Tisdag 28 april

God middag! Är hemom en snabbis för att byta om och passar på att blogga lite i förbifarten. Har spenderat morgonen och förmiddagen på "nya" jobbet med att göra smörgåstårtor och packa luncher till företag. Har även hunnit med att luncha med min lille mor. Nu bär det snart av mot "gamla"jobbet för bakning och varumottagning. Får se om jag hinner trycka in en skrubbning i bakkylen också. Hem och byta om igen för poledance träning och avslutningsvis tacos och mys framför tvn med kärleken. Fullt ös medvetslös. Slog mig precis att jag bara har sex arbetspass kvar på ICA Nära. Fy vad konstigt det känns! Uppsägningstiden har verkligen gått fort.

#78 Bli bättre på att laga mat

Kanske en punkt som aldrig kan kryssas av. Man blir ju alltid bättre. Men jag har beslutat mig för att kryssa den i alla fall, har ju trots allt gått från superkass till bra enligt min egen mening. Och nu för tiden är vi ju faktiskt två som ska äta. Ganska så tvunget att kunna laga god mat.
 
 
 
 
 
 
 
(Läs hela listan här)

Mars 2015

Byggde och pysslade ihop egna tavlor
 
Fick hjälp av lille C att plantera
 
Trädgårdsmässa i Malmö
 
Ännu ett projekt klart
 
Finfina blåmärken
 
Firade Joakim som fyllde 30år med skattjakt
 
Solnedgång över Malmö
 
Lite poledance så klart

Måndag 27 april

Tråkigt väder. Bara grått och disigt. Blir alltså inget målande idag heller. Har varit ledig och redo hela helgen, men icke. Nåja, fick i alla fall köpt ett nytt sommartäcke, storhandlat på Willys och sett "Chess in consert". Så helt dött har det inte varit. Har nyligen köpt spelet "Cities Skylines" så det går varmt kan jag lova. Väldigt beroendeframkallande.
Tänkte börja dagen med veckans avsnitt av "Catfish" och frukost och sen ska här tvättas, planteras om växter, målas om en kruka, lunchas med broren, deklareras och bokas hotell. Vi åker till Paris om mindre än en månad och har fortfarande inget hotell bokat. Ska nog kunna få den här dagen också till att gå.

Onsdag 15 april

En dag fylld med nystarter. Jobbade 07-16 på nya jobbet. Andra dagen idag och det är hur kul som helst. Massor med nytt att lära sig och supertrevliga kollegor. Hade första dagen där igår förmiddags, får klämma in det när jag är ledig från mitt "riktiga" jobb. Har skickat ut info om en ny säsong av Style Mission. Säsong 6! Jisses! Känns verkligen inte som att jag har hållt på så länge. Fjärde maj kickar det igång. Var gärna med för all del. All info hittar du HÄR.
Kom precis hem från en joggingrunda med Sara. Hur skönt som helst i duggregnet. Första rundan för i år och första på över ett år för Sara så det gick inte supersnabbt. Men så länge man inte stannar eller går så gills det. Fyra kilometer blev det i alla fall vilket är helt klart godkännt. Måste verkligen försöka ta mig tid till att springa mer. Det är så skönt när benen bara går av sig själva.
Nu är det dags att värma upp kycklinggrytan som blev över sen igår och starta igång en film som Simon hittat. Kvällen är räddad i soffan. Vi hörs.

Önskelista från Nelly.se

Är sjukt sugen på att klicka hem lite träningskläder. Snacka om att det har blivit min största utgift nu för tiden, Men det blir så mycket roligare än om man bara har en gammal avdankad t-shirt på sig. Jackan är dessutom sjukt snygg! Men det blir dyrt...
 

Måndag 13 maj

Nu är det mycket! Först och främst så har jag sagt upp mig från mitt jobb på ICA Nära. Trivdes hur bra som helst med det är alldeles för obekväma timmar för att resten av livet ska kunna hinnas med så efter nu två år valde jag att säga upp mig. Helt galet att säga upp mig från en fast tjänst tycker de flesta, men ju längre in i uppsägningstiden jag går desto mer rätt känns det. Två dagar senare fick jag ett nytt jobb. Tänker inte tala om vilket riktigt ännu. Kan säga så mycket som att jag börjar min introduktionsmånad redan imorgon. Det kommer att bli betydligt färre timmar nu under sommaren men sen till hösten kommer det att bli fler och förhoppningsvis tillräckligt för att det ska fungera. Vi får se helt enkelt.
Dansar fortfarande ett par gånger i veckan, tränar yoga lite då och då och från och med nu på onsdag så ska här börjas springas igen. Åtminstonde en gång i veckan i alla fall.
Har massor med trevligheter inplanerade i sommar; resor, konserter och fix här hemma.
Även om allting är lite rörigt just nu och miljoner bollar är i luften så känns det att allt är på väg på rätt håll.

Februari 2015

Fixade en kanonfin exponering inför alla hjärtans dag på jobbet
 
Spenderade alla hjärtans dag på skjutbiograf
 
Stenbrottet i Åstorp
 
Fotografer
 
Övernattning och Twisterturnering i Skummeslöv
 
Poledance workshop med Sm-mästaren Ibrahim Tunc
 
Weekend i Helsingborg
 
Färjan över Helsingör
 
Köpte fina bonsaiträd
 
Weekend och födelsedagsfirande i Halmstad

#72 Ta reda på min blodgrupp

Förstår inte hur varför jag inte tagit reda på detta tidigare. Känns ju hyffsat viktigt att veta faktiskt. Och svårt var det inte. Det var bara att gå ner till Blodbussen och be dem ta ett prov. Sen gick det ca två veckor och voila.
 
 
(Läs hela listan här)