Söndag 17 april

Tjabba! Sitter och överväger ifall jag ska baka en sats havreflarn eller inte. Kan ju vara gott att ha till en bra film ikväll. Japp, så får det bli, så fort jag är klar här.
Igår var det butiksoutlet här i byn där alla affärer sålde ut från sina lager inför sommaren. Bland annat hade en målarbutik 35% på all Flügger färg. Perfekt! Vi uppskattade och räknade lite löst på det och åkte sedan ner och köpte färg till i stort sett hela ovanvåningen i huset. Där är tre rum som ska målas om både väggar och tak. Färgen skulle vi ändå köpa förr eller senare så lika bra att passa på när det är billigt och vi vet vilka färger vi ska ha. På kvällen firade vi Mamma lite i förskott och fick grillad dovhjort och citroncheesecake. Supergott!
Idag har vi byggt färdigt våra nya sänglampor i svart metall och läder. Blev verkligen jättenöjd. Ska försöka ta några bra bilder som jag kan visa när det blir mörkt. Sen har vi börjat på modifikationen av den höga byrån vi köpte för några veckor sedan. Har kapat ner den en aning, bytt ut benen mot en tjock trälist och börjat limma ihop alla tusen delar som ska bli toppskivan till slut. Ett riktigt evighetsprojekt. Men bra blir det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback