Pax garderob

Vi spånar och finurlar på den nya garderoben. Jag sitter redan på en Pax 2meters stomme med skjutdörrar som vi tänkte bygga ut lite och sen bygga in i väggen i sovrummet. Men inredningen är helt klart det svåraste. Helst ska där finnas plats till allt. Men vad vill man förvara var? Och hur? Så många beslut. Här är versionen som ligger i ledningen just nu:
 
 

Style Mission 7 #18 -High fashion


Måndag 22 februari

Ska sluta skylla på jobbet nu. Efter den här gången. Det är mycket där för tillfället. All ledig tid är fulbokad för tillfället. Men det passar mig fint. Jobbade fram till lunch idag och sen åkte jag in till stan för att få mina vinterkängor lagade hos skomakaren. Han är fantastisk och fixar på 20 minuter! Lämnade tillbaka en trasig klänning och fönstershoppade lite när jag ändå var där. Sitter just nu och tankar upp ett par avsnitt av australienska "The Block" som jag kan roa mig med på vägen till Växjö. Ska dit och dansa för andra veckan nu. Så sjukt roligt att ta klasser igen! Synd bara att det är så himlans långt borta bara. Det tar sån tid att åka dit och tillbaka.
Igår var jag och Simon förresten inne i stan och provade sängar. Slutade med att vi köpte en gigantisk (180cm!) med bäddmadrass, överdrag, gavel, en massa kuddar och ett gigantiskt täcke. Hemfraktat och redo veckan efter vi får tillgång till huset. Helt perfekt! Så skönt att ha det ordnat redan. Nästa projekt är att klura ut garderoberna i sovrummet och bestämma den exakta inredningen i dem.

Veckans To Do:

[  ] Köpa plankor
[  ] Börja slipa plankor
[X] Ringa och uppdatera A-kassan
[X] Träna yoga
[X] Skicka iväg Tradera-paket
[X] Hitta på något kul på alla hjärtans dag
[X] Rensa ordentligt bland alla smycken
[X] Torka golven
[  ] Spendera mer tid utomhus
[X] Hämta arbetsskorna
[  ] Dansa minst två gånger
[X] Skriva matlista och handla hem
[X] Anmäla mig till nya poledanceklassen
[X] Klacka om vinterskor

Style Mission 7 #17 -Party


Söndag 7 februari

Har haft fullt upp med jobb den här veckan. Igår kväll hade vi lite folk över på drinkar och skitsnack så imorse tog vi en behövlig sovmorgon. Rostade mackor framför tvn och tittade på "Solsidan". Varför har jag inte sett den här serien förut? Den är verkligen hur kul som helst. Har du inte sett den redan så gör det för jösse namn. Plockade i ordning här hemma och skissade på sängbord. Självklart ska vi bygga egna sängbord. Vad trodde ni? Har kommit överens om att köpa en helt ny gigantisk säng också så det tar sig. Lite planering varje dag och så vipps är det maj. Jag och Simon bakade en supergod knäckig äppelpaj med vaniljglass som vi bjöd hit Pappa på. Nu ska här tittas på "Face off" och skickas ut vinnarmail till de utgångna Tradera-auktionerna innan middag. Lär nog bli ett par avsnitt "Solsidan" igen sen om jag har tur. Trevlig helg på er. Det lilla som är kvar av den.

Tradera påfyllt igen

Har en hel massa smycken och skor ute på Tradera. Ta en titt HÄR.
 

Tisdag 2 februari

Kan inte fatta att det redan har gått en hel månad på det nya året. Inte för att det gör någonting. Tiden får gärna gå ännu snabbare just nu. Hint hint till huset där.
Idag jobbade jag fram till klockan två. Fick sen äntligen loss tummarna till att plocka ner julstjärnorna från fönstren. Mamma ringde och bjöd på plättar och fick höra lite om planerna inför våren.
Igår var jag och Simon och tittade på golv och målarfärger till ovanvåningen och är rätt så överrens om hur det ska se ut i stort sett i alla rummen. Kul! Dansade förresten lite poledance med Amanda igår kväll också. Hon blev helt frälst och vi ska dansa på torsdag igen. Äntligen en partner in crime.