Onsdag 26 november

På väg mot Kristianstad. Såg en tjej på tv som hade ett ruggigt snyggt läppstift på sig. Måste se om de har något liknande inne på Make Up Store. Sen tänkte jag köpa på mig en flock trosor också. Hade storrensning i den lådan för ett tag sedan och där blev inte mycket kvar. Självklart blir det ett stopp inne på Espresso House också, deras is-chai är att döda för! Hinner inte med att strosa allt för mycket för jag måste ha middagen färdig senast sex där hemma. Ikväll är det ju bio. Helt säker den här gången haha!

Style Mission 5 #11 -Långkjol


#11 Bo i en egen lägenhet (igen)

Den här fick jag töja lite på. Listan skrev jag när jag bodde i en liten trång lägenhet nere i Nice, utan några som helst moderniteter och som jag dessutom delade med en annan tjej. Längtade efter att skaffa eget varenda dag. Dock blev nästa steg inte att flytta till min egen lägenhet utan istället flyttade jag in hos pojkvännen. Hade visserligen bott där i drygt ett halvår redan. Men dagen då adressändringen gick igenom räknar jag som dagen det hände på riktigt. En flytt som helt klart måste godkännas, är ju faktiskt ännu bättre att bo ihop med kärleken än att bo själv!
 
 
 

Tisdag 25 november

Höll på att skriva måndag i rubriken. Haha, känns verkligen som måndag idag. Sitter och slösurfar och väntar på att mina rostemackor ska bli klara. Smält ost på det. Vanliga tisdagsrutinen idag så har inget speciellt spännande att skriva om. Tänkte däremot berätta om förra onsdagen; Vi hade bokat biljetter till "Dum och dummare 2" klockan sju. Detta kommer jag i panik på klockan sex. Alltså mackor till middag den kvällen. Vi rusar ner till bion och där är massor med folk. På väggarna hänger plancher och folket i kön pratar om filmen, att den ska vara mycket bättre än ettan. Väl inne hittar de inte vår reservation i systemet. Skumt eftersom att jag fick en bekräftelse på bokningen. Jaja, när vi så äntligen sitter inne i den fullsatta salongen och filmen börjar så ploppar Jennifer Lawrence upp på duken. Det är då det klickar för oss. Vi är på fel film! Det var bara att sitta så fint och titta igenom "Hunger games Mockingjay part 1" på premiärkvällen dessutom. Knappast något vi hade tänkt oss. (Simon höll på att somna flera gånger men jag tyckte den var helt okej). "Dum och Dummare 2" går nästa onsdag, imorgon!

Style Mission 5 #10 -Bohem


Måndag 24 november

Har precis kommit hem från frissan. Håret känns 100 gånger tjockare än imorse och så luktar det tuttifrutti. Supernöjd! Den här lediga dagen ska spenderas med att tvätta, äta pepparkaksdeg, förbereda en massa inlägg här på bloggen och pussla. Började på ett 2000-bitars pussel förra veckan när jag var hemma och var sjuk i tre dagar. Har lurat med Simon att hjälpa mig lite då och då men det tar verkligen evigheter. Tur att det är roligt.

#65 Photoshoota

Soliga vår- och sommardagar kan man inte låta bli att ge sig ut i solen och fota i den vackra naturen.
 
 
 
 
 
 
(och så någon oserriös också så klart)
 
(Läs hela listan här) 

Style Mission 5 #9 -Badkläder


September 2014

Gick på Musikalen "Zjuvago" i Malmö med Sanna Nielsen i huvudrollen
 
Köpte en råsaftscentrifug som var helt beroendeframkallande
 
Hela familjen åkte in till stan och åt på restaurang för att fira att
Lille C nu officiellt blivigt vår lillebror
 
Fin frisyr
 
Simon lagar hummersoppa
 
Hösten kom på riktigt
 
Såg musikalen "Little shop of horrors". Superbra!
 
Jättefina blommor jag fick av Simon utan någon som helst anledning <3

#23 Hälsa på Jonathan i Göteborg

Ännu en sak jag glömt göra inlägg om. Fy skäms! I februari 2014 var jag uppe en sväng på kurs utanför Göteborg och passade självklart på att hälsa på Jonathan när jag var så pass nära. Spårvagnen dit var enda bilden jag hann ta på resan innan mitt batteri dog.
 

Tisdag 18 november

Idag håller vi sjukstuga. Har haft ont i halsen ett par dagar nu men inatt slog det till rejält. Vaknade flera gånger av att det gjorde ont att andas. Kan knappt svälja och att prata ska vi inte ens prata om. Suck. Det blir flytande diet idag.
Fick ett sms nyss om att poledancen är inställd ikväll så det passade perfekt faktiskt.
Förresten! Idag flyttade jag äntligen min adress, så från och med på tisdag nästa vecka är jag och Simon officiellt sambor <3

Style Mission 5 #8 -Mitt senast köpta plagg (Jackan)


#15 Hålla maskeradfest

Halloween 2014 höll jag och Simon fest. Självklart var alla utklädda. Supersuccé! Önskar att jag tagit fler bilder men det får ses som ett gott tecken; vi hade alldeles för roligt för att tänka på kameran.
 
 
 
 
 

Style Mission 5 #7 -Änglalik


Måndag 17 november

Ny vecka igen. Varför känns det som att jag skriver så varje dag? Hinner inte riktigt med här.
Den här helgen var jag. tro det eller ej, ledig. I lördags tog jag och Simon tåget ner till Köpenhamn och åkte sen vidare ut till Farum. Självklart var det banarbete på vägen så vi fick byta tåg två gånger. Istället för de två och en halv timmarna det borde ha tagit så tog det fyra timmar(!!!) att komma fram. Vi checkade in på ett hotell som låg vägg i vägg med en stor fotbollsarena. Så pass att om man drog bort gardinerna som täckte en hel vägg inne i rummet så var den väggen en stor glasruta direkt ut mot planen. Där fanns biofotöljer att sitta i och allt! Självklart tittade vi ett tag på ett par matcher även om det inte var någon tävling eller så. Superhäftigt! På kvällen hade Veronika 30års-fest. Massor med folk, tävlingar, bordsplacering, underhållning, fri bar, trerätters meny med inhyrd kock och massor med skålande. Superorganiserat och supertrevligt. Stannade hela natten. Sen mådde man så klart som man förtjänade på söndagen.

Style Mission 5 #6 -Stickat


Venedig juni 2014 Del 1

Äntligen dags att dela med sig av lite bilder från min födelsedagsresa till Venedig i somras med Mormor. Har miljoner bilder att visa men ska försöka behärska mig.
 
 Varannan butik var fylld med vackra masker
 
 
En vanlig "gata"
 
Mormor
 
Precis utanför hotellet
 
Stortorget
 
Fin katedral
 
Åkte ut till ön Lido och provade på stranden. Helt okej
 
Mormor och den italienska flaggan
 
Ännu en gata
 
Jag mitt på ett torg
 
Gondoler överallt
 
Känd bro
 
Posing
 
Posing
 
På min födelsedag åkte vi ut till ön Murano och tittade på glasblåserier
 
Butiker proppfyllda med glassaker
 
Självklart kom det ett ösregn när vi var fast ute på ön!
 
Middag
 
Så klart

Venedig/Dolomiterna juni 2014 Del 2

Självklart åkte vi gondol på min födelsedag!
 
Utsikt
 
Mormor och jag i gondolen
 
Översvämning varje natt på torgen när tidvattned steg upp genom brunnarna
 
Klassiska semesterposen
 
En av dagarna åkte vi ut till ön Burano. Snacka om fantasiö
 
Mormor gömmer sig i ett av regnbågshusen
 
Jag på en bro
 
Miljontals spetsbutiker
 
Fin vägg
 
Underbara havet
 
Gatukonst
 
På väg in i ett bibliotek
 
Inne i en katedral
 
En trappa av böcker
 
Framför några gondoler
 
Parkeringsplatser
 
Åkte minibuss upp genom Alperna
 
Jag och Mormor
 
Gigantisk damm
 
Dolomiterna
 
Galna vyer. Har aldrig sett något liknande
 
Uppe på toppen
 
Tyvärr var det så dimmigt att man inte kunde se mer än ett par meter
 
Lite "Sound of music" känsla
 
Stannade till en stund i lyxskidorten Cortina
 
Framför gamla OS-backhoppningsarenan (den som James Bond flög ut för)
 
Kyrka mitt i bergen
 
Tillbaka i Venedig igen och middag på Hard Rock Café
 
Hamnade mitt i prideparaden
 
Venedig uppifrån

Augusti 2014

Skaffade marsvinshonor i en månad (innan de gavs bort i födelsedagspresent till Lille C)
Här har vi lille Viking...
 
...Och det här är lille Kiwi
 
Tjusig frissa
 
Lyxig brunch i solen på balkongen
 
Simon och Kiwi
 
Shopping och restaurangbesök i Malmö med Mormor
 
Organiserade äntligen min te-samling
 
Firade Simons födelsedag
 
Sju sorters kakor på kalaset
 
Fin solnedgång

Måndag 10 november

Måndagar har visst blivit dagen då jag bloggar. Antar att jag har mest fritid då. Ledig rätt så länge men inte tillräckligt länge för att hitta på något innan jag ska jobba. Blir mest att tvätta, städa och surfa runder.
Den här helgen har varit fantastiskt bra! Fredagskvällen spenderades hemma hos Jake med att dricka några öl (Corona så klart) och spana in hans nya mixerbord. Lördagen gick ut på att storstäda här hemma. Vi tog en sväng in till stan också och köpte lite dekorationer till lägenheten som vi satte upp. På kvällen höll vi halloweenfest. Blev snarare en karaoke-maskerad. Kul att alla, utom två, var serriöst utklädda! En lyckad tradition vi startat. Stupade i säng strax innan ett. Klockan fem ringde väckarklockan och det var dags att bege sig mot Ullared och shopping på GeKås. Superlyckat! Jag fick planerat alla mina julklappar och hittade allt jag skrivit upp på min shoppinglista. Utan att bli ruinerad dessutom!

Style Mission 5 #5 -Det nya svarta

 

Måndag 3 november

Känns helt galet att skriva november.
Vaknade upp till det ljuvliga ljudet av lövblåsaren utanför. Suck. Har inte jättemycket planerat idag. Ska bara ta det lugnt, titta på några eftersläntande avsnitt av "Big Brother" och äta hemlagad kola. Kanske ger mig ut och räfsar lite löv om det fortfarande är uppehåll om ett litet tag. Sen blir det jobb 13-20.
Förresten så var det halloween nu i helgen! Jag var utklädd till clown på jobbet. Superkul! Dock inte praktiskt för fem öre att jobba i, men trunt samma. På lördagen hade Mormor och Morfar sin traditionella halloweenfest och där var jag french maid. Kom på delad tredjeplats med Simon (komiskt nog) i utklädnadstävlingen. Nu längtar jag bara som en tok till helgen för då är det minsann vi som håller halloweenfest. Ska bli superskoj!