#8 Besöka och spendera tid i 10 nya städer

1 - Cannes
 En av de lyxigaste städerna längs med hela den franska rivieran. Gjorde många besök här medans jag bodde i Nice och förundrades varenda gång över lyxyacter och  överdådliga hus.
 
2 - Menton
 Halva staden ligger i Frankrike och halva staden i Italien. Hit tog jag, Pappa och Patrik tåget och promenerade längs stranden och över gränsen. Självklart med onvägar genom de färgglada bergsgatorna.
 
3 - San Diego
 Hälsade på Kyle i två veckor och fick uppleva allt som upplevas bör en vår i Kalifornien. Vackra vyer och storstadsliv på en och samma gång.
 
4 - Beaulieu
 Vacker liten by nere på franska rivieran med en förstklassig privat strand. Toppen service och super god mat.
 
5 - Dubai
 Överdådens huvudstad. Störst, bäst och vackrast gällande precis allt. Förstklassig shopping, sightseeing, bad och uteliv.
 
6 - Reykjavik
 Den lilla fiskebyn på Island med de fantastiska vyerna. Sjukt fint. Alla foton ser ut att vara photoshopade trots att de inte är det. Vackrare plats får man leta efter.
 
7 - Farum
 Förort till Köpenhamn. Spenderade en helg med att gå på kalas och att titta på fotboll direkt från hotellrummet.
 
8 - Halmstad 
 En stad det har spenderats absolut för lite tid i innan. Fick strosat omkring och tittat på gamla bygnader och bara njutit av havsbris.
 
9 - Helsingborg
Kanske inte en ny stad, men det turistades minsann ändå. Allt som göras bör gjordes; bestiga Kärnan, åka förjan över till Helsingør...
 
10 - Paris 
 Underbart vackra stad. Pampiga byggnader och trevliga människor. Hela atmosfären uppslukar en och allt man vill göra är att vandra gata upp, gata ner, dricka vin på ett gatuhörn och lyssna på lokala liveband.
 
(Läs hela listan här)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback