Senaste tiden

Solnedgång på stranden
 
Justina verkade inte allt för glad under en utekväll
 
Juri tog över underhållningen
 
Mumsig drink på Akathor
 
Nick och Bella
 

Onsdag 31 oktober

Äntligen är det Halloween!!!
Jag kan knappt bärga mig! Jonny ska bli misshandlad om en timme ungefär. Han ska få fullt med blod och sår i hela ansiktet. Sen blir jag tvungen att klämma in mig själv någonstanns och jag är rädd att det kommer att ta ett par timmar att bli färdig. Efteråt står Barry på tur, han ska få någon sorts insekt eller orm krypandes ur halsen.
Vi börjar en timme tidigare på jobbet idag så att vi hinner med att dekorera hela baren. Det ska bli så spännande att se vad alla de andra har bestämt sig för att vara. Hoppas det kommer massor med utklädda gäster ikväll!

Smygtitt

Idag är det Halloween!
 

Tisdag 30 oktober

God middag!
Solen in som vanligt på mig när jag sitter här vid datorn. Idag ska vi ner och kladda med Orange igen. Den här gången i förebyggande syfte. Har nämligen inte ens fått någon räkning den här månaden och vi vill absolut inte att allt internet, telefoni och tv ska stängas av igen! Så nu ska vi försöka lösa allt innan det blir problem av det.
Eventuellt ska jag och Vera iväg och fixa lite med hennes halloweenkostym och jag måste även dubbelkolla min egen checklista så att jag verkligen har allt jag behöver. Imorgon smäller det! Jag har till och med fått lov att vara ansvarig för Jonnys kostym och har fått fria händer, så länge det involverar blod. Moahaha! Jag har stora planer kan jag lova! Ikväll blir det jobb som vanligt och vi ska börja dekorera så smått med pumpor och ballonger.
"It's the most wonderful time of the year"

Inspiration

Duktiga Linda har knåpat ihop en färgglad make up som föll mig i smaken. Lite ögonfrans-inspiration inför halloween.
 
 

Söndag 28 oktober

Fy bubblan vilket väder det var idag då.Duggregn och svinkallt. Bara för att jag köpte en jacka betyder det inte att jag vill använda den! Det är svårt att tänka sig att jag faktiskt var på stranden i bikini igår. Helt galet vilken växling det har gjort.
Ställde tillbaka klockan till vintertid inatt också. Inte för att det hjälpte någonting direkt. Jag vaknade som vanligt runt elva, vilket blev tio idag, så ikväll lär jag väl bli trött en timme tidigare också. Förmodligen blir det ändå inte allt för mycket att göra på jobbet med det här antarktis-vädret. 10grader just nu. Huva!

Nice

Vackra Nice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Franskt systembolag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag 27 oktober

Helg, vilket betyder en massa jobb för min del. Är inte ledig förrän på torsdag i nästa vecka.
Idag ska här fotas kläder, tvättas och tittas på en massa avsnitt av "So you think you can dance". Älskade tv-program. Skulle behöva bort och köpa lite mat också, frukosten börjar ta slut.
Hörde förresten att det har snöat lite överallt hemma i Sverige. Här har vi just nu 21grader i skuggan. Känns nog som att jag valt rätt ställe att bo på över vintern.

God morgon lördag


Cours Saleya

 Jag
 
 Kristina

Fredag 26 oktober

Ösregn! Idag är der äkta höstväder även här nere på rivieran. Regnet fullständigt vräker ner och har gjort i ett par timmar nu. Förhoppningsvis håller det i sig resten av kvällen också, då blir det inte så galet mycket att göra på jobbet som det alltid annars är på fredagarna. Jag trotsade ändå vädret och gick in till stan och köpte mig en höstjacka. Enligt mina svenska mått är det en höstjacka i alla fall. Förhoppningsvis räcker den som vinterjacka här. Riktigt snygg med tweed och skinn blandat. Får ta och fota den en dag när ljuset är lite bättre. Har även ett par plagg från H&M som jag köpte igår, en ursnygg klänning och en bastopp i den perfekta lila färgen bland annat.

Vackra Nice

Lite bilder jag tog för några dagar sedan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shoppingsugen

De här godbitarna hade jag knappast tackat nej till. Får se om jag hittar något liknande i eftermiddag
 
Byxor 399kr GinaTricot, Klänningar 199kr H&M
Kjol #1 & #2 149-199kr H&M, Kjol #3 399kr GinaTricot

Torsdag 25 oktober

Ännu en varm och solig dag i Nice.Denna lediga dags planer är att gå ner på bageriet intill, köpa mig en carm croissant med ost och skinka, ta med den ner och luncha på stranden. Sola och bada. Hem och duscha och sen gå in till city och titta i affärer. Jag har inte shoppat ordentligt här nere sedan jag kom ner igen i slutet på augusti, Milan gills inte. Har spanat på bland annat H&M's hemsida och hittat massor med fint. Här nere har butikerna öppet till kl 20.00 på vardagarna så det är ingen panik för att hinna med.

Style Mission 2 #6 -Design och arkitektur

Dagens inspiration kommer från de otroligt vackra byggnaderna i Milan.
 

Antibes

Här kommer lite bilder från när jag och nono var i Antibes förra veckan
 
Tåget tog 25min och när man hoppade av var man helt plötsligt på semester
 
Gigantisk hamn fylld med lyxyachter
 
Fin sandstrand
 
Liten parentes
 
Picasso museet
 
Promenerade längs kusten
 
 
 
 
 
 
 
 
Små mysiga butiker
 
Smala kringliga gator
 
Gamla stadsdelen
 
 
 
Mysiga caféer
 
 
 
Kvällsmat. Är man på semester så är man
 
 

Mitt-i-natten-funderingar

Igårkväll (idag) fick jag halvpasset! Jeij! Det har aldrig hänt förut. Gick hem och bytte om en snabbis för att möta upp det lediga gänget. Folk var redan hyffsat lulliga när jag mötte dem och vi gick till Check Point. Beställde en baileys och fick ett gigantiskt glas för 5,50 euro. Snacka om fyndpris! Vissa drack mycket och vissa drack mer. Det kändes som om jag satt utanför och tittade in genom ett fönster på alla de andra. Funderar starkt, igen, på att sluta helt med att dricka alkohol. Synd bara att just baileys är så gott. Kan man vara nykterist men ändå dricka baileys? Gills det som ett undantag? Hmm... Kort sagt: Jag hatar fulla människor. Har alltid gjort och kommer nog alltid att göra. Skulle aldrig vilja vara en av dem. Det kändes trots allt bra att sitta där och titta in genom fönstret och faktiskt inte vara med. När klockan blev två gick jag hem medans de andra gick vidare. Känns bra. Nu är klockan halv tre och jag kommer i säng en timme tidigare än vanligt. Imorgon har jag hela dagen till att göra precis vad som helst medans det faktiskt är ljust ute. Det ser jag fram emot. God natt!

Milan Fashion Week SS13 Dag V

Alla våra invitationer från veckan
 
Idag hade vi inga visningar alls så det blev en sista shoppingrunda
 
och lite turistande inne i Milan city
 
Vi gick bland annat in i Duomo di Milano
 
Otroligt maffigt och vackert
 
Jag framför ett litet fönster
 
Jesus sitter minsann också och surfar han, haha!
 
Fint
 
En sista runda in i VIP-loungen
 
Klart slut från Milan Fashion Week SS13

Tisdag 23 oktober

Nu jädrarenamma ska här springas ärenden! Har ännu en räkning hos (älskade) Orange, köpa mat, byta batteri i min armbandsklocka och så ska nono köpa sin halloweenkostym. Srn blir det nog en liten eftermiddagsvilning innan jobbet. Sista dagen inna jag är ledig två dagar i rad. Kors i taket! Det har aldrig hänt förut.
Solen skiner och det är faktiskt riktigt varmt ute igen. Har saknat solen de senaste mulna dagarna. Kan inte fatta att det snart är november och att jag fortfarande kan jobba kväll i shorts, visserligen med tunna strumpbyxor under, men ändå. Heja Nice!

Fin måndagslåt

 
 
"Jag saknar dig mindre och mindre,
det kommer annat emellan och det är bra.
Jag saknar dig mindre och mindre,
jag har glömt dig en vacker dag."

Style Mission 2 #5 - Nattens drottning


Utsikt i Antibes


Söndag 21 oktober

10 dagar till halloween.
Det har blivit mycket jobb, många ärenden och lite sömn den sista tiden. All fritid som funnits har gått åt till att försöka hitta min bankdosa. Den är verkligen spårlöst försvunnen! Katastrof!! Sist jag använde den var i den gamla lägenheten och hyresvärden svarar inte på mina samtal. Den måste ha försvunnit i flytten. Och jag som vet att jag har ett par räkningar att betala. Ooooh..!
 

Gott & Blandat

Här kommer lite blandade bilder från den senaste tiden:
 
Fin gatukonst
 
 
Maccarontårtan jag köpte till nonos födelsedag
 
 
Plockade lite lime
 
 
Fin kyrka
 
 
Hittade smör inne i en affär. (Fast det var mjukost)
 
 
Middag på Magnolian's
 
Skypeade lite med Spindelmannen ♥

Fredag 19 oktober

God middag gott folk. Här steker solen genom fönstret som vanligt och jag borde inte sitta här och uggla utan pallra mig iväg och storhandla mat istället. Men jag vill mycket hellre sitta här och redigera bilder från igår. Jag tog en lång promenad bort till hamnen, ner förbi stranden och genom gamla stan igår på min lediga dag och fotade massor. Pappa har klagat på att jag inte tar tillräckligt med bilder här nere, så nu ska han minsann få!
Annars står en ordentlig storstädning av rummet på agendan innan jag ska jobba. Har hela helgen som vanligt.

Style Mission 2 #4 -Neutrala färger


Milan Fashion Week SS13 Dag IIII

Förberedelser
 
Dagens första visning var Laura Biagiotti och hölls inne i en teater
 
Plaggen var antingen vita och romantiska...
 
...eller neonfärgade och lekfulla
 
 
 
Nono och Alex
 
Nono och Jag
 
Paparazzo överallt
 
Lunchade inne i Fashion Lounge igen
 
Fin (?) staty
 
Jag och Alex på väg mot Salvatore Ferragamos visning
 
Kaos innan allt började
 
Mycket svart, vitt och guld
 
Lårhöga stövlar och vinterjackor
 
Finalklänningen var en kort guldig variant
 
Sista visningen avklarad
 
På kvällen gick vi ut och åt sushi
 
Supermumsig efterrätt

Utgång med kollegorna

 
Träffades hemma hos Bella
 
Frida
 
Jonny
 
Justiina
 
Jag
 
Clément och Bella
 
Gruppfoto
 
 
 
På väg mot Akathor
 
Taliban
 
Jonny och Jag
 
Vissa blev lite trötta
 
Vidare till Waynes för att vakna upp igen och för att dansa på borden
 
Jonny och Frida
 

Igår


Onsdag 17 oktober

Onsdag = Salsakväll. Alltså inte supermycket att göra på jobbet ikväll nu när lågsäsongen är i full gång. Skönt det faktiskt. Ute duggregnar det och är mulet, perfekt väder för att sitta inne och provsminka inför halloween. Igårkväll hemma hos Bella var supertrevligt. Vi gick inom en sväng på Akathor för några billiga drinkar (ja tack till personalrabatt!) och sen vidare till Waynes för att dansa på borden. Var hemma strax efter tre imorse vilket är överraskande tidigt. Resten av gänget skulle vidare till nästa ställe men jag var lite småhungrig och kände inte för att sova bort hela dagen idag. Vaknade helt av mig själv strax innan elva så jag känner mig nöjd. Nono sover fortfarande...

Milan Fashion Week SS13 Dag III

På lördagen hade vi inga visningar förrän på eftermiddagen, så förmiddagen spenderades med shoppning och fika inne i Milano city
 
Posing i väntan på taxin
 
Ter et Bantines visning gick helt i neutrala färger
 
Inte min stil för fem öre, men upplägget på visningen var snygg med många stillastående modeller
 
Mojitos och buffé på en restaurang nära hotellet. Personalen var dessutom supertrevlig
 
Hem och bytte om inför kvällens bravader
 
Roberto Musso gav änglavibbar. En stor kyrkliknande lokal, vita draperade plagg och en änglakör som bakgrundsmusik
 
Direkt vidare till Philipp Plein som till och med hade röda mattan
 
En helt olik visning till skillnad från den förra. Det kändes som om man var på rockkonsert med liveband och upphöjd catwalk
 
Alla modellerna hade en glittrig elgitarr som accesoar.
 
 
Efter visningen förvandlades lokalen till ett gigantiskt party med dj, rökmaskiner...
 
...och fri bar
 
Alex och nono
 
Nono och Jag
 
Philipp Pleins snygga logo

Tisdag 16 oktober

Idag är jag ledig! Tog sovmorgon tills klockan var tolv och sen såg jag ifatt alla avsnitt av "How I met your mother". Sen var det storshopping inför halloween. Köpte på mig lite smink fick tag på det viktigaste av allt: en stor realistisk låtsasspindel. Det ni! Fy bubblan, den är till och med hårig!
Det tog ungefär hela dagen det. Så nu har jag väl hunnit hem och ätit middag ungefär och snart ska jag hem till Bella och umgås med några kollegor som är lediga. Det har blivit så illa att ifall vi inte får ses på jobbet så måste vi ses på fritiden. Haha! Är man arbetsskadad eller vad? Förmodligen går vi ut efteråt. Vi får se vad som händer.

Vill ha

Surfade in på GinaTricots hemsida för första gången på evigheter. Alldeles för mycket höstkläder för min smak. Det känns knappast aktuellt när det fortfarande är 20-25grader utomhus här. (Moahaha!) Men detta armbandet skulle jag inte tacka nej till. 99kr kostar det.
 

Ladies night

Tisdagar är Ladies night på Akathor och förra tisdagen var jag ledig. Alltså var vi tvugna att gå dit och prova. Tre euro för ett glas vin + gratis refill hela kvällen. Helt överkommligt.
 
Baileys och nachos med smält ost. Kan knappt bli bättre
 
Barry
 
Där var nästan inget folk där uppe så bandet spelade alla låtar som vi önskade
 
Nono och Jag
 
 

Måndag 15 oktober

Oh my goodie! Igår var den längsta dagen på jobbet någonsin! Hur varmt och skönt väder som helst hela dagen och så prick klockan fem när jag började öppnade himmelen sig. Snacka om att man blev dyngsur när hela terassen skulle ut. Sen fick man gå runt med en swimmingpool i skorna resten av natten. Regnet höll i sig precis hela kvällen så vi hade bara öppet inomhus. Men ingen var ute ändå, kanske tio bord på hela passet så det blev en rejäl storstädningsdag. Enligt väderprognosen ska vädret bli likadant idag. Änn så länge stämmer det, strålande solsken från en molnfri himmel. Vi får väl se...
Nu tänkte jag ta och krypa ner i sängen igen, öppna min sparade påse med svenska ostbågar (åh vad jag saknar ostbågar och smörade popcorn!) och titta på ett par avsnitt av "The Amazing Race". Vänligen stör ej.

Style Mission 2 #3 -Din favoritdesigner

Utan tvekan: Elie Saab!
 

Milan Fashion Week SS13 Dag II

Redo för ännu en dag fylld med Milano mode
 
Första visningen var  Les Copains. Lokalen var verkligen superfin!
 
Helt klart min favoritvisning av alla vi såg!
 
Jag skulle lätt kunnat ha på mig vartenda plagg från hela kollektionen!
 
Blev intervjuad av Italienska TV3
 
Alexander
 
Nono
 
Mercedec Benz VIP Fashion Club
 
Gissa vilka som kom in?!
 
Goodiebags och gratis vin
 
Supermumsig buffé
 
 
 
 
 
Fördrink hos C'N'C'
 
Lite fotografer
 
Militärinspirerat och mycket läder och hud
 
 
 
Utanför
 
Det stora "tältet" hade byggts upp inne på en borggård
 
Fin fontän utanför
 
Italien!

Söndag 14 oktober

Hejsan svejsan. Har precis kommit hem från stranden. Satt inne på rummet med fönstret öppet och blev bokstavligen stekt, tänkte att äh, jag kan ju lika gärna ligga nere på stranden som att sitta här och uggla. Hellre det faktiskt. Träffade på Emma från jobbet där nere också.
Appropå jobb så har jag fixat in nono på Akathor. Hon provjobbade igår och ska dit ikväll igen. Vi får se hur det går.
Annars är det väl som vanligt här nere. Solen skiner och jobbet går bra. Ska inte klaga. Men det är redan mitten på oktober och snart måste jag verkligen börja ta tag i allt. Har trots allt bara lägenhetskontrakt året ut. Ska jag stanna kvar i Nice, flytta tillbaka till Sverige, flytta till ett nytt land, eller kanske bara byta stad här i Frankrike. Paris kanske? Ska jag vänta med att flytta till våren/sommaren och börja leta efter en annan lägenhet här nere så länge? Det är ganska så mycket att fundera över...

Snapshots från gårdagen

Fina Promenade de Anglais
 
Ett jazzband höll minikonsert utanför mitt fönster
 
 
Staffpints efter jobbet

Emmy Awards

Massor med fina klänningar visades upp på Emmy Awards för ett par veckor sedan. Här är mina favoriter:
 
Min personliga vinnare är utan tvekan January Jones i Zac Posen (bild #2)

Nonos födelsedag

Åt supergod pasta på La Voglia
 
Gigantisk födelsedagsdrink
 
Födelsedagsshot
 
Gick till Akathor och lyssnade lite på livebandet och drack ytterligare några drinkar där
 
Laurent och Jag
 
Avslutade dagen/kvällen/natten med att äta supermumsig maccarontårta

Style Mission 2 #2 -Fjädrar


Fredag 12 oktober

Det blev Antibes igår. Vi tog tåget dit i 25min och strosade sen bara runder hela eftermiddagen längs kusten och på alla små slingriga gator inne i centrum. Verkligen en supermysig liten ort. Sandstranden var jättefin, synd att man inte han prova den i sommar. Det får bli en annan gång.
Idag fick jag mig ett rejält uppvaknande: Det är bara 2,5 vecka kvar till Halloween! Jag har inte ens bestämt vad jag ska klä ut mig till! Katastrof! Jag som brukar vara ute flera månader i förväg. Så den här dagen har spenderats med att spåna och reseacha efter idéer. Jag har faktiskt kommit så pass långt att jag har två förslag som jag känner mig nöjd med. Nu måste jag bara höra med jobbet om de har några speciella regler för ex. kläder eller hur pass "äcklig" man får lov att vara innan jag bestämmer mig helt. Förhoppningsvis kan jag ut och shoppa maskeradprylar imorgon. Längtar!

Style Mission 2 #1 -Ditt lands färger

Style Mission är igång igen men den här gången blir det bara Polyvore-set och ingen styling. 16 dagar och 16 teman är satta. Självklart började allt i måndags när internet låg nere...
Först ut är "Ditt lands färger"
 

Milan Fashion Week SS13 Dag I

På väg med tåg genom Italien
 
Milan centralstation
 
Jag och nono posar lite i väntan på taxin
 
Fina bilar överallt
 
Första visningen var Jo No Fui
 
Mycket stickat, ryggsäckar, paljetter och lite camping-tema
 
 
 
Sprang bokstavligen på Anna Dello Russo utanför Pradavisningen
 
Posar lite i Galleira Vittoro Emanuele II
 
 
 
 
Vackra Duomo di Milano
 
Alex, Jag och nono
 
Vårt hotel; Hotel Ariston

Torsdag 11 oktober

Internet!
Nu verkar nätet äntligen fungera igen. Ska prova telefonen också så fort nono har vaknat, den är inne på hennes rum. Idag är jag ledig, igen. Kors i taket! Vi tänkte göra en liten utflykt till antingen Cannes eller Antibes. Strosa runder och upptäcka en ny stad. Det kostar ju trots allt bara några få euro att åka till båda ställena.
Förhoppningsvis hinner jag lägga upp lite bilder här innan vi åker. Eller ja, någon måste ju vakna först och främst. Har en massa att ta igen på nätet med mail, facebook, bloggar, polyvore etc. nu när man har varit utan internet i fyra dagar. Haha, helt galet vad beroende man faktiskt är!

Ge mig!

Hur söt var inte den här?!
 

Onsdag 10 oktober

I söndags försvann vårt internet. Och alla tv-kanaler. Och den fasta telefonen slutade fungera. Vi fick alltså så snällt pallra oss ner till Orange (som är vårt telecombolag) och försöka förklara vårt ganska så stora problem. Värre blev det då det inte var registrerade på oss utan på vår hyresvärd, vi hade ingen auktoritet, abonemangsnummer eller något i den stilen."Ring kundtjänst" var svaret vi fick. "Från vilken telefon då?" var vårat svar. Tillslut fick vi låna en telefon i en av deras butiker och blev slussade runt bland icke engelsktalande supportrar. Efter en och en halv timme (!!!) hade vi kommit fram till att det var ett autogiro som inte hade gått igenom och att kontot hade stängts av så för att återöppna det var vi tvungna att betala lite över 1000sek. Jippi. Det var bara att hosta upp sitt svenska kontokort. Imorgon har det gått tre dagar och då ska det förhoppningsvis fungera igen sa de. Vi får vel se... Annars är det krig!
Just nu sitter jag och nono med varsen dator på ett café med gratis wifi och snålsurfar. Hoppas verkligen att allt fungerar som det ska imorgon, senast på fredag. Jag orkar inte med att kladda med sånt här. När jag väl är ledig vill jag vara ledig. Som nu; sitta i en soffa, dricka en smoothie och slösurfa. Perfekt!

Söndag 7 oktober

Har suttit i stort sett hela förmiddagen och skypeat med Jonathan. Fy bubblan vad jag saknar honom! Nu ska jag frossa i mitt svenska godis och sålla ordentligt bland alla bilderna från Milano så att jag kan lägga upp dem någon gång. Jag ligger så mycket efter på bildfronten att det är inte sant. Imorgon börjar Style Misson igen så jag måste göra ett Polyvore-set till det också. Första kategorin är "Din flaggas färger" så blå-gult it is. Självklart ska här jobbas ikväll också. Dag sex av sju. Annars har det inte hunnit hända så mycket spännande sen sist. Ska försöka planera in en tripp till Paris någon gång i höst/vinter. Det är vel det som lockar mest just nu.

Kristinas födelsedag

Här kommer lite bilder från när vi firade Kristinas 20årsdag med jobbet:
 
Fina Kristina
 
Nästan hela gänget var med och åt trerätters
 
 
 
Jonny leker papazzazo
 
Michael agerade kypare
 
Kristina försöker se ut som en giraff
 
Vidare till Shapko för drinkar och shots
 
Sasia, Grethe och Kristina
 
De tre vitklädda blondinerna; Jag, Vera och Kristina
 
Justiina, Isabella, Kristina och Peter
 
Sasia, Kristina och Michael

Dagens inspiration


Fredag 5 oktober

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv fyra så att jag och Mamma kan skypea. Det var ett tag sen vi pratade ordentligt. Har fönstret öppet och solen gassar verkligen in. Nedanför håller ett jazzband på och spelar in en musikvideo. Alltså mycket liv och rörelse och framför allt en massa bra livemusik. Vad mer kan man önska så här en fredagseftermiddag. Jag har spenderat mina andra vakna timmar med att ändra adress på banken, hämtat ut mitt franska bankkort, köpt ett par tunna långärmade tröjor att ha på mig under t-shirten på jobbet och så har jag storhandlat mat. Tyvärr fanns det ingen tid över till att gå ner på stranden vilket grämer mig enormt nu när det verkligen är perfekt badväder och min smygförkylning är i stort sett borta. Men men, förhoppningsvis håller solen i sig tills imorgon. Jag skulle bli förvånad annars, det är ju faktiskt franska rivieran vi pratar om :).

Leverans från Sverige

Igår kom det minsann paket. Mamma hade skickat ner en liten bit av Sverige:
Korsordstidning på svenska och svenska polkagrisar, saltlakrids och surisar.
Lyckan är total!
 
Tack Mamma ♥

Snapshots från dagen

Går fortfarande runt i linne och shorts i oktober. Hur skönt är inte det?!
 
Frozen yoghurt med knäck och bär som till och med min laktosmage tål.

Torsdag 4 oktober

Klockan-tolv-kanonen smällde precis av och en ny dag är igång. Har haft full rulle på jobbet de senaste kvällarna och på dagarna har jag bara njutit av att faktiskt bo i Nice. Suttit nere vid havet, strosat på gatorna i gamla stan och ätit massor med italiensk glass. Ungefär så kommer dagen idag också att se ut, och imorgon, och på lördag...
Nu ska jag se klart några klipp från The Ellen Show på YouTube och sen springa ner och köpa mig en croissant med ost och skinka till lunch på bageriet runt hörnan. Det blir en eftermiddag på stranden med herr i-pod och fru korsordstidning.

På stranden

Lite bilder från i söndags:
 
Morgan sitter och spanar i sitt livräddartorn
 
 
Fina vågor
 
 
 
Laurent var också på jobbet
 
 

Allsång på franska

Just nu sitter nono och Lourent och sjunger jazz på franska. Mycket underhållande kan jag lova så här klockan tre på natten. Vi har ätit supergod pasta med lax på fin restaurant, drukit gigantiska drinkar med fyrverkerier och plockat färsk lime. Nu är maccarontårtan halvt uppäten och vi laddar upp inför andra omgången med fransk musik på hög volym. Vi får höras imorgon.