Malmöshoppingen

Var som sagt i Malmö med Mormor i onsdags och råkade visst shoppa loss en hel del. Det var de födelsedagspengarna det.
 
Slusblå sidentopp
 
Snyggaste sommarpyamasen
 
Grå basklänning
 
Lite accesoarer: keps, armband, ring och en bandana
 
Randig trikåklänning

Söndag 30 juni

Jösses vad det ösregnar ute! Vaknade ett par gånger inatt av att det slog mot rutan.
Den här veckan behövdes det ingen lill-lördag hos Malin för igår kväll var vi båda lediga på den riktiga lördagskvällen. Kors i taket! Vi blandade daiquiris, hade shotrace och pratade en massa skit. Hennes bror var också med ett tag som förfest. Riktigt trevligt. Idag ska jag inte inte sticka under stol med att jag allt är lite seg. Men det märks också att pollen har förklarat krig. Ögonen kliar som galna och jag nyser stup i kvarten. Längtar tills allergipillret kickar in så man kan bli människa igen. Har ingenting speciellt planerat innan jobbet klockan tre så det blir bara till att vila upp sig och titta på lite serier tills dess. Årets säsong av amerikanska "Big Brother" har börjat igen. Jeij.

#86 Bo på hotell

På midsommarafton i år bodde jag och Malin på hotell nere i Malmö. Fina "Elite Hotel Savoy" för att vara helt exakt. Fyrstjärningt och jättefint verkligen.
 
 (Läs hela listan här)

27 juni

All in H&M
 
 
Topp - H&M
Byxor - H&M
Kilklackar - H&M
Halsband H&M
Klocka - Casio

Jajamensan


25 juni

Födelsedagsfin
 
 
Linne - H&M
Kjol - Köpt i Köpenhamn
Skor - Köpta i Kuala Lumpur
Ring - Glitter
Metallrosett - H&M

Lördag 28 juni

Jag lever!
Har varit totalt fullspäckat schema de sista dagarna. Födelsedags-tisdagen spenderades på jobbet och somnade i princip så fort jag kom hem. I onsdags tog jag och Mormor en heldag i Malmö. Vi köpte tyg, tittade på marsvin och shoppade loss inne på det gigantiska shoppingcentert Emporia. Igår var det göra-viktiga-saker-dagen; städa, betala räkningar och sånt. Farmor var även inom med en försenad födelsedagspresent.
Framme till idag. Har jobbat tretton timmar som vanligt på fredagar och ska fixa lite kvällsfika att mumsa på framför förra veckans "True Blood-" avsnitt. Tidsinställer ett par inlägg här tills lite senare och imorgon så att det inte blir eko igen.

Happy Birthday to Me!


24 juni #2

 
Linne - H&M
Kjol - New Yorker
Skärp - H&M
Skor - Bianco
Ringar - Glitter, Bijou Brigitte

24 juni #1

T-shirt - Gina Tricot
Byxor - H&M sports
Skor - Nike

Måndag 24 juni

Kalasdags! Jag håller bakstuga inne i köket och Patrik blir galen av allt elvispande och de miljoner skålarna överallt. Äh, han får helt enkelt bara vänta med att äta något tills jag är färdig och han kan komma till igen. Så det så.
Det är helt klart färdiglatat för den här gången, så fort kakan är klar i ugnen ger jag mig ut på en runda. Har knåpat ihop ett par riktigt bra spellistor i i-poden så nu är jag minsann laddad. Tänkte hinna med en snabbstädning också innan folket kommer och sen jobbar jag sena stängningspasset ikväll. Har jag ork över följer jag med Malin ut på en promenad efteråt. Full rulle som vanligt :)

(I wanna) Channing all over your Tatum


Söndag 23 juni

Precis hemkommen. Är fortfarande helt slut efter helgen. Sov sammanlagt tjugo minuter på tåget under de 24 midsommaraftonstimmarna. Galet att jag ens orkade jobba igår! Men nu börjar det komma ifatt tycker jag. Känner mig helt seg och är trött i kroppen. Har miljontals med bilder och filmer att fixa från helgen men helt ärligt pallar jag inte. Borde ge mig ut en runda också, lär knappast bli tid till det imorgon heller, men en myskväll under en filt med en skål jordgubbar i mjölk och ett par avsnitt kanadensiska "Big brother" lockar väldigt mycket mer just nu.
 
Slicade upp tummen på jobbet idag

21 juni

Linne - Gina Tricot
Kjol - H&M
Skinnjacka - Köpt på Zara i Nice
Halsband - Gina Tricot
Skor - Din Sko

Efit 190613

 08:00
Började dagen som vanligt med att surfa runt lite på nätet
 
 09:00
 Iväg och köper frukost
 
 10:00
Mumsig melon 
 
 11:00
 Kollar veckans avsnitt av "The Bachelorette"
 
 12:00
 På väg mot Hässleholm för att köpa jobbeskor åt Malin
 
 13:00
 Lunchade på restaurangen "Faro zon"
 
 14:00
 Ego
 
 15:00
 Vidare till Tyringe för att köpa hundgrejer och titta efter marsvin
 
16:00 
 Marsvinsjakten fortsätter
 
 17:00
 Kvällsmat
 
 18:00
 Återupptar marsvinsjakten på nätet
 
 19:00
 Moi
 
 20:00
 Tittar på kanadensiska "Big Brother"...
 
 21:00
 ....tittar fortfarande
 
 22:00
 Provade på Lokas nya smak "Jordgubbsglass". Luktar fantastiskt men smakar skumt
 
 23:00
Fina blommor vid sängen. God natt!
 

Lördag 22 juni

Gårdagen var lätt den bästa midsommaraftonen någonsin! Jag började med att jobba sju timmar och har aldrig haft så mycket folk i butiken på samma gång, galet! Mötte sedan upp Malin och tog tåget direkt ner till Malmö. Där hade vi bokat ett fyrstjärningt hotell som vi checkade in på. Drack våra medhavda cider och fixade till oss innan vi tog tåget över till Köpenhamn. Självklart tog vi en drink på Happy Hour inne på älskade Hard Rock Café innan vi gick in på Tivoli. Möttes upp med Veronika och Maria. Åt så klart middag på underbara båten och sen strosade vi bara runder i parken. Åt smaskiga chokladspett och så klockan tio började kvällens huvudattraktion: konset med "Thirty seconds to Mars"! Fy bubblans vilken bra konsert! Tyvärr kunde inte danskarna stanna hela kvällen men vi tryckte in oss mitt i folkhavet och hoppade, dansade och sjöng med som galningar. Vid midnatt gick vi tillbaks till Hard Rock Café och beställde drinkar i väntan på att mina gamla kollegor skulle dyka upp. Tillsammans drov vi vidare till "The pink flamingo" där vi spenderade resten av natten med att prata och dansa en massa. Beställde in tre olika flaskor sprit och en massa blannevann, så det tröt inte om förfriskningar precis. Roligaste utekvällen på evigheter kan jag lova! Tog tåget hem fyra imorse och landade i våra hotellsängar klockan fem. Klockan tio var det bara att stiga upp och proppa i sig av den fantastiskt goda frukostbuffén innan vi skulle med tåget norrut igen. Åkte direkt till jobbet och nu sitter jag här. Lagom mör. Tack alla som var med och gjorde kvällen oförglömlig!

Fotar med Malin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag 21 juni

Glad Midsommar!
Blommor i håret och fågelkvitter utanför fönstret. Hoppas ni alla får en jättefin dag/kväll. Vi hörs imorgon igen.

20 juni

Topp - Gina Tricot
Shorts - Gamla som gatan
Långärmad - Adidas
Skor - Nike

Torsdag 20 juni

Galet varmt idag! Jag sitter med tvärdrag och knappt några kläder på mig och svettas ihjäl. Hoppas det håller i sig tills imorgon också. Midsommar med sol tack!
Hade massor och göra i bageriet idag så det var skönt att sluta tidigt och gå därifrån. Hade nog blivit galen av en heldag i det tempot. Nu ska här lunchas redigeras gårdagen Efit-bilder . Måste packa inför imorgon också. Ska ta tåget söderut direkt efter jobbet. Ska äta finmiddag, gå på konsert, sova på hotell och eventuellt grilla mitt i natten nere vid havet. Längtar massor! Värmer upp med den senaste låten som fastnat på hjärnan: LÄNK.
 
 

Malins fina hästar

Accent
 
Semlan
 

Tisdag 18 juni

Det blev visst inte så mycket bloggat idag heller märkte jag. Tanken var där, men icke. Började med en ordentlig powerwalk ute i skogen med Malin och Molly på över en timme. Är riktigt stolt över att jag klarar att hålla samma tempo hela vägen nu! Sen åkte jag med som smakråd åt broren när han skulle shoppa lite kläder i Hässleholm. Var nostalgisk och lunchade på pastavagnen precis som var och varannan dag när man gick i gymnasiet. Sen väntade sju timmars jobb i posten och bageriet + stängning i kassan. Nu blir det total slapping i soffan med säsongspremiären av "True blood". Äntligen!

17 juni

Linne - H&M
Shorts - GeKås
Solglasögon - Gamla som gatan
 

Great day


Då var det dags igen

Fick äntligen pratat med någon på Skatteverket. Tydligen har det varit något kladd med ändrade bankuppgifter så jag får inte tillbaks några pengar förrän i mitten av augusti. Suck på det! Men men. Nu ska jag ut på en svettig runda och sen blir det en glass på det. Ha en fin sommarmåndag allihopa!
 
 

Måndag 17 juni

Sitter i telefonkö till skatteverket "du har just nu plats nummer 238 i kön, var god dröj". Megasuck!
Solen skiner och alla grannarna har visst kommit överens om att klippa gräset samtidigt. Jag och Patrik har storstädat här hemma; dammat, dammsugat och torkat golvet. Nu luktar hela lägenheten fräsht av citron kan jag lova. Det och en blandning av nyklippt gräs.
I förrgår ösregnade det förresten. Jag tog på mig regnkläder och drog med lille C och hans fem- och sjuåriga kompisar bort till lekplatsen. Vårt uppdrag var att bli så blöta som möjligt. Inga som helst problem där inte. Vi hoppade i vattenpölar, åkte rutchkana och hade sprintertävlingar i dikena. När vi kom hem efter ett par timmar kunde man tömma sjöar ur fickorna. Men fy bubblans vad kul vi hade det.

Söndag 16 juni

God afton! Sitter och slösurfar och ska faktiskt gå och lägga mig om bara ett par minuter tänkte jag. Hade en lugn förmiddag för mig själv här hemma och sen åkte jag in och jobbade stängningspasset på fem timmar. Nemas problemas. Nu ikväll har jag och Sandra varit ute och promenerat strax under en mil. Vi gick hela vägen upp till Malins hästar och gav dem lite kvällsmat innan vi tog en rejäl omvägsrunda hem igen. Nu är man lagom trött i benen och har lungorna fyllda med frisk luft igen. Underbart!

16 juni

 
Klänning - Gina Tricot
Pumps - Scorett
Halsband - Gammalt som gatan
Ring - Bijou Brigitte
 

Dagens inspiration

Bladdriga mönster, kavaj, färgglada byxor och militärgrön jacka är vad jag helst går omkring i just nu
 
 

Hälsning från Carlings

 

Storshoppingen

Färgade sommarshorts
 
Löparskor speciellt framtagna för mig. Fick prova på en massa olika övningar och maskiner
inne i butiken innan de kom fram till att de här var det helt klart bästa valet för min del
Är verkligen supernöjd också! Bästa skorna någonsin!
 
Träningsbyxor. Långa, tre kvarts och shorts
 
Sidenjacka
 
Hudfärgad spetsbh, Hårspännen med rosor och rosetter,
träningsstrumpor som man inte svettas i och ett supersnyggt halsband
 
Lila chiffongkjol
 
Sporttoppar
 
Knallrosa hoodie och ett transperant linne med en döskalle på så klart
 

Lördag 15 juni

Bloggtorka igår som vanligt på fredagar. Idag däremot slutade jag redan klockan två (stora kryss i taket!!). För första gången på sju veckor har jag inte stängningspasset på en lördag. Har spenderat i stort sett hela eftermiddan fram tills nu på att bygga ihop Patriks nya grill. En riktig värsting med en massa finesser = ett frustrerande projekt att få ihop. Men bra blev det. Ikväll bjuder han hit lite kompisar på premiärgrillning. Borde igentligen städa lite innan det kommer folk men jag pallar inte. Tror det blir en powerwalk i det fina vädret istället. Japp, så får det bli.

13 juni

 
Klänning - Made by me
Skärp - H&M
Topp - Gina Tricot
Pumps - Scorett

Shopping i Malmö

I en av alla miljoner butiker vi gick amock i
 
Jag och Malin
 
Underbart god thaimat
 
Ett försök till att organisera bland påsarna och fynden
 

Torsdag 13 juni

Så här ser min lediga dag ut idag:
[x] Frukost
[x] Boka hotell till midsommar
[x] Powerwalk med Malin (i ösregnet)
[x] Lunch
[x] Systuga hos Mamma
[x] Skype-dejt med Josh
[x] Middag
[/] Filmkväll med Patrik - "The Hobbit"

God morgon!

Invigning. Dags att se vad de nya skorna går för.
 
 

Onsdag 12 juni

Det sägs att man ska ta tills man skäms, idag har jag tagit och tagit, nu i efterhand har jag kollat på prislapparna och kan erkänna att jag skäms en smula. Har verkligen storshoppat! Kan inte minnas en annan gång då jag ens varit i närheten av idag. Men bra blev det. Fick tag på precis allt jag skulle och strök allt på inköpslistan förutom en helsvart keps. Känns bra. Skatteåterbäringen skulle ju ändå användas till något. Varför inte till shopping? Får ta och fota allt imorgon.
Nu blir det slapping med amerikanska "Big Brother" resten av kvällen. Tolv timmars konstant rännande sätter minsann sina spår.

12 juni

 
Topp - Gammal som gatan
Vinröd kjol - H&M
Ballerinas - Din Sko
Halsband - Glitter
Ringar - H&M, Bijou Brigitte
 

Go kindergarten

 Jag älskar verkligen The lonely Island!
 

Shoppingsugen

Imorgon bär det av till Malmö för en ordentlig shoppingrunda. Har rensat ordentligt i garderoben och inventerat över vad som behövs. Värmde även upp genom att surfa runt på nätet och hittade massor med fint. Bikinin och shortsen måste jag verkligen spana på live.
 
 
Topp 99kr, Shorts 149kr, Halsband 149kr, Skor 299kr, Bikini  149& 99kr

På promenad

 

Tisdag 11 juni

God morgon där ute!
Vaknade med solen i ansiktet och massor med energi. Det här kommer att bli en riktigt bra dag; börjar med frukost och "The bachelorette". Sen kommer Malin förbi för att kolla om där är något i klädhögen jag rensade ut som hon vill ha. Efter det blir det en powerwalk innan det blir alldeles för varmt ute. Håller vädret i sig så lunchar vi ute i solen på vägen hem. Har lovat att följa med till en hästbutik och titta på lite tyglar innan jag börjar jobba klockan två också. Har ett par timmars förberedning i bageriet och stängning i kassan som väntar.

10 juni

 
Klänning - H&M
Skärp - H&M
Ringar - H&M, Glitter och Bijou Brigitte
Solglasögon - Köpta i Kuala Lumpur
 

Skrattar så jag dör


Måndag 10 juni

Ursäkta bloggtorkan. Har haft noll inspiration de senaste dagarna och den lilla fritiden jag haft innan och efter jobbet har varit fullsmockade. Idag lyckades jag ta sovmorgon ändan tills klockan var nio. Riktigt skönt! Tänkte hinna med att dammsuga innan jag, Malin och Molly ska ut och gå en runda. Helt underbart väder fortfarande. Sommaren har verkligen kommit för att stanna. I eftermiddag sker den stora sommarrensningen i garderoben. Plagg, smycken och skor som inte används ska bort och allt som är kvar ska inventeras. På onsdag bär det av till Malmö för att uppdatera garderoben och då är det rätt bra om listan på allt som behöver kompletteras är klar. Jobbar sena stängningspasset ikväll så jag är i princip ledig idag.

Blandade bilder

Lill-lördag med Malin
 
Paradis
 
Nyhavn i Köpenhamn
 
Lyssnar på Joshs senaste låtar över Skype
 
 
Söta Kajsa precis innan sitt frisörbesök
 
Snygg rom

Fredag 7 juni

Bah, jag är helt slut i huvudet efter att ha jobbat 07-20 idag. Har minsann lite träningsverk i rumpan också efter gårdagens powerwalk, men så kan det gå, på söndag ska vi allt ut igen. Den här helgen blir knappast en vild en. Tänker mysa ner mig med en påse lösgodis och titta på serier på datorn innan sängen väntar. Imorgon börjar jag inte förrän klockan ett så en sovmorgon där passar finfint. Fredagarna har blivit en nästan permanent bloggtorka har jag märkt. Men, men, får ta igen det också imorgon.

Tjuvkik


Torsdag 6 juni

Idag vart det Sveriges nationaldag. Underbart väder med närmare trettio grader ute. Perfekt när jag för en gång skull är ledig. Tackade (kors i taket) nej till ett extrapass i Köpenhamn. Kände att jag behövde en dag utan några som helst planer att bara vara ledig på. Än så länge har jag hunnit vara iväg med Malin och fotat ett par timmar, hälsat på hennes hästar och legat ute i solen en stund. Nu blir det lite middag i väntan på att det ska bli lite svalare för en powerwalk. Imorgon väntar tretton timmar på jobbet.

Snygga klänningar

Isla Fisher i LWren Scott, Miley Cyrus i Azzaro,
Jacqueline Emerson i Cynthia Rowley, Taylor-Swift i Dolce Gabbana

Onsdag 5 juni

Jobbat extra - check
Tvätta - check
Köra diskmaskinen - check
Tog några extratimmar på jobbet idag och var hemma redan vid sju. Snacka om lyxigt att ha i stort sett hela kvällen ledig! Sitter och gottar mig i solen och slösurfar lite medans jag väntar på att tvätt- och diskmaskinerna ska bli klara. Sen blir det en promenad ute och så ska här tittas på säsongspremiären av "The bachelorette".

Snygga kortisar

Giambattista Valli Couture, Elie Saab, Zuhair Murad Couture, Monique Lhuillier

På promenad

Tog lite foton igårkväll när jag var ute och gick med Sandra nere vid sjön
 
 
 
 
 
 

4 juni

 
Tunika - H&M
Kilklackar - H&M
Halsband - H&M
Ringar - Ur&Penn, Köpt i Thailand

Made by me

Måste bara visa baksidan på toppen jag knåpade ihop i söndags. Själva tyget är guldglittrigt men det var riktigt svårt att fånga på bild. Är verkligen supernöjd med ryggen!
 

Tisdag 4 juni

God morgon!
Solen skiner på mig och jag vaknade av mig själv redan halv åtta. Ett under sedan jag satt och pratade med Josh på Skype tills två inatt. Hinner betala lite räkningar och tvätta en maskin tvätt innnan jag ska till jobbet. Tackade ja till fyra timmar extra idag (katshing). I övrigt händer det inget speciellt för tillfället. Dagarna rullar på med jobb och det är i stort sett vad man hinner med om dagarna. Var inom med en björnbärspaj hos Mamma igårkväll och fikade lite. Det var vel gårdagens action det.

3 juni

 
Topp - Made by me
Kjol - Gina Tricot
Halsband - H&M
Ringar - Bijou Brigitte, Gina Tricot, Glitter
Kilklackar - H&M

Festival i Helsingborg

Åt supergod mat på Harrys
 
Helt Off spelade på stora scenen
 
Björn var serriös som vanligt
 
Jonte
 
På väg ner från borgen
 
Discoteka Yugoslava
 
Malin och Jag
 
Världens coolaste tuba sprutade både rök och laser
 

1 juni

Blus - Köpt i Nice
Kjol - H&M
Kilklackar - H&M
Halsband - Gammalt som gatan

Söndag 2 juni

Det går bara på halv fart idag. Gårkvällen/natten blev extremt lyckad! Jag och Malin tog tåget till Helsingborg och åt middag inne på Harrys. Supergod mat och vi provade ett par nya sommarcider. Efter det mötte vi upp killarna uppe i slottshagen där ett mysigt reaggeband spelade på en stor scen. Hela parken var fylld med picknickande folk. Vi stannade en timme och drack våra medhavda cider innan vi gick ner för berget igen och satte oss på en bar som hette "Utposten". De hade supergoda cocktails. Vid elva var det bara att gå upp för jättetrappan till festivalområdet igen för att se Discoteka Yugostyles konsert. Hela parken hade förvandlats till ett gigantiskt dansgolv och det var helt omöjligt att inte dansa med. Stämningen var verkligen fantastisk! Efteråt tog vi tåget ner till Malmö där vi sov och imorse rullade vi hemåt igen.
Det blir en heldag med slapping framför serier med avbrott för en Skype-dejt med Josh i mitten. Ikväll ska jag nog hem till Mamma och sy lite. Har massor med idéer som behöver ut.

I väntan på bussen

Syrener
 
 
Liljekonvaljer överallt
 
Moi
 

Lördag 1 juni

Juni!
Har spenderat i stort sett hela dagen på att plocka här hemma och fixa med lite småprojekt jag skjutit upp. Verkligen skönt att få sånt undanstökat. Ska fixa lite mat nu och sen packa vaskan för ikväll. Ska till Helsingborg med gänget. Vet faktiskt inte exakt vad det är vi ska hitta på förutom att gå på konsert klockan elva. Fram tills dess är det hemliga planer. Spännande! Det blir aldrig tråkigt när man låter killarna planera. Trevlig lördag på er.

Shoppat i Köpenhamn

Supersnygg spetsklänning
 
Långkjol med tribalmönster
 
Maffigt blingat halsband
 
Söt sommarkjol

Style Mission 3 #16 -Balklänning