31 mars

Tröja - H&M
Kjol - H&M
Sjal - Vero Moda
Skoletter - Sko Punkten
Halsband - Ur&Penn
Ringar - H&M, Bijou Brigitte

Söndag 31 mars

God morgon!
Idag är det påskdagen och vaknade upp väldigt utvilad och pigg. Solen skiner och jag är ledig. Kom faktiskt ihåg att ställa fram klockan inatt. Jobbet igår gick jättebra och jag fick över 200kr i dricks. Tjoho, så jag lyxade till det ordentligt och köpte en gigantisk påse lösgodis inne på Hemmakväll. Idag står påskmiddag hemma hos Mormor och Morfar på schemat och efter det har jag en Skype-dejt med amerikanarna. Ska även få besked ifall jag får jobbet idag någon gång. Håll tummarna! Ikväll ska jag på bio med Pappa och Broren. Vi ska se "G.I Joe: Retaliation." Självklart får godispåsen följa med. En riktigt fullspäckad och bra dag skulle jag vilja påstå. Vad hittar ni på med den här långhelgen?

Påskmusik

 
Ed Sheeran ft. Passenger - "No diggity" vs. "Thrift shop" (mashup)

Lördag 30 mars

Då var vintern här igen. Det snöade hela dagen igår och nu inatt började det lägga sig också. Som tur var så verkar det smälta bort igen. Man blir helt skitzo.
Idag är det jobb igen och sista dagen på prov-veckan. Förhoppningsvis får jag reda på ikväll om jag får det eller inte. Fram tills dess tänker jag bara sitta här och nörda mig, så det så!

29 mars

Tröja - Gina Tricot
Kjol - H&M
Skoletter - SkoPunkten
Ringar - Glitter, H&M

Långklänningar från Oscarsgalan

Att jag inte har publicerat det här inlägget tidigare är ett mysterium. Here it goes, mina favoriter från årets Oscars gala och Vanity Fair's efterfest:
 
Salma Hayek i Alexander McQueen, Nicole Kidman i L Wren Scott,
Elizabeth Banks i Alexander McQueen, Jennifer Lawrence i Calvin Klein,
Stacy Keibler i Naeem Khan, Lily Collins i Zuhair Murad Couture,
Samantha Barks i Valentino och Sandra Bullock i Elie Saab

Fredag 29 mars

Mycket bättre dag idag! Vaknade inte upp och ville slå sönder något i alla fall. Haha!
Har ätit en ordentlig frukost och sitter nu och slösurfar här vid datorn. Har inga som helst planer för dagen och ska inte börja jobba förrän klockan sex ikväll. Lugna puckar med andra ord. Veckans avsnitt av "American Idol", några LoLmatcher och kanske en lyxig lunch är något jag spenderar dagen på.

Torsdag 28 mars

Skärtorsdagen. Känner mig inte riktigt på topp. Gårkvällen gick inte som på räls precis och jag känner mig verkligen inte motiverad att åka tillbaka ikväll. Solen har gått och gömt sig igen och jag har noll inspiration för tillfället. Hoppas det blir bättre efter en dusch och en film. Annars går jag och lägger mig igen.
 

I ♡ Spring TAG

Hittade den här roliga taggen för ett par dagar sen:

1. Favorit nagellack i vår?
Ljusa färger som ex ljusrosa eller pärlemovit.
2. Vilken är din måste-ha läpp produkt i vår?
Ett ordentligt lypsyl. Mina läppar är fortfarande katastroftorra efter vintern så ett läppbalsam är ett måste! Gärna som ger lite glans samtidigt.
3. Favorit vårklänning?
 Jag har en som går lite åt det svart-lila-blå hållet med ett abstrakt mönster som liknar blommor på avstånd. Så fort den kommer ur tvätten åker den på igen.
4. Vilken är din favorit vårblomma?
 Snödroppar.
5. Favorit vår accesoar?
 Solglasögon. Det är en speciell känsla att kunna plocka fram dem igen.
6. Vilken vårtrend gillar du mest i år?
 Det sportiga modet är snyggt, men till en viss grad. Det finns massor med slappa linnen och snygga jackor i butikerna. Min gräns går bara där det ser ut som om man faktiskt ska iväg och träna.
7. Favoritmat i vår?
 Alla frukter och bär som helt plötsligt är mycket frächare i affärerna.
8. Vad heter din favoritparfym i vår?
 Jag är helt (åter-) förälskad i min "DKNY Be Delicious Fresh Blossom"
9. Hur är våren där du bor?
 Just nu håller snön på att smälta bort och solen är faktiskt framme för första gången på flera månader. Det gör verkligen skillnad. Alla börjar klä av sig sina tjocka vinterkläder och befinner sig utomhus istället för att gömma sig inne. Fåglarna börjar kvittra och dagarna blir ljusare.
10. Vad är det bästa du vet med våren?
 Jag hänvisar till förra frågan. Solen är helt klart det bästa!
11. Är du en vårstädare?
 Nej, det vill jag inte påstå. Jag försöker hålla rent hela tiden.
12. Hur planerar du att spendera påsklovet?
Nu när jag inte går i skolan längre så är påsklovet inte något speciellt. Ska jobba i stort sett hela veckan och på söndag blir det stor släktmiddag hemma hos Mormor och Morfar. Nästa "riktiga" semester ligger hela tiden och puttrar i mitt huvud men det är ett tag till oavsett vad.

Onsdag 27 mars

Började som vanligt dagen med ett par matcher LoL och det går fortfarande som på räls. Ska snart promenera bort och hämta hem min cykel som står borta hos Mamma och sen blir det lunch. I eftermiddag väntar ett tag med dammsugaren och så ska här skickas lite mail och ringas några viktiga samtal. Ikväll ska jag jobba. En helt vanlig dag med andra ord.
"Keep your face to the sun and the shadows will fall behind you"

Sant!


26 mars

Lång tröja - Present
Underklänning - Lindex
Stövlar - Din Sko
Skärp - Lindex
Ringar - H&M, Bijou Brigitte

Tisdag 26 mars

Dags att snöra på sig knegarskorna idag. Typiskt bara att jag har massor med energi till att göra annat just idag. Städa, tvätta och fixa en massa annat sånt. Men men, det är inget att göra åt. Förhoppningsvis blir det roligt på jobbet också.
Det är förresten rena våren ute idag! Tror faktiskt att jag ska gå ut och gå en runda, det hinner jag innan tåget om jag gör det bums. Vi hörs.

Tradera

Har lagt upp lite fler prylar på Tradera. Spana in dem HÄR.
 

Måndag 25 mars

Är på väg hem till Mamma på middag. Det vankas älgstek, så det tackar man knappast nej till när det erbjuds. Har spenderat dagen i övrigt på att lägga ut lite saker på Tradera, tvätta och spela LoL så klart. Är inne i ett vinnarstreck just nu så det är lite extra roligt för tillfället. Annars inget speciellt. Förbereder mig inför en full arbetsvecka som börjar imorgon. Den första på evigheter. I år faktiskt. Men det ska nog gå bra. Får bara se till att variera skor mellan dagarna så jag inte förvärrar mina skoskav som jag fick under mina två 12timmars pass förra veckan.

Glömda bilder från Nice

Idag saknar jag Nice lite extra. Har kompisar där nere som drar och framförallt vill jag hoppa fram ett par månader vädermässigt. Hittade några blandade bilder som jag inte visat innan.
 
Utsikten från mitt fönster
 
Plockar lime med Kristina på väg hem från jobbet
 
Julpynt inne i centrum
 
Alexandra och Mormor på flygplatsen
 
Egoposing innan utgång

25 mars

Klänning - H&M
Hoodie - Present från San Diego
Ballerinas - Din Sko
Ringar - H&M, Bijou Brigitte

Dagens inspiration

Bara ben, glittrig jacka, knalliga färger och skinnjacka är vad jag önskar mig idag.
 

Söndag 24 mars

Provjobbandet gick jättebra idag. Ska tillbaka och jobba fem dagar i nästa vecka också och sen får vi se hur det blir. Själva sysslorna är inga som helst problem, det är bara rutinerna som ska in och alla vanor som måste läras.
På vägen hem stannade jag till hos Mamma och byggde lite Lego med lille C och blev bjuden på fruktsallad med glass. Nu blir det ett avsnitt "Face Off" innan jag nog går och lägger mig tidigt. Vaknade redan halv åtta imorse av någon konstig anledning, förmodligen var jag spänd inför prova-på-jobb-dagen. Vi hörs imorgon igen.

Jesus Christ Superstar

Igår var jag och Mamma som sagt och tittade på musikalen "Jesus Christ Superstar" i Kristianstad.Jag har faktiskt inte sett originalet så jag vet inte hur mycket av den som var självkorrigerad men 95% av föreställningen var riktigt bra! Emil Sigfridsson var både regissör och spelade huvudrollen som Jesus. Råkar du bo i närheten så tvivla inte. Den spelas varje helg tom april har jag för mig.
 

23 mars

Klänning - H&M
Underklänning - Lindex
Skoletter - H&M
Ringar - Pilgrim och H&M
Skärp - Accecorize

Hur du småirriterar din hund

 

Lördag 23 mars

Vart har mars blivit av?! Jag kommer ihåg när jag och Mamma skulle boka musikalbiljetter och tänkte att vi tar det i slutet av mars, det är ju evigheter tills dess, så kan vi planera in det långt i förväg. Nu helt plötsligt är det dags! I eftermiddag ska vi se "Jesus Christ Superstar" och efteråt blir det restaurangbesök.
Kanske dags att hoppa ur pyamasen så jag hinner med lite annat innan vi ska med tåget. Ha en bra dag.

22mars

Klänning - H&M
Kofta - H&M
Stövlar - SkoPunkten

Fint på H&M

Spanade lite inne på H&M för ett par dagar sedan och hittade de här godbitarna:
 
Lila skoletter, jag är kär!
 
Supersnygg ring
 
Puderrosa shorts är något jag önskar mig till sommaren
 

Fredag 22 mars

God morgon fredag. Ska bara se klart morgonens avsnitt av "American Idol" innan jag hoppar i duschen och tar tag i dagen. Här ska storhandlas på MAXI. Det fullkomligt ekar i kylskåpet och igårkväll åt jag ris med kokt broccoli och en sallad till middag. Det var vad jag hade kvar, haha! Så nu ska här fyllas upp och ikväll blir det ordentlig middag igen. Har inte bestämt mig helt ifall jag åker ner till Malmö igen ikväll. Vi är ett helt gäng som har fått fribiljetter till en klubb där nere och en av killarna håller förfest. Just nu känner jag mig ganska så trött på att åka tåg faktiskt. Kanske att det bara blir en myskväll med popcorn och en film istället. Får se vad jag känner för lite senare.

Köpenhamnshelgen i bilder

För två veckor sedan spenderade jag en långhelg i Köpenhamn och här är några bilder på vad jag pysslade med:
 
Jobbade två dagar på Radison och hade den här vackra utsikten i bakgrunden
 
Promenerar i Köpenhamn city
 
Häftig arkitektur
 
Grafitti
 
Centralstationen
 
Lyxade till det och tog en fika inne i stan
 
Sushi-date med Veronika
 
Sleepover med Veronika och hennes landslagskläder
 
Mini reunion/födelsedagsfest för piraterna hemma hos Christina
 
Daniele, Jakob, John
 
Rikke, Mie och Kristina
 
 
Christina, Magnus och Jonas
 
Påskebrygg
 
Jag lyckades också fångas på en bild
 
Rasmus
 
Morgonens första syn

Justin Timberlake

Äntligen!
Jag har bokstavligen väntat i flera år på att Mr.Justin Timberlake ska släppa ett nytt album och nu har det hänt. Har haft skivan på repeat den senaste veckan och nu måste jag bara dela med mig. Lyssna HÄR.
Klämmer även in min favoritlåt från YouTube.
  

H&M Conscious collection Exclusive

Den 4april släpper H&M sin Conscious collection Exclusive och den känns väldigt glamorös och lyxig. Här har ni mina två favoriter:
 

Tisdag 19 mars

God morgon!
Intervjun igår gick jättebra och redan på söndag ska jag provjobba. Jeij!
Idag är det dock andra bullar och jag ska alldeles strax med tåget till Köpenhamn för två dagars långa jobbpass. Ska bli kul. Att servera på fina evenemang är något av det roligaste och ikväll har vi ca400 personer som ska äta trerätters. Imorgon är det bara någon mässa så de ska ha kaffe och stående buffé i olika omgångar.
Men men, vi hörs på torsdag när jag kommit hem igen.

H&M

Hittade lite fint på h&m.com.
 
299kr, 49,50kr, 399kr

Måndag 18 mars

Har verkligen fixat titt dyngsrytmen nu och vaknar runt halv åtta-åtta på mornarna och går och lägger mig vid elva istället för tre-fyra. Skönt! Det lär också behövas för imorgon bär det av till Köpenhamn för två dagars jobb tidigt på morgonen igen. Sover över hos Veronika och håller svensk-mys.
I eftermiddag däremot har jag en jobbintervju! Äntligen! En restaurang i grannstaden söker serveringspersonal så det hade varit perfekt. Ska iväg och skriva ut CV innan jag åker med tåget. Önska mig lycka till!

Bowlarna

Jajamensan, jag tänker skryta om att jag vann bowlingen igår. Haha!
Här har ni hela gänget som var med:
 
Jag, Linnéa, Alva, Sandra, Trine och Agnes
 

17mars

Tunika - Vero Moda
Skor - Din Sko
Ringar - H&M, Glitter, Bijou Brigitte

Söndag 17 mars

Det blev inget syeri igår. Isället fastnade jag inte helt oväntat framför "Face off". Har nu sett klart hela första säsongen också. Men idag så jädrarenamma ska här sys! Jag har tusen idéer som ska ut. Lite senare i eftermiddag ska jag iväg och bowla och efter det blir det middag hemma hos Mamma. I stort sett hela släkten är där och hjälper till att byta takpannor på uthuset så det lär bli full rulle hela kvällen.
Förresten så är det fullt ut vårkänslor idag. Så länge man inte tittar på snöhögarna som fortfarande litter längs vägkanterna så skulle man kunna tro att det redan är maj.

I who have nothing

Började dagen med ett avsnitt "American Idol" och min favorit Candice Glover gav mig ståpäls!
  
Candice Glover - "I who have nothing"

16 mars

 
Linne - H&M
Byxor - Zara
Skor - Din Sko
Ringar - små från Bijou Brigitte, den stora köpt i Thailand

Dagens inspiration

Hårknut och markerade ögonbryn, boots till klänningen, guldig överdos och sommarkänslor är det jag suktar efter just nu.
 

Lördag 16 mars

Hur kan jag inte ha sett "Face off" innan?! Har tittat på alla släppta avsnitt av säsong fyra i sträck nu och jag fullkomligt älskar det! Det är ju sånt här som jag vill hålla på med!!!
Äntligen!
Idag sitter jag och spelar lite LoL och njuter av solen som skiner in genom fönstret. Ska snart hem till Mamma och få ut lite kreativitet vid symaskinen. Annars inget nytt.
 

Min version

Provade på frisyren jag hittade igår och så här blev resultatet. Näästan likadant.
 

Efit 140313

06:00
Uppe med tuppen och redo för en heldag som barnvakt
 
 
07:00
Självklart har det snöat som en galning inatt
 
 
08:00
Mr C tittar på film
 
 
09:00
Uppdaterar bloggen och smygtittar lite på filmen jag också
 
 
10:00
Bakdags. Här är det havresyltkakor på gång
 
 
11:00
Tadam! Supermumsiga blev de
 
 
12:00
Lekdags
 
 
13:00
Målar lite Pippibilder på nätet
 
 
14:00
Glömde ta en bild här så jag bjuder på en av bagarna från tidigare
 
 
15:00
Byggde med lego i evigheter. Den här flygbilen var helt klart favoriten
 
 
16:00
Suck!
 
 
17:00
Mamma bjuder på middag
 
 
18:00
Mumsiga laxbugare med hembakta bröd
 
 
19:00
Dags att cykla hem
 
 
20:00
Tittade på ett avsnitt "Face off"
 
 
21:00
Spelade "League of Legends" resten av kvällen
 
 
22:00
Inne i en riktig vinnarperiod
 
 
23:00
God natt!
 

Morgondagens

Hittade den här superfina frisyren hos Hair Romance och måste helt klart
prova imorgon!
 

14 mars

Första på evigheter!
 
Linne - H&M
Byxor - Zara
Hoodie - Köpt i Los Angeles
Ringar - Presenter

Nya ringar

Hade en liten bonuscheck på H&M som jag använde i helgen. Fick de här fina ringarna.


Torsdag 14 mars

God morgon!
Det var länge sedan jag var uppe så här tidigt. Som tur är så är det ljust ute redan men tyvärr beror det nog på all snön som kom inatt. Suck! Idag ska jag passa lille C i stort sett hela dagen. Tänkte att vi skulle mysa med någon bra Disneyfilm, baka något gott och gå en runda till lekplatsen. Den sista känns helt plötsligt inte lika aktuell längre så jag får nog ta och rota fram mina termobyxor och förbereda mig på att göra snögubbar istället.
Efit idag också!

Alexandra 20år

Nästan enmånad gamla bilder från när vi kidnappade Alexandra på hennes 20årsdag och tvingade upp henne i den 10meter höga kingswingen mitt ute i skogen.
 
Hon var ganska så nervös på vägen upp
 
 
 
Den gula hjälmen avslöjar vart hon är
 
Collin leker bland stockarna runtomkring
 
Självklart skulle jag också prova
 
Här kommer jag flygandes
 
Söta Kickan
 
Sen grillades det korv
 
Mormor och Alba
 
Patrik och den fina solnedgången
 
Hem och tina upp oss i värmen igen
 
Avslutade med tårta och fyrverkerier

Onsdag 13 mars

Idag söks här jobb för fulla muggar. Har varit borta på ett ställe och lämnat cv och pratat lite med chefen och har ett par ställen till som jag ska ringa till i eftermiddag. Nu jädrarenamma ska jag se till at få något att göra! Spelar självklart lite League of Legends mellan varven och har målat naglarna i mitt lila favoritlack "Suzi & the 7 düsseldorfs" från OPI. Ikväll blir det köttfärsomelett och filmmys med broren. En bra dag idag.

Wonderful world

 
James Morrison - "Wonderful world"

Finingar

Anne Hathaway i Gucci, Aluna Francis i Theysken's Theory,
Cat Deeley i Monique Lhuillier och Nieves Alvarez i Stéphane Rolland Couture

Tisdag 12 mars

Då var man hemma igen. Har farit och flängt och bokstavligt levt i en väska i nästan en vecka nu, så det var faktiskt skönt att komma hem. Helgen blev inte riktigt som planerat utan i lördags stannade jag kvar i Köpenhamn och träffades upp med ett gäng pirater från mitt gamla jobb. Det blev hemmafest följt av utgång tills klockan var halv sex på morgonen. Söndagen låg jag inte helt oväntat helt utslagen efter nattens bravader plus den galet långa jobbfredagen med sina 17 timmar. Tittade ifatt på "American Idol" och nu har de skalat ner till topp tio. Tänkte se finalavsnittet av "The Bachelor" här nu ikväll och sen blir det sängen. Imorgon är det stora jobbsökardagen.

9 mars

Lördagens
 
Klänning - Gina Tricot
Skor - Bianco
 

Hur man blir en panda


Torsdag 7 mars

Det blev visst en liten titt in här i alla fall. Bestämde mig för att ta med mig datorn på min långweekend. Åkte hemifrån vid halv åtta imorse och började jobba klockan tio på hotellet nere i Köpenhamn. Där var tre konferanser som pågick paralellt och de skulle allesamman ha både kaffe, fika och lunch i olika omgångar. Precis lagom mycket att göra och vi var färdiga redan klockan tre. Bestämde mig för att promenera hela vägen in till city och sitter nu på ett café och snyltar WiFi och dricker en chailatte (med soyamjölk så klart!). Har två timmar till att fördriva innan jag ska åka hem till Veronika. Det var nästan ett år sedan vi träffades så det var verkligen på tiden.
Imorgon fick jag förlängt pass på jobbet till hela 19 timmar! Blir spännande. Det ska dukas upp till 800 personer som sen ska ha trerätters och fri bar. Förhoppningsvis överlever jag tills på söndag.

Dagens inspiration

Har fortfarande dille på snygga ryggar, solglasögon mitt i vintern, accentfärger och en ursnygg klänning.
 

Fina halsband

Hittade dessa skönheterna på GinaTricot's hemsida idag. Jag har lite dille på trianglar just nu och nitarna var bara allmänt snygga. Tror bestämt nog att jag ska ta och spana in dem i helgen.
 
      99kr,                                       129kr,                                    159kr

Onsdag 6 mars

Sitter och spelar League of Legends. Har blivit riktigt duktig nu om jag får säga det själv. Spelade ett par matcher tillsammans med Josh, Jordan och Andrew från USA men nu blev det morgon där borta så de fick gå och lägga sig. Haha! Tänkte fortsätta en stund till, det är helt sjukt vad beroendeframkallade det är! Sen ska här packas. Åker till Köpenhamn och jobbar tidigt imorgon bitti och sen sover jag över hos Veronika, jobbar 15timmar fredag och så en heldag i Malmö på lördag med shopping, lunchdejt och utgång på kvällen. Söndagen lär jag nog vara helt slutkörd så där finns inga planer än så länge, förhoppningsvis parkhäng i solen. Måndag är det tillbaka till Köpenhamn igen för det sena kvällspasset och på tisdag åker jag hem. Förmodligen får vi höras först då igen. Full rulle, det gillas!
 

Vackra klänningar i Hollywood

Har sparat ner tonvis med fina klänningar från årets Award season.
Här kommer första bunten:
 
Taylor Swift i Elie Saab, Ashley Tisdale i The Hellers, Nicole Kidman i Vera Wang,
Carrie Underwood i Roberto Cavalli, Rihanna i Alaia, Anne Hathaway i Burberry,
Gemma Arterton i Celia Kritharioti, Miley Cyrus i Pucci

Tisdag 5 mars

Hej världen!
Nu jädrarenamma är det dags att komma tillbaka till verkligheten igen. Har ju varit ute och flängt i över ett halvår nu. Hade jag haft möjligheten så hade jag utan tvekan fortsatt i all evighet men ärligt talat så är pengarna slut. Det har hunnit hända massor bara sedan jag var här inne sist. Både bra och dåliga saker. Men idag är det officiellt färdigdeppat och hög tid att ta tag i saker igen. Börjar med att skicka en massa viktiga mail, dammsuga, tvätta en maskin tvätt och planera inför helgens alla roligheter. I eftermiddag blir det en långpromenad med Sandra och ikväll filmmys med broren.

Det går bra nu

Spelar "League of Legends"

Tradera

Så.
Förlåt att jag varit borta så länge. Jag lovar att komma tillbaka nu i helgen!
Så länge så tycker jag allt att ni kan gå in på HÄR och spana in mina senaste auktioner.