Bad Teacher

Såg filmen "Bad Teacher" för ett par dagar sedan och den var helt klart över mina förväntningar. Har haft ett par kompisar som totaldissat filmen så jag gick in med hoppet lågt. Jag ljuger ju om jag säger att Cameron Diaz inte är snygg. Lite kvinligt ögongodis så där, Justin Timberlake står för det manliga ögongodiset och man kan ingenting mer än att älska allt Jason Segel gör. Personligen hade jag lite svårt för huvudkaraktären, men alla runt omkring lyfte helt klart filmen. Ett par klockrena repliker satte också några plus.

Bad teacher

31jan

Svart som natten. Irriterande att jag inte får till något bra ljus på helkroppsbilderna, det går knappt att se alla de fina detaljerna på toppen.

31jan131jan1
Chiffongtopp med knytning - Gina Tricot
Jeans - VILA
Ringar - Bijou Brigitte och gammal födelsedagspresent

SAG Awards 2012

I söndags gick årets Screen Actors Guild Awards av stapeln och en hel kavalkad av vackra långklänningar fyllde den röda mattan. Här nedan har ni mina fyra favoriter Lea Micheles Atelier Versaceklänning var stunning. Liite väl i sexigaste laget, men ändå fantastisk. Natalie-Portman i Giambattista Valli var helt klart min favorit. Färgen, snittet, detaljerna, oh! Meryl Streep kan konsten att klä sig snyggt utan att se gammal ut. Här i  Vivienne Westwood. Sist men inte minst tycker jag att Jayma Mays Reem Acra-klänning var precis lagom glammig. Med så mycket paljetter behövs det inga andra detaljer. Släpet sätter pricken över i.

SAG

Måndag 30 januari

En ny vecka är igång och jag har roat mig med lite (suprise) shopping och en massa surfande på nätet. Imorgon förmiddag ska jag in och opereras hos tandläkaren så jag har bunkrat upp med filmjölk, nyponsoppa och glass här hemma. Har ingen aning om hur många dagar jag kommer att vara förlamad i munnen eller inte orka gå utanför dörren. Har köpt hem ett par tidningar att fördriva tiden med och även lite nytt smink att leka med som jag kan fota och visa senare.
Tänkte att jag skulle ta och se en film snart, Melancholia kanske. Den verkar skum men bra. Självklart blir det popcorn till det.

30jan

Lika bra att lägga upp dagens också när jag ändå är igång. Jag är helt klart inne i en svart-blå period. Så himla snyggt tillsammans!

30jan130jan2
Stickad transperant topp - H&M
Kjol - H&M
Tajts - Lindex
Stövlar - Sko Punkten
Halsband - Pieces
Ring - Bijou Brigitte

Bildbomb från i lördags

Vi hade som sagt våran mysteryfest med jobbet i lördags och den blev en succé!


Mystery
Mumsig förrätt

 


Mystery
Michael står i köket och förbereder huvudrätten

Mystery
Fri bar

Mystery
Frederik och jag

Mystery
Emilie och Frederik kör ett solo på sina luftgitarrer

Mystery
Mitt fina bordsällskap

Mystery
Veronika och Mathilde

Mystery
Dags att spela bingo. Mie delar ut finfina vinster

Mystery
John och Stefania vann julsäsongens säljar-tävling och fick choklad och vin

Mystery
Andra bordet

Mystery
Efter desserten tog vi vidare till Guldhornet och dansade natten lång

Mystery
Jag och Veronika

29jan

Glömde helt bort att publicera outfit igår. Här kommer den:

29jan
Stickad ljusrosa klänning - H&M
Tajts - Lindex
Skärp - Köpt i Thailand

Handboll och popcorn till middag

Det blir lite fel när de lägger VM handbollsfinalen redan klockan fem. Det är bara att anpassa sig och mysa ner sig i soffan med en skål popcorn och låtsas att klockan
är åtta. Heja Danmark!

Ljus
Slänger in en liten bild på fina Hyllie station.

28jan

Igår på mysteryfesten med jobbet såg jag ut så här.

28jan
Transperant topp - Gina Tricot
Kornblå jeans - GeKås
Skor - Scorett
Halsband H&M
Och massvis med blandade silverarmband

Söndag 29 januari

Så mycket för den sovmorgonen. Planen var annars bara att sova precis hela dagen, men det gick visst så med det.
Gårkvällen var i alla fall mer än lyckad. Tre rätters cateringbuffé, bingo med fina vinster och sidpremier, hysteriskt roliga hemliga uppdrag och utgång med dans på det. Tack Pirater! ♥
Läste förresten på Aftonbladet att det är ännu en snubbe som blivit skjuten igen. Nu har det gått så långt att man inte ens reagerar på det längre. Helt sjukt! Lägg ner är ni snälla.

Lördag 28 januari

Idag är det mysteryfest! Det blev som tur var ingen förkylning så nu laddar jag för fullt. Ska träffas med min partner in crime i eftermiddag och förbereda en massa. Blanda drinkar och sätta på kylning, duka och sätta upp till lekarna. Detta kommer att bli så himla kul.
Behöver ta ett tag med dammsugaren och måla mina naglar innan jag beger mig till Danmark. Lite lunch hade inte heller suttit fel, har för mig att jag fortfarande har några spareribs liggandes i kylen. Mumsfilibabba!
Well well, ha en fin dag så hörs vi.

Killer elite

Vi såg actionfilmen Killer elite igårkväll. Rätt så bra film faktiskt men helt klart en kill-film. Den snygga tjejen, biljakter, våldsamma slagsmål och killar med solglasögon och stora vapen. Men helt klart sevärd.

killet

God kväll

Har precis ätit mig mätt på underbar sushi. Det finns ingenting som hade hindrat mig från att äta det varenda dag om jag själv fick bestämma, vilket jag ju visserligen gör, men nån måtta får det vara. Haha. Nu ska jag fixa med de sista förberedelserna inför festen imorgon och sen håller K filmkväll. Blir någon gammal goding har jag hört.

Fönster

Hej Angelica

:)

Ego

Springer bara runt i myskläder här hemma idag så det känns inte så lönt att ta någon outfitbild. Lägger upp en bild från förra helgen istället. Den ursnygga klänningen kommer från Gina Tricot och så en transperant H&Mtröja över det. Grön eyeliner har blivit min nya favorit.

Ego

Fredag 27 januari

God morgon! Känner mig lite seg idag, hoppas det inte är en förkylning på gång. Imorgon är jag nämligen medarrangör till en mysteryfest med jobbet. Vore osis att vara sjuk då.
Jobbet igår var jätteroligt. Har verkligen saknat att jobba! Har som tur är en dag redan i nästa vecka igen.
Idag blir det mer planering inför minisemestern i mitten av februari och ikväll är vi ett gäng som ska träffas och äta sushi tillsammans. Ska bli väldans gott.

Midnatt
På väg hem från jobbet igår

26jan

Dags att bege sig mot jobbet. Ursäkta den kassa bildkvalitén men jag hinner inte ta någon ny bild. Ha en toppenkväll där ute!

26jan
Linne - H&M
Kostymbyxor - Vero Moda

Gårdagens shoppingrunda

Det blev visst en liten shoppingrunda igår i alla fall. Hittade massor med fint!

Shopping
Fin ljuskrona mitt över gågatan


Shopping3
Väntar på bussen


Shopping1
Dagens fynd

Shopping2
En kjol, lite underkläder, väska, smink, godis, stor glasvas och ett par smycken

Torsdag 26 januari

Torsdagen är här och ikväll väntar jobb. Tjoho! Ska bli superroligt! Jobbar sena passet så det blir sent i säng. Tur att jag inte har några planer förrän imorgon kväll.
Tänkte fortsätta med mitt eviga pappersrensande idag och så sitter jag och planerar årets minisemester.

Moi

Fina julklappen

Fick boken "Dead reckoning" skriven av Charlaine Harris av nono i försenad julklapp. Boken ingår i True Blood serien och är den elfte i raden. Jag har nu alla böckerna i min samling på originalspråket engelska och de är utan tvivel de bästa böckerna jag läst! Har man väl börjat så är det nästan omöjligt att lägga ifrån sig dem. Sträckläsning är inga problem.

Bok

Jag älskar solnedgångar

Titta bara så fint det blir med ljuset och alla färgerna.

Solnedgång

Solnedgång2

I valet och kvalet

Det står emellan obegränsad shopping i ett par månader, alla de saker du spanat på och velat ha i evigheter rakt ner i din shoppingpåse eller ett ett par veckor på en paradisstrand.
Om du bara fick välja en, vilken skulle det bli?
Just nu är det inte särskillt svårt att välja. Nummer två it is! Men att hitta en resekamrat är betydligt svårare. Någon som har både tid och pengar just nu är sällsynt. Tror jag tar och småshoppar lite så länge...

Valetokvalet

25jan

Kors i taket! Jag har vanliga jeans på mig idag. Helt klart mina favoritjeans.

25jan125jan2
Sidentopp med stor rosett - Gina Tricot
Jeans - BlendShe
Armband - Thailand, Glitter, Malaysia

Onsdag 25 januari

Trööött! Hamnade hemma hos H igårkväll och satt där halva natten. Det slutade med att vi allihopa var uppe på golvet ocg dansade salsa. Så himla roligt. Synd att man inte är bättre på det. Borde kanske ta en kurs, jag har ju torts allt tiden just nu.
Well well. Idag tänkte jag ta en sväng inom stan och fixa lite ärenden, typ banken o annat sånt kul. Har även börjat på en rensning bland gamla kvitton och räkningar som behöver sorteras in i pärmar så det är väl lika bra att fortsätta med det. Ha en fin dag allihopa.

Fult som stryk

Appropå det här med mode. Vissa saker är ute och vissa saker är inne. Dock kan jag inte för mitt fulla liv förstå hur en del saker kan bli moderna och klassade som "snyggt" och moderiktigt". Jag har knåoat ihop ett litet kollage med modeprylar som enligt mig borde förbjudas att ha på sig offentligt. No offence, men usch!

Fula saker
(Body
Onepiece
Cykelbyxor
Jeffrey Campbell skor
Pälsvästa
Träskor
Haremsbyxor
Foppatofflor
Väldigt mönstrade leggings
Jeansjacka)

Bilder från i lördags

Vi träffades några stycken hemma hos K och drack lite drinkar och snackade skit. Mer än så behövs inte för en lyckad kväll.

Festisar1
Nono, Linda och Konrad

Festisar2
Viktor

Festisar3
Kristina


Festisar4
Johan och jag

24jan

24jan124jan2
Sidenklänning - H&M Fashion against Aids collection
Ringar - H&M och Glitter

Tisdag 24 januari

Hejsan hoppsan!
Strålande väder idag också. Har faktiskt inga som helst planer. Tar dagen som den kommer. Kanske sy lite eller går en runda och fotograferar. Vi får la se. Varför sluddra när man inte har någonting vettigt att säga? Ha en bra dag ni där ute också!

Florence + The machine

Lyssnar om och om igen. Videon är inte så fy skam den heller.

Florence + The machine - "Shake it out"

Puss!

Puss

23jan

Inviger den urtjusiga tröjan jag köpte igår. Hur skön som helst.

23jan123jan2
Stickad tröja - H&M
Jeans - VILA
Halsband - H&M
Ringar - Bijou Brigitte och Gina Tricot

Måndag 23 januari

Strålande solsken och tonvis med inspiration idag, underbart! Tittar på bilder och filmer från i helgen, lyssnar på Kanye West på hög volym och njuter allmänt av dagen. Tänker nog ge mig ut och gå en runda i det fina vädret. Hade nono varit i närheten hade jag lurat med henne också. Har en del saker som ska skickas iväg, måste handla, köpa frimärken och lite sånt. Tillbaka i vardagen.

Bilder från i fredags

Ett par bilder från succékvällen på Hard Rock Café i fredags.
Goda drinkar och finfint sällskap.

Hard Rock3
Jag och finaste nono

Hard Rock1
Mumsiga shottar

Hard Rock2
Misslyckat posingförsök

Gårdagens shopping

Köpte den här mysiga stickade tröjan igår inne på H&M. 199kr kostade den. Jag älskar verkligen kornblått, man blir så glad av det. De två ringarna kostade 49kr stycket och kommer också från H&M.
Mitt motto är att "man kan aldrig ha för många ringar". Hehe.


Tröja

 


2 Ringar

21jan

Hann inte med att fota outfiten på, men så här såg jag ungefär ut igår i alla fall:

21jan
Klänning - Gina Tricot
Skor - Köpta i London
Och den lilla svarta plutten till vänster är en liten svart ring

Jenny Packman Fall 2011 RTW

Jenny Packman har gjort det igen. Hennes höstkollektion är underbar! Klickade igenom den och ville ha i alla fall 90% av allt! Hon är helt klart min stil. Mycket metallic, grått och beige. Fina smycken, enkel make up och mycket kort kort. Mina favoriter är nr. 2, 5 och 7.

Jenny Packman1
Jenny Packman2

Söndag 22 januari

Nu har nono åkt hem. Var precis och lämnade av henne på centralstationen. Nu är det rensning bland helgens alla foton, lite redigering av röda ögon och städning som gäller. Lyxar nog till det med lite popcorn ikväll, känns som om det behövs. Har haft en helt fantastiskt rolig helg och längtar redan till nästa gång, vi fick planerat en om ett par veckor igen där vi kombinerar det bästa från den här helgen på en och samma gång. Hela gänget till Köpenhamn! Jeij!
Igår träffades vi några stycken hemma hos K och satt där hela natten. Sov lääänge idag och spenderade resten av de ljusa timmarna inne i stan. Fick köpt ett par ringar till och en fin tröja. Kan visa senare. Nope, dags att ta tag i undanröjningen här.

Nya ringar

Det sista jag köpte på shoppingturen här om dagen var alla de här vackra ringarna. Jag kan serriöst inte gå in på Bijou Brigitte utan att köpa med mig massor med smycken. Det är verkligen farligt att gå in där! Som tur är så är priserna fullkomligt överkomliga. Jag gav strax under 500kr för alla de här sju ringarna. Favoriterna måste jag nog säga är den maffiga i mitten längst bak med diamantblomman och den enkla blanka i silver längst fram.

Ringar

Partynaglar

Dessa ursnygga naglarna är superenkla att fixa och håller länge - en vecka ungefär för min del. Det bästa är att det är billigt!
Vad jag gör är att måla på ett lager genomskinligt nagellack.
Sen skyndar jag mig att strössla på ett lager löst hobbyglitter. Jag köpte hela mitt sett med 15 okika färger på Panduro Hobby för 130kr, de varar i evigheter.
Nu är det bara att vänta tills allt har torkat ordentligt. Prova att klappa händerna så att allt överflödigt glitter trilar av.
Avsluta med att lägga på ett eller två lager genomskinligt nagellack för att låsa in glittret och ge det extra skimmer.
Klart!

Det är en bra idé att göra det här antingen direkt över ett handfat eller en bit papper då det kommer en hel del glitter utanför som flyger omkring överallt.
Ett annat tips är att göra en nagel i taget så att det första lagret nagellack inte hinner torka innan du har hunnit lägga på glitter.

NaglarGlitter

Lördag 21 januari

God morgon! Eller borde jag säga god middag?
Gårkvällen i Köpenhamn var som vanligt en succé! Vi drack massor med goda drinkar, blev bjudna på både cocktails, champagne och shots och träffade massor med trevliga människor. Det blev ganska så sent, klockan två begav vi oss mot tåget hem, och med tanke på att vi var där redan vid fem-tiden så blev det några timmar allt som allt. Men vad gör det när man har roligt. Ska lägga över bilderna från kameran och se om där är några visa-offentligt-vänliga och sen ska jag minsann väcka nono. Vi har shopping och sushi på schemat innan förfest hemma hos K och utgång ikväll. Stannar i Malmö den här gången.

Jessica Alba on a budget

Jessica Alba hade på sig den här vackra klänningen från Gucci på InStyle's
Golden Globe fest i helgen och jag föll bara pladask. Det är väl ingen hemlighet att jag älskar silver.
För alla oss som inte har samma budget som Mrs.Alba har jag hittat några liknande godbitar på Nelly.com. Det gäller att göra det bästa av situationen.

Alba

20jan

Happy Hour here i come!

20jan
Klänning - Gina Tricot
Stickad tröja - H&M
Skor - Köpta i London

Fredag 20 januari

Idag börjar officiellt den roligaste helgen på länge. Har lite städning kvar innan nono kommer ner. Ikväll ska vi gå på Happy Hour på Hard Rock Café i Köpenhamn och dricka goda cocktails. De kvällarna är helt klart mina favoritkvällar, vi har alltid så himla kul. Orkar vi sedan så beger vi oss vidare ut i den danska natten.
Oh, fredag betyder också en hel förmiddag med tv-seriet. Jersey shore,
Project runway och The vampire diaries. Jeij!

Silverskorna

Tittade de underbara silverpumpsen inne på Scorett igår och är överlycklig! Ett par nya snygga skor kan verkligen göra min dag, eller snarare vecka. 599kr fick jag ge för dem och det är de helt klart värda. Tiamo i sig är ett väldigt bra sko-märke och platån gör att de, trots sina 14cm, är bekväma att gå i. Äntligen ett par silverskor i min samling!

Silverpumps

Lite bilder från igår

Lite bilder från gårdagens spontana äventyr:

Shopping
J och jag ute och shoppar.



Enter
Hemma hos K.

Roulette
Den farliga rouletten åkte fram.

19jan

Kör på grönt idag. Inviger de nya byxorna och det mintgröna linnet från gårdagens shoppingrunda. Älskar förresten guldringen i toffsen!

19jan
Linne - H&M
Jeans - Gina Tricot
Halsband - Köpta i Malaysia

Torsdag 19 januari

Hejsan hoppsan!
Spontant blir alltid bäst. Igår var jag smakråd åt J och K när de skulle ut och shoppa. Mission completed! Hittade, t-shirts, skjortor, jeans och strumpor. Även jag kom så klart hem med ett par kassar; ett par jeans, ett linne, en massa ringar och så hittade jag silverpumpsen inne på Scorett. Känner mig mer än nöjd själv. Lunchade på sushi och efteråt träffades vi upp med ett helt gäng hemma hos K för lite drinkar och skitprat. Stannade till långt över midnatt.
Idag har jag en tandläkartid och så har jag en massa mail och telefonsamtal som måste avklaras. Ska planera lite mer inför i helgen också. En storstädning av hela lägenheten hade nog inte heller suttit fel, suck, haha.

Fint hos H&M

H&M har fyllt på sin webshopp med några godbitar. T-shirt 99kr, klänning 249kr, shorts 99kr. Vill ha, vill ha och vill ha.

H&M

17jan

Igår såg jag ut så här. Kör faktiskt på nästan precis samma idag också, har bara bytt ut det vita linnet mot ett svart. Älskar verkligen den chockrosa sjalen, den är så mjuk och blir den perfekta färgklicken i en annars väldigt färglös outfit.

17jan
Linne - H&M
Lång kofta - H&M
Strumpbyxor - Lindex
Stövlar - SkoPunkten
Sjal - Gina Tricot

One direction

Om man ändå vore fjorton år igen. Den lilla tånårstjejen i mig blev helt kär i killarna i den här videon. Speciellt han i blå kostym, snacka om att jag hade haft väggarna fyllda med posters. Titta själv, och försök att inte bli förälskad.



One direction - "One thing"

E.L.F.

Idag kom paketet från E.L.F. Nagellacken är som vanligt perfekta. Ett helvitt och ett transperant som ger en matt finish över blanka nagellack. Jag älskar dem båda två. Ögonskuggeborsten är mjuk och skön, läppstiftet har den perfekta hudfärgade tonen och concealern och borstrengöringen har jag inte hunnit testa ännu. Det gör jag nog imorgon när jag har gott om tid. Det var ett tag sedan jag rengjorde mina sminkborstar så det skulle nog inte skada. Jag gav lite och ingenting för allt det här och är som vanligt väldigt nöjd.

Elf

Puss på er!

17jan-animation

Tisdag 17 januari

Ny dag, nya tag. De enda planerna, förutom att mysa med Lina, är att fota en massa med nya kameran och att leta information inför höstens gigantiska planer. Det får vara lite hemlighetsmakeri där tills det blir bestämt helt hundra.
Vädret verkar inte vilja ge med sig, grått och mulet. Men det är perfekt för en heldag inomhus. Skulle kanske ta och baka något gott. Städa är inte lönt då Lina hårar en hel del. Handla mat blir dock nödvändligt, orkade inte riktigt ta tag i det igår.

Kofta och Kavaj

Resten jag köpte i helgen, förutom lite hårsnoddar och annat sånt smått, var den här urmysiga koftan från H&M. 199kr kostade den och är väldigt mjuk och skön. Har redan hunnit använda den och den är helt klart över godkänd. Den blå kavajen kommer från Gina Tricot och kostade 399kr. Den sitter lite löst och påminner mer om en kimono än en kavaj då den inte har några knappar fram utan knyts med ett band. Jättesnyggt annorlunda och jag älskar den klara färgen.

KoftaKavaj

Ännu en beställning

Nu har E.L.F. äntligen fyllt på i sitt lager igen efter julrean och de flesta sakerna på min wishlist finns att köpa igen. Med deras pinsamt låga priser finns det ingenting som hindrar från att klicka hem godbitarna. Ush, jag får nog snart sätta köpstopp för mig själv, det verkar som att jag är inne i ett stim.

Elf

Lina

Sitter som sagt kattvakt åt lilla Lina. Just nu ligger hon och trycker under min säng. Hon är förmodligen sur.
- Sluta fota mig, jag blir ju blind!
Det är inte lätt att vara söt. Jag kan ju inte låta bli ett så perfekt övningsmotiv med min nya kamera.

Lina

Shoppingen

Något av det jag köpte på min lilla shoppingrunda i helgen var de här träningskläderna från Gina Tricot. Nu känns det helt plötsligt lite roligare att ta tag i sig själv och komma ut.

Träningskläder

16jan

16jan
Sidenklänning - H&M Consious collection
Skärp - Lindex
Strumpbyxor med små rosetter - GeKås

Golden Globe 2012

Åh dessa klänningar. Drömmer mig bort...
Här har ni mina favoriter från gårkvällens fest. Min personliga favorit är utan tvivel Evan Rachel Wood på bild nr.5. Hon får både spets, tyll, paljetter och fjädrar att se snyggt ut utan att det blir för mycket.

Golden Globe

Måndag 16 januari

God morgon!
Det blev en helkväll med att skicka mail om Tradera-auktionerna igår. Fick sålt massor, så det känns bra. Jag hatar att slänga kläder, då säljer jag dem hellre för lite och ingenting så att någon annan kan ha glädje av dem. Ett par saker är klara att sickas iväg redan idag. Måste ner och handla lite mat också. Det är värst vad det går mycket mat nu när man är ledig på vardagarna också. Annars ska jag bara umgås med Lina som verkar ha vant sig vid sitt tillfälliga hem och ligger och slappar i soffan. Självklart ska här lekas en massa med kameran också, my precious!

Ikea1
"Mysiga möss" på IKEA igår.


Ikea2
Mumsig prinsessbakelse.

Min nya älskling

Ojojoj säger jag bara! Har spanat länge på den här godbiten och idag slog jag äntligen till! Har köpt mig en alldeles egen Canon G12. Har satt batteriet på uppladdning så nu väntar jag bara spänt på att det ska bli färdigt så att jag kan börja leka. Kommer nog inte få så mycket sömn inatt heller är jag rädd för... Hehe!

Canon G12

15jan

Inviger min nya mysiga kofta som jag köpte på shoppingturen igår. Den är jättemjuk och varm och kommer helt klart att bli en favorit i garderoben. Shortsen är förresten också nya. Äntligen hittade jag ett par mörka jeansshorts som passade!

15jan
Kofta - H&M
T-shirt - Köpt i Thailand
Jeansshorts - Gina Tricot
Strumpbyxor med små rosetter - GeKås

Söndag 15 januari

Har haft den värsta mensvärken någonsin inatt och knappt sovit någonting alls. Fick ett par timmar tidigt imorse och nu ligger jag bara och slösurfar i sängen. Blir nog en liten middagslur om en stund också för att komma ikapp med sömnen.
I eftermiddag ska jag och J ta en tur till Mediamarkt och IKEA och spana på lite prylar. Vi har knåpat ihop en varsen liten lista som behöver bockas av. Fler värmeljus står överst på min, gärna med vaniljdoft.
Ikväll får vi finbesök. Lilla Lina flyttar in och ska stanna i två dagar. Finaste katten ever!

Tiamo heels

Jag dog lite när jag såg de här silvriga pumpsen. Hittade dem på Scorett.se. De kommer från märket Tiamo vilket är ett väldigt bra skomärke med tåliga och bekväma skor. Jag har redan flertalet Tiamo-skor sedan tidigare och är hur nöjd som helst. De här godingarna kostar 599kr. Har tyvärr ingen aning om ifall de finns att köpa i butik då jag fann dem på internet. Det får bli morgondagens mission.

Tiamoskor

14jan

Älskar verkligen mitt nya halsband med en cirkel och en triangel. Fortsatte geometritemat med en fyrkantig ring.

14janDetaljer
Tröja - H&M
Kjol - Gina Tricot
Stövlar - SkoPunkten
Halsband och Ring - H&M

Solnedgång

Jag måste bara få visa den underbart vackra solnedgången jag har utanför mitt fönster just nu. Fantastiska färger över Öresundsbron.

Solnedgång

Lördag 14 januari

Sitter och mumsar på sushi och tittar på Americas Next Top Model säsong 15. Bara fyra deltagare kvar nu och jag hejar verkligen på Chelsey
Gårkvällen var förresten en succé! Vi fick välkomstdrinkar, blev fotograferade på röda mattan, åt god mat, hade stora kända artister underhållandes på scenen. Nyårsfest som det var så skålade vi i champagne vid tolvslaget och tittade på fyrverkerier innan vi dansade natten lång på det smockfulla dansgolvet.
Helt ärligt så var jag helt klart förberedd på en baksmälla som hette duga, fri bar är ingenting att leka med. Men klockan tio i förmiddags vaknade jag pigg som en mört till strålande solsken.
Har spenderat nästan hela dagen inne i stan och sprungit i butiker, trängts med en gigantisk demostration och hittat massor med fint som jag måste visa.
Kvällen är räddad.

Sushi

13jan

Galamiddag med jobbet och finaste klänningen är på.

13jan
Klänning - H&M (tro det eller ej)
Skor - Scorett

Klänningen har anlänt

Idag kom klänningen jag köpte i förra veckan och den är underbart fin i verkligheten! Ett svart eller knallfärgat skärp i midjan och kanske en kavaj eller tunn kofta över. Helst bara ben och ett par fina sandaler också. Nej nu kunde det allt få lov att bli sommar med sig, jag är redo.

Klänning

Fredag 13 januari

God morgon världen!
Sitter just nu och målar naglarna shockrosa och väntar på att min mannagrynsgröt ska svalna lite. Veckans avsnitt av The vampire diaries väntar också. OCH solen skiner! Det kan nästan inte bli bättre. Eller jo, för om bara några timmar ska jag på nyårsfest med jobbet. Det blir cocktailklänning, lösögonfransar och hela kittet. Vi träffas först på Hard Rock Café i Köpenhamn och dricker några goda drinkar innan själva festen går igång med underhållning, tre rätters meny, fri bar och över 1500 gäster. Det ska bli så roligt!

Kläder
Kvällens outfit.

Nytt halsband

Var som sagt inom på H&M en sväng innan för att spana på klänningar och kjolar. Tyvärr hade de inte fått in kjolarna i någon av de färger jag var ute efter och klänningarna satt som hösäckar på. Attans!
Men men, jag tröstade mig med ett snyggt halsband istället. 149kr kostade det och är sjukt snyggt.

Halsband

12jan

Bekvämt och praktiskt för en städ- och tvättdag.

12jan1 12jan2
Kofta - H&M
Linne - H&M
Kjol - Gina Tricot
Termoleggings - Lindex
Ring - Köpt i Thailand

Torsdag 12 januari

Har ännu en fullplanerad dag framför mig. Tänkte gå ner till city och lämna en hög med kläder hos Myrorna efter min stora rensning i helgen. Tar nog en titt inom H&M efter kjolarna och klänningarna i inlägget nedan och så behöver jag hitta en mandelkvarn. I nödfall blir det Åhlens, men de är bara så dyra där. Hade nämligen tänkt att jag skulle baka lite ikväll. Har även tvättid i eftermiddag och så måste jag planera ihop en outfit till den stora nyårsgalan med jobbet imorgon. Busy busy med andra ord. Hoppas bara det slutar regna snart.

Baskläder på H&M

H&M har fyllt på sin webshop med med lite gott och blandat. Bland annat de perfekta baskjolarna för 49.50kr stycket. Jag har redan två svarta och en grå, men en beige hade inte heller suttit fel. De finns i massor med olika färger. Klänningarna kunde jag bara inte låta bli att lägga till. Den orange var helt klart den som föll mig på läppen. Dock en ganska så modig färg och det skulle inte förvåna mig ifall jag fegade ur och drog mig till den grå istället. 399kr kostar de.

Baskläder

Nya auktioner ute på Tradera

Nu har jag lagt upp alla mina auktioner på Tradera. Det tog i stort sett hela dagen att fota, skriva beskrivningar och så slutligen att lägga upp dem på nätet.
Fick ihop hela 27 stycken!  Ni hittar dem här.

Tradera

11jan

Det fantastiska vårvädret väcker sommarkänslorna och sommarklänning kändes ganska naturligt. Med ett ordentligt par tjocka strumpbyxor gick det hur bra som helst.

11jan
Klänning - Gina Tricot
Skärp - Lindex
Skor - H&M

Ut och springa

Nu drar jag ut en sväng och springer lite i parken. Måste passa på när det (nästan) är vårväder ute. Wish me luck!

Träna

Onsdag 11 januari

God morgon världen!
Det är underbart väder ute! Klarblå himmel, soligt och åtta grader varmt. Perfekt när jag ändå hade tänkt ut och springa en vända lite senare. Annars ska här dammas, dammsugas och torkas golv. Blir det tid över innan det blir mörkt igen så är det lika bra att börja gå igenom högen till Tradera. Måste ner och handla också, det ekar i kylskåpet. Se där ja, en hel dag fullplanerad. Precis som jag föredrar det.

Barnvakt
Ännu en bild från när jag satt barnvakt i förrgår.

Inspiration

Ge mig vår nu!
Sitter och surfar runt på Lookbook.nu och hittar massor med fint. Vill också kunna gå runt i knästrumpor, solglasögon, korta kjolar och shorts utan att frysa häcken av mig. Termometern visar en plusgrad just nu så det är väl bara att fortsätta drömma.

Stil

Tisdag 10 januari

Har precis kommit hem till älskade Malmö igen. Här ser man inte skymten av någon snö som tur är. Snacka om skillnad. Uppe i skogarna låg där ca 2 centimeter snö på marken när jag åkte därifrån. I detta fallet känns det helt klart som att jag har dragit vinstlotten!
Jag fick tillbringat förmiddagen med att rensa bland några av mina gamla kläder och fick ihop en hel resväska med plagg, väskor och skor som jag tänkte fota och lägga ut på Tradera. Det kommer nog att bli ett heldagsprojekt är jag rädd för.
Nu tänkte jag fixa lite middag och sen fortsätta installera program på min (rensade och nu supersnabba) dator.

Orm
Ormar på datorn är sånt man får räkna med när man sitter barnvakt.

Den perfekta handväskan

Åh du underbara skapelse. Perfekt storlek, perfekt med både handtag och axelrem, praktisk svart färg, snygga gulddetaljer... Den är inte ens dyr! Jag dör lite varje gång jag ser den på nätet eller går förbi den i butik. Hade det inte varit för att jag redan har en exakt likadan i ljusgrå så hade jag köpt den på studs! Fast vad är det som hindrar att jag har två? De är ju trots allt inte i samma färg.
Väska
199kr på H&M

Måndag 9 januari

Och så kom vintern. Eller åtminstonde snön i alla fall. Det värsta är att den blir liggandes på marken också. Suck! Nåja, desto fortare den kommer desto fortare blir vi av med den.
Jag befinner mig fortfarande uppe i skogarna. Blev övertalad av mamma att stanna en dag till och sitta lite barnvakt över natten. Det brukar vara de spontana sakerna som blir bäst i slutändan så varför inte. Den lille mistern har precis somnat och jag har ju en fullt fungerande dator med mig så det går hur bra som helst.
Imorgon däremot måste jag verkligen åka hem igen, nu har jag slut på rena underkläder med mig...

Snö

Alexander Wang on a budget

Såg den här vackra klänningen från Alexander Wang Resort 2012 och blev kär. Tyvär har jag inte 5000kr liggandes. Men! Surfar man bara runt lite på nätet så kan man lätt hitta något liknanade för en helt klart billigare peng. Outfiten jag har satt samman här nedan kostar sammanlagt 867kr. Betydligt billigare! Och toppen är to die for!
Wang Kollage
Topp - Gina Tricot 199kr
Kjol - H&M 99kr
Pumps - Nelly 399kr
Läppstift - Make Up Store 170kr

Australia

Det blev en helkväll med den 165minuter långa filmen Australia. Liite väl lång för min smak och där var många ställen som man trodde att det skulle ta slut, men icke!
Det var en film som fångade mitt intresse men ska jag vara helt ärlig så var den lite väl sorglig och lite väl lång men helt klart sevärd.
Australia

Söndag 8 januari

Är fortfarande hemma hos nono och vi har parkerat oss i soffan ännu en kväll. Den här gången framför en massa serie-repriser på tv och pizza. Har äntligen fått tillbaka min egen dator igen. Nyformaterad och ominstallerad. Kortfattat så är lyckan total just nu.
Cam

Tips till Tomten

Den här skapelsen har jag spanat på ett bra tag inne på nelly.com. Märket är Estradeur och den kostar 599kr. Om Tomten får för sig att komma inom en extra sväng så vet han vad som står på önskelistan.

Klänning


Her morning elegance

Måste dela med mig av denna fantastiska video. Så fyndig, inspirerande och vacker. Titta och njut:


Oren Lavie - "Her morning elegance"

Lördag 7 januari

Myspys. Befinner mig just nu hemma hos nono och tittar på National Treassure och frossar i ostbågar.
Var förresten inom på H&M igår för att spana på kjolen och toppen som jag sett på deras hemsida. Jag är väldigt glad för att jag tog mig in och kände på den "live". Materialet var väl helt okej men det guldiga på den såg ut att ha blivit målat på tyget vilket gjorde att den såg helt plastig ut. Inget köp där inte.

CheeseDoodles

Betsey Johnson spring 2012 RTW

Urcoola Betsey Johnson har ännu en gång. Ännu en färgsprakande, lite galen men väldigt inspirerande kollektion.
Mottot är helt klar "more is more". Glada färger, stora smycken, blommor och glitter. Ge mig allt! Är lite extra kär i blusen på bild nr 3 och långklänningen på bild nr 7. Det maffiga halsbandet på bild nr 1 hade jag inte heller tackat nej till. Åh, önsketänkande.

Betsey1Betsey3Betsey5Betsey6

Betsey4Betsey2Betsey7
Bilder: Elle.com


Garden Collection

Är den inte fantastisk? Den här klänningen kommer från H&M's Garden Collection 2010 och var utan tvivel favoriten ur hela kollektionen. Vill minnas att jag jobbade när de släpptes i butikerna och ett par dagar senare var det helt slut. Men nu! Kikade in i fina Therez bloppis och såg att hon sålde sin och den var precis i min storlek! Ett litet mail senare och nu är den på väg från Norrbotten ner till Skåne. Jag kan inte få nog av blommigt så här på vintern.

Blomsterklänning

Divine Swine

Inviger det här finfina nagellacket från O.P.I's "The Muppets collection" som släpptes i höstas. Just det här heter " Divine swine" och är ett mörk rosa-lila glitterlack med silverflingor i. Verkligen jättesnyggt! Kunde inte låta bli att köpa det när jag sprang på det härom veckan. Har spanat på kolletionen på nätet men inte riktigt tagit tag i att beställa. Vill helst ha alla 12 men lyckades begränsa mig till ett.
Här på bilden har jag ett tunnt lager med ljuslila lack under och två lager glitter.Ännu finare i verkligheten. Jag är kär!

Glitternagellack


Falla fritt

"Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt"

//Falla fritt - Melissa Horn

6 jan

En av mina favorittröjor åkte på och jeans är smidigast när man ska ut och cykla i två graders blåsväder.
Har förresten en underbar solnedgång utanför fönstret just nu.


6jan16jan2

Tröja - Gina Tricot
Grå jeans - Vila
Ringar - Bijou Brigitte och H&M


Igår på Babel

Babel1
Hade linne från Gina Tricot, Knallrosa byxor från Only och Knallrosa läppstift.


Babel2
Jag och J roar oss med skuggor.


Babel3
Fina dansgolvet.

Fredag 6 januari

Det blev en spontan utekväll igår. Jag och en killpolare begav oss till Babel och dansade non stop från öppning till stängning. Där var faktiskt första gången jag var där inne. Babel är en gammal kyrka som man gjort om till discotek med två dansgolv och två barer. Sceneriet var väldans fint men där var inte så värst mycket folk och volymen var aningen hög. Låter som en gammal kärring som klagar över hög musik haha!
Idag måste jag verkligen ner till city regnoväder eller ej. Som tur är vaknade jag upp till strålande solsken och en klarblå himmel. Underbart!
Ikväll tar jag tåget upp mot skogarna och ska hälsa på Pappa. Vi har gjort en liten deal: Han formaterar och ominstallerar min dator och jag storstädar hans hus och går en lång promenad med hunden.


Sportkläder från Gina Tricot

Gina Tricot har fyllt på sin webshop med en drös snygga träningskläder. Mina favoriter går (suprise!) i svart och rosa. Träningstoppar är aldrig fel, jackan var rysligt snygg med den rosa dragkedjan och leggingsen har coola "rivna" detaljer. Jag tror själv på att ifall man hade lite sånt liggandes hemma så vore det i alla fall lite lättare att ta tag i sig själv och träna oftare. Gamla sovtröjor och mysbyxor är ingenting som får en att hoppa upp ur sängen på morgonen precis.

Träning Gina Tricot


Nine

Såg filmen Nine igårkväll. Massor med stjärnor är med och trailern var väldigt spännande så förväntningarna var höga. Tyvärr var handlingen kass. Filmen är baserad på Broadwaymusikalen med samma namn så det är väl inte regissörernas fel att storyn var lite seg. Men men. Shownummerna var fenomenala och kostymerna fantastiska så bara av de anledningarna är den helt klart sevärd. Ett bra men inte allt för invecklat tidsfördriv så där en onsdagskväll.

Nine


5 jan

Myskläder idag. Regn och rusk ute. Glass, Americas Next Top Model och mys inne.

5jan

Stickad tröja - Gina Tricot
Grå jeanskjol - Gammal (GeKås?)
Mönstrade strumpbyxor - Lindex
Stövlar - SkoPunkten
Stor ring - H&M

Torsdag 5 januari

Det tar sig. Satt hela kvällen igår och trixade med bloggdesignen och det går verkligen framåt. Snart är allt som jag vill ha det. Måste bara fixa en snygg header också. Det får bli i nästa vecka det, när jag fått tillbaka min vanliga dator. Lånar just nu en utan photoshop medans min egen ska formateras i helgen.
Tråkigt att det ösregnar idag igen. Har ingen som helst lust att bege mig ut. Det blir nog ändrade planer och ett Americas Next Top Model-maraton istället. Vilken tur att jag har en Ben & Jerry's liggandes i frysen.

Regndroppar


Vill ha!

Ursnygg kjol från H&M.com som tickar i alla de rätta boxarna jag är insnöad i just nu; kortkort, tajt, stretchig, glittrig, puderrosa, billig. 149kr kostar den. Vilken tur att jag ska inom city i eftermiddag. Lär ta en sväng förbi H&M och se om den kommit in där. Är inte så mycket för att beställa kläder över nätet. Föredrar att kunna känna på materialet och prova passformen innan jag betalar.
Hade helt klart överlevt med att hitta toppen i samma tyg också. 199kr kostar den. Tänk den nedstoppad i kjolen, begie pumps och en massa guldiga smycken.

H&M 149krH&M 199kr


4 jan

Okej, det här är någonting jag behöver öva på. Ser nu när jag lagt in bilderna i datorn att jag definitivt behöver putsa min spegel(!), hitta ett ställe med bättre ljus och föredragande en lite lugnare bakgrund. Men det kommer nog med tiden vill jag tro.

4jan
Transperant blus - Gina Tricot
Stickad kofta - Gina Tricot
Termoleggings - Lindex


Beställning från E.L.F.

Satt och slösurfade lite och kom som vanligt in på Eyes Lips Face (E.L.F.). En brittisk sida fylld med smink och annat kul. Har beställt därifrån en gång innan och är verkligen jättenöjd med allt. Upptäckte även att hälften av sakerna som låg i "my wishlist" fanns med på rean!
Klick, klick, klick...
Nu väntar jag på leveransen som beräknas komma i nästa vecka. Förra gången tog det fem arbetsdagar för paketet att dyka upp. Frakten från England kostar 42kr och själva produkterna är pinsamt billiga trots sin goda kvalitet. Concealerpalett 35kr och nagellack 15kr till exempel. Har du inte provat redan så gör det.

ConsealerBrush cleanerMatte finisher

White polishEyeshadow brushNicely nude

David Beckham for H&M

Nu har bilderna för David Beckhams sammarbete med H&M släppts.
Det är en kollektion med underkläder, linnen och mjukisbyxor som släpps den 2 februari på H&M.com och i utvalda butiker. Helt klart på tiden med ett designersammarbete riktat till män. Eller, snarare kläder för män och bilder för kvinnor ;)

David Beckham for H&M
Ett ord: Mums!


Onsdag 4 januari

God morgon folket. Skönt med lite sovmorgon idag. Sov till klockan halv tio. Har hunnit äta frukost och se veckans avsnitt av How I met yout Mother. Jag älskar verkligen den serien! Marshall är helt klart favoriten, en riktig toffel haha.
Det känns inte riktigt som att motivationen ligger på topp idag. Det regnar och blåser som bara den utanför. Galet att det faktiskt är januari, det känns precis som om det är höst. Nåja. Ska väl ta tag i dagen och få någonting gjort. En sväng in till city och en nyårssortering i garderoben står på schemat. Ha det fint!

Elie Saab spring 2012 RTW

Spring 2012 RTW

Snacka om underbar klänning. Precis så här skulle jag inte ha något emot att strutta omkring på gatorna. Eller ännu hellre på den där kungliga balen som jag väntar på att bli inbjuden till.
Vitt, skirt och glittrigt känns väldigt aktuellt just nu. Det lilla bältet gör pricken över i.

Välkommen till min sprillans nya blogg!

Då ger vi bloggandet ett försök. Har funderat på det ett ganska så bra tag och nu sitter jag med både tid och idéer så varför inte?
Tanken är väl mest att jag ska kunna skriva av mig, lägga upp en massa bilder och ha ett ställe som jag kan fylla med inspiration. I första hand är det helt och hållet för min egen skull men om det finns någon annan där ute som fattar tycke så är ni helt klart också välkommna.
Det ska bli spännande att se hur det här tar sig...