och jobbat sex hektiska timmar ute i posten/spelet. Nu sitter jag bara och myser vid datorn och har tänt ljus i hela tv-rummet. Vinterstämning på topp. Det snöade förresten som sören i lördes natt, kom över en decimeter snö! Men nu har det nästan smält bort som tur är. Är inte redo för full vinter riktigt än.

Nya ringar

Länge sedan jag visade upp några shoppingfynd såg jag. Tänkte att jag kan ju lägga upp de tjusiga ringarna jag hittade inne på Glitter igår.
 

Style Mission 7 #4 -Smink


Tradera är påfyllt

Har lagt upp en hög nya auktioner på Tradera igen. Ta en titt HÄR.

Tisdag 10 november

Sista rycket på den här dagen. Har varit en sväng inne i stan med Mamma och fikat och hjälpt till att fixa presenter till lille C's paketkalender. Annars inga stora händelser denna lediga tisdag. Har tvättat, spelat lite "Cities skylines", fixat med Style Mission och lite sånt småfix. Har även plockat ner i stort sett allt halloweenpynt i lådor i källaren. Där ska minsann bli ordning och reda nere en vacker dag. Har åtminstone köpt hem lådor att packa ner alla prylar i. Men fy bubblan vilket projekt, det får bli en annan dag... eller månad. Nope, nu är det dags att borsta tänderna och hoppa i sängen. Nybäddat och brevid en nyduschad sambo. Kan det bli bättre? God natt!

Farliga jultider

Jul- och nyårskollektionerna har börjat droppa in på hemsidorna. Livsfarligt! Hela nätet fullkomligt kryllar av fina klänningar och glittriga plagg. Har redan en överfull varukorg på H&Ms sida. Här är favoriterna:
 

Style Mission 7 #3 -High Low kjol


Hello

Adele - "Hello"

Måndag 2 november

Sitter barnvakt. Har lagat middag, tittat på "Turbo" filmen och läst saga. Nu är det bara klockan som skulle kunna få gå lite fortare så att jag kan få somna i min egen säng. Bara tre timmar kvar nu. Lär bli en lur här på soffan.

Style Mission 7 #2 -Sammet


Söndag 1 november

Pjuh! Snacka om att den här dagen har tagits till vara! Vi har hunnit med en total storstädning i hela lägenheten, tvättat, burit ner en massa saker i källaren, skurat både i köket och på toaletten, halloweenpyntat, fikat hos Mamma, rengjort på balkongen och uteplatsen, sytt allt som behövs till Simons utklädnad nästa helg och tittat på film och ätit pizza. Nu ska här snart sovas som små grisar kan jag lova. Har fortfarande lite sömn att ta igen då vi kom hem rätt så sent i gårkväll från Tivoli i Köpenhamn. Alltså jag ligger så långt back med bilderna nu att jag skäms (igen). Ska inte lova något om att lägga upp snart, jag jobbar på det. Men ett nytt Style Mission är i alla fall igång! Kan inte fatta att det är det sjunde redan.

Style Mission 7 #1 -Diamanter